Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Kar temizleme çalışması yapan ekiplere baklava dopingi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışma yapan ekiplere baklava ve çay ikram etti.

Diyaliz hastası 10 saatlik çalışma ile hastaneye ulaştırıldı

Adıyaman´ın Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesinde, kar yağışı nedeniyle yolları kapanan diyaliz hastası Fatma Toz (75), 10 Saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Kaymakam Sevgili'den, karla mücadelede görev yapan kamu personeline mangalda sucuk ekmek ikramı

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, karla mücadelede görev yapan kamu personeline, mangalda sucuk ekmek ikram etti.

Gürkan, öğrencilerle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye önderleri projesi kapsamında Önder İmam Hatiplileri Derneğini ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Besni Küçük Sanayi Sitesinde çatılar kara dayanamayıp çöktü

Adıyaman'ın Besni ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası küçük sanayi sitesinde bazı işletmelerin çatısı çöktü.

Önlem almadan çatıdaki karları temizledi, o anlar yürekleri ağza getirdi

Elazığ'da hiçbir önlem almadan çatıda biriken karları temizleyen bir vatandaş yürekleri ağza getirdi.

Şahin, şehirlerarası otobüs terminali'ndeki kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi, iş makinalarıyla terminal binasının çatısında yürütülen çalışmaları drone kamerasıyla izledi.

Güder ve Milletvekili Çalık'tan hayırlı olsun ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı'na seçilen Ümit Emre'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12 Saatlik çalışmayla yaşlı adam hastaneye ulaştırıldı

Adıyaman'ın Sincik Belediyesi hastalanan yaşlı adam için 12 saat karla mücadele etti.

Vali Toraman, sosyal medyadan kendisini çaya davet eden enerji çalışanlarını kırmadı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ'da faaliyet gösteren enerji çalışanlarının sosyal medya üzerinden yaptığı çay davetini kabul ederek kendileri ile bir araya geldi.

Diyarbakırlı engelli gençten örnek davranış: Yazın yetiştirdiği su kabaklarını kış mevsiminde kuşlar için yuva yaptı

Diyarbakır'da, doğuştan konuşma engelli olan 23 yaşındaki Şahin Aktaş, sosyal medyada izlediği videoların etkisinde kalarak kuşların üşümemesi için oturdukları evin bahçesine su kabaklarından yuva yapıp her gün bakımını yapıyor. Aktaş'ın bu örnek davranışı ailesini ve çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

İnönü Üniversitesi ile Jandarma arasında ortak proje

Malatya İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret ederek ortak projeler için görüşme yaptı.

Kayak takımlarına atlayıp alışverişe çıktı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası bir vatandaş market alışverişine kayak takımları ile çıktı. Alışverişini yapan vatandaş, kayarak şehir turu attı.

Tonlarca kar kütlesi saniyeler içerisinde çatıdan düştü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 3 katlı evin çatısında biriken tonlarca kar kütlesi saniyeler içerisinde düştü. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Adıyaman'da tekstil fabrikasının çatısı çöktü

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının duvar ve çatısı kar nedeniyle çöktü.

Büyükşehir, otobüs terminalindeki vatandaşlara kumanya dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yoğun kar yağışı nedeniyle çatısında kar yükü artan Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin biletleme ve kısmi bekleme alanını vatandaşların kullanımına dün itibariyle kapadı. Uygulamadan ötürü vatandaşın işlem ve beklemeler sırasında mağdur olmaması için ise bugün terminalde bekleyen vatandaşlara kumanya dağıtımı yapıldı.

Şahinbey Belediyesi vatandaşların yardımına koştu

Şahinbey Belediyesi, kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeni ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşları yalnız bırakmadı.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi alındı

Malatya'da yoğun kar yağışı sonrasında kapanan yolların açılması için Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) anaçları da ekiplere takviye ediliyor.

GTO'da yılın ilk meclis toplantısı online yapıldı

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı olumsuz hava şartlarından dolayı video konferans yöntemiyle, Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.