Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Şehitkamil'de 02.02.2022 mutluluğu

Dünya evine girmek için 02.02.2022 tarihini tercih eden çiftler, Şehitkamil Nikah Salonu'nda (ŞNS) hayatlarını birleştiren imzaları attı.

Battalgazi Meclisi, şubat ayı olağan toplantısı tamamlandı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kulp'ta sokak köpekleri ahıra dadandı: 19 hayvan telef oldu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 9 sokak köpeği, ilçe merkezinde girdikleri ahırda 19 küçükbaş hayvanı telef etti.

Şahinbey'den hayvan yetiştiricilerine 8 bin ton yem desteği

Şahinbey Belediyesi, hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldürerek 8 bin ton daha yem dağıtımı gerçekleştiriyor. Şahinbey Belediyesi böylece yem desteğini 32 bin ton 285 kilograma çıkardı.

Başkan Demez'den Başkan Akın'a ziyaret

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'a iade-i ziyarette bulundu.

Tahmazoğlu'ndan üç aylar ve Regaib Kandili mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Nazlı Demir başarı belgesi ile ödüllendirildi

Adıyaman Besni Kaymakamı Nazlı Demir, özverili ve başarılı çalışmalar nedeni ile Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Çatılardaki kar tehlike saçıyor

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yoğun kar yağışı sonrasında çatıdan düşen kar kütlesi bir araca zarar verdi.

Fatma Şahin'den Regaip Kandili mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Tanrıöver'lerin acı günü

Emekli Milli Eğitim Maarif Müfettişi ve Teftiş Kurulu Başkanı Şıhlı Tanrıöver geçirdiği kalp krizi nedeniyle 68 yaşında hayatını kaybetti.

Şahinbey Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.

Güder'den Oda Başkanı Toptaş'a hayırlı olsun ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Malatya Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığına seçilen Ramazan Toptaş ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aç kalan yaban domuzları ilçe merkezine indi

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde kar yağışından dolayı aç kalan yaban domuzları ilçe merkezine indi.

Sivrisinek üreme alanları tek tek ilaçlanıyor

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif noktalarında sürdürülen haşereyle mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den, kentteki hayvan yetiştiricilerine 2,8 milyon liralık aşı desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından il genelindeki hayvan yetiştiricilerinin büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına yapılacak tüm aşıların uygulama ücretleri ve aşılama çalışmaları ücretsiz yapılacak. Maliyeti 2,8 milyonu bulacak bu destekle büyükşehir, diğer belediyelere örnek olacak.

Çelikhan'da kar hayatı olumsuz etkiliyor

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde yaklaşık 10 gündür devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Kuvvetli yağış öncesi mazgallar temizlendi

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu hafta etkili olması beklenen kuvvetli yağmur öncesi şehir merkezinde bulunan mazgalları temizledi.

Muhtarlardan Fadıloğlu'na hizmet teşekkürü

Şehitkamil Belediyesi, yoğun kar yağışı sonrası tüm mahallelerde kar küreme, tuzlama ve kaldırım açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallelerinde yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarından dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürler ettiler.

Kıbrıs Gazisi Mehmet Kurtar hayatını kaybetti

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaşadığı evinde kalp krizi geçirmesi sonucu vefat eden Kıbrıs Barış Harekatı Gazilerinden Mehmet Kurtar, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.