Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Jandarma ekipleri araçlarıyla mahsur kalanları kurtardı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kar nedeniyle yolda kalan araç sürücülerinin yardımına jandarma ekipleri yetişiyor.

Karlı yolda kalanlara polis yakıt yetiştirdi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kar nedeniyle yolda ilerleyemeyen ve yakıtları biten araç sürücülerine polis ekipleri yakıt yetiştirdi.

Büyükşehir 'iki Gazi'nin buluşması'nı kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 'İki Gazi'nin Buluşması' olarak adlandırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e teşrifinin 89'uncu yılını düzenlediği etkinlikle kutladı.

Torununa kardan inek yaptı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir dede torunlarına kardan inek yaptı.

Enkazın altındaki köpek kurtarıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde birkaç ay önce faaliyete giren Kahta Hayvan Pazarının çatısı yoğun kar yağışına dayanmayarak çöktü.

Altun, yaban hayvanları ve sokak hayvanları için yem bıraktı

Gaziantep'in Araban ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Araban Ziraat Odası ve Sarımsakçılar Birliği Başkanı Hasan Altun, aç kalan yaban hayvanları ve sokak hayvanları için doğa ve cadde sokaklara yem bıraktı.

Kahta'da etkili olan kar evin duvarını yıktı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir hafta boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle bir evin duvarı yıkıldı.

Berber müşteri bulamayınca kardan adamı tıraş etti

Elazığlı Berber Fırat Demir, müşteri bulamayınca yaptığı kardan adamı tıraş etti.

Arguvan eski sağlık ocağı yeni itfaiye binası olarak hizmet verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi'nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi. Gürkan, sağlık çalışanlarına otobüslerin ücretsiz olacağı müjdesini de verdi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan cildi sıkılaştırma tüyoları

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ciltte yaşlanma ile birlikte oluşan sarkmalara karşı önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Gürkan, muhtarları kabul etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve beraberindeki muhtarları Büyükşehir Belediyesinde kabul ederek bir süre görüştü.

Yaşlı çiftin yardım çağrısına jandarma yetişti

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde odun ve erzakları tükenen yaşlı çiftin yardım çağrısına jandarma ekipleri yetişti.

Polisler sokak hayvanlarını unutmadı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince sokak hayvanlarına yiyecek bırakıldı.

Jandarmayla yaşadığı 'bayram harçlığı' diyaloğuyla gönüllere taht kurmuştu, acı haberi geldi

Elazığ'da 2 yıl önce bayramda kendilerini ziyaret eden kadın jandarma personellerine 'bayram harçlığı' vermek istemesiyle gönüllere taht kuran 87 yaşındaki Emine Birkent hayatını kaybetti. Kadın astsubaylar ve jandarma personelleri Emine ninenin cenaze törenine katılarak eşi Neşet dedeyi yalnız bırakmayıp, zor gününde yanında oldu.

Gölbaşı Belediyesi, kaldırımlarda kar temizleme ve tuzlama yapıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi, etkili olan kar yağışından dolayı yaya ve araç trafiği akışının rahat bir şekilde sağlanması için kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Çiftlik çöktü, 22 büyükbaş hayvan telef oldu

Adıyaman'da Kahta ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle karın ağırlığına dayanamayan çiftliğin çatısı çöktü. 60 büyükbaş hayvanın olduğu çiftlikte 22 hayvan telef oldu.

Başkan Beşikci, bu kez vatandaşları kıraathanede dinledi

Farklı farklı mahallelerdeki vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, bu kez ilçede bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Tahmazoğlu kan vererek kan bağışı çağrısında bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, azalan kan bağışları nedeniyle vatandaşlara kan bağışında bulunmaları yönünde davette bulunarak kendisi de kan verdi.

Müdür Gönen, ARGE birimiyle bir araya geldi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Adıyaman Yenilikçi Eğitim Merkezi (AYEM)'ne ziyarette bulunarak ARGE birimiyle bir araya geldi.