Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Engelli ve yaşlıların erzak ve yiyecek ihtiyacı kapılarına kadar götürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ekipleri, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan engelli ve 65 yaş ve üstü bireylerin belediyenin gıda bankalarından karşılayacakları yiyecek ve erzak ihtiyacını bulundukları adreslerde kapılarına teslim ediyor. Bu uygulamayla hava koşullarına bağlı mağduriyetlerin önüne geçiliyor.

Belediye Başkanı Doğru'dan iş makinesi desteğine teşekkür

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, 54 yıl aradan sonra ilçe genelinde etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma çalışmaları boyunca kendilerine hiçbir karşılık beklemeden iş makineleriyle destek veren firma sahiplerine ve iş makinesi operatörlerine teşekkür etti.

Adıyaman Belediyesi kapalı yolun kalmadığını duyurdu

Adıyaman Belediyesi, kent merkezinde kar dolasıyla kapalı yolun kalmadığını duyurdu.

Polisten hasta yakınlarına sıcak çorba

Malatya'da polis tarafından hasta yakınlarına sıcak çorba ikramı yapıldı.

Engelli genç ailesi ile kar topu oynadı, o anlar yürekleri ısıttı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası ailesi ile kar topu oynayan engelli Yavuz Şen'in videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı. Şen'in kar topu oynarken yaşadığı mutlu anlar, yürekleri ısıttı.

Kar Elazığ'ı kapladı, 3 kafadar kayak takımlarını alıp caddeleri kayakla gezdi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası 3 arkadaş Elazığ sokaklarını kayakla gezdi. Cep telefonu kamerasına kaydedilen o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kapalı semt pazarının bazı bölümleri kar yağışına dayanamadı

Birkaç gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman Belediyesi Kapalı Semt Pazarının çatı kısmının bazı bölümlerinde çökmeler yaşandı.

12 yaşında iken kaçırılan baldızı için nöbete devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi soğuk havaya rağmen devam ediyor. Agit Demir de, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eyleme katılıyor.

Mezrada mahsur kalıp ilaçları biten iki kardeşin imdadına kaymakam yetişti

Elazığ'da kardan yolları kapanan mezrada yiyecekleri ve ilaçları biten 91 ve 86 yaşındaki iki kardeşin imdadına kaymakamlık ekipleri yetişti. Yol açma çalışmalarına Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz da katıldı.

Dalmış Beauty'den erkeklere gençleştiren estetik önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde erkekler arasında da estetik uygulamalarının yaygınlaştığını belirterek erkeklere özel estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Sağlık personeli karlı yolda hastayı kucağında taşıdı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir sağlık personelli karlı sokağa ambulans giremeyince hastayı kucağında taşıdı.

Sezonun dev kardan adamı Elazığ'da: Yaklaşık 4 metre uzunluğunda

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sonrası vatandaşlar kardan hünerlerini sergiledi. Elazığ'da bir vatandaş, 3 metre 75 santimlik kardan adamıyla sezonun en büyük kardan adamını yaptı.

Havalar soğudu, salebe talep arttı

Osmanlı'dan günümüze kadar uzanan ve geleneksel damak tadına hitap eden salep, hoş kokusu ve hastalıklara şifa olma özelliğiyle soğuk kış günlerinde Elazığ'da vatandaşın vazgeçilmez içeceği olmaya devam ediyor.

Esnaftan Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür

Son günlerde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma ve kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na esnaf teşekkür etti.

Besni Belediyesi karla mücadeleye devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü itibariyle başlayan kar yağışı için tüm ekiplerini seferber eden Adıyaman'ın Besni Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.

2022 Yılı birinci il istihdam toplantısı yapıldı

Adıyaman İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, 2022 yılının birinci toplantısı Vali Mahmut Çuhadar Başkanlığında yapıldı.

Yunanistan'da kaçırılan oğlu için evlat nöbetine katıldı

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişine 879. gününde 255'inci aile katıldı.

Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı

Elazığ'da devriye atan polis ekipleri, çocukların oyun oynama isteğini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı.

Kar üstünde leğenle snowboard yaptı

Gaziantep'te bir vatandaş, traktörün arkasına bağladığı leğenle kar üstünde snowboard yaptı. Vatandaşın yaşadığı eğlenceli anlar telefon kamerasına yansıdı.