Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Kaymakam Ayrancı, köy yollarındaki çalışmaları inceledi

Adıyaman'ın Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı, ulaşıma kapanan köy yollarında çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Tütün yasasında müjdeli haber

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve muhtarlar, yeni tütün yasasının ertelenmesi için Ankara'ya gitti.

Adıyaman'da karla mücadele sürüyor

Adıyaman'da etkili olan kar yağışı dolayısıyla meydana gelen aksaklıklar, Adıyaman Belediyesi'nin tüm ekiplerinin yoğun çalışmasıyla minimuma indi.

Turgut Özal Tabiat Parkı'nda kartpostallık görüntüler

Malatya'da kar yağışı ile birlikte kent beyaza bürünürken Turgut Özal Tabiat Parkı'nda ortaya çıkan beyaz ve yeşilin buluşması, ortaya eşsiz bir manzara çıkardı.

Gölbaşı ilçesinde karla mücadele sürüyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması yapıyor.

Hasta çocuğun yardımına jandarma yetişti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan köye arazi aracı ile ulaşan jandarma ekipleri rahatsızlanan çocuğu hastaneye kaldırdı.

Başkan Sadıkoğlu'ndan hayırlı olsun ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yapılan seçimler sonrası göreve yeniden seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çelikhan'da sokak hayvanları unutulmadı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yiyecek bulamayan sokak hayvanları için belediye ekipleri belirli yerlere mama bıraktı.

Dalmış Beauty'den botoks uyarısı

Dalmış Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi yöneticisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, botoks hakkında merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te 14 bin konut projesi için kura çekilişlerine başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından hayata geçirilen 14 Bin Konut Projesi kapsamında 1'inci etapta olan 860 konutun kura çekilişleri Talat Özkarslı Spor Salonu'nda başladı.

Diyarbakır'da ekipler, aniden rahatsızlanan iki kız çocuğu için seferber oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçesinde yoğun kar nedeniyle kapanan yolu açarak, aniden rahatsızlanan iki kız çocuğunu hastaneye ulaştırdı.

Yeşilyurt'ta kadın hakları semineri düzenlendi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 'Türkiye'de Kadın Hakları' seminerinde konuşan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' 2022 Yılını Kadın ve Aile Yılı olarak ilan ettik. Yıl boyunca düzenleyeceğimiz kültürel ve sosyal etkinliklerle kadın ve aile kavramının ne kadar önemli ve değerli olduğunu ön plana çıkartacağız' dedi.

Sokak kedileri için kardan ev yaptılar

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2 gündür devam eden kar yağışından dolayı iki kardeş, kardan kedi evi yaparak kedileri soğuktan korumaya çalıştı.

Kardan kobra yılanı

Adıyaman'da 4 genç, yerden yüksekliği 2 metreden uzun kardan kobra yılanı yaptı. Kobrayı görenler hem şaşırdı hem de fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Kardan cami yapıp minaresine ay yıldız yerleştirdiler

Elazığ'da bir grup arkadaş, bir parkta kardan ilginç bir çalışmaya imza attı. Kardan 2 minareli cami yapan arkadaşlar minarelere de ay yıldız yerleştirdiler.

Elazığ Belediyesinden karla mücadele ekiplerine ikramiye jesti

Elazığ Belediyesi, karla mücadele çalışmalarında görev alan ekiplere ikramiye verileceğini açıkladı.

Elazığ'da 3 arkadaş kardan ev yapıp içinde vakit geçirdi

Elazığ'da kar yağmasını fırsat bilen 3 arkadaş, evlerinin önüne 1 metre yüksekliğinde kardan ev yapıp içine girerek vakit geçirdi.

Depremde eşini ve oğlunu kaybeden, kızı ile enkazdan çıkartılan anne o anları anlattı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 28 saat sonra minik kızı Yüsra ile çıkartılan, depremde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız, yaşanan o anları ve oğluyla son konuşmasını anlattı. Anne Yıldız, Oğlum, 'Anne, bana yardım et. Hakkını helal et, ben şehit oluyorum. Benim uykum geliyor, ben yatıyorum' dedi. İğne deliği kadar bir yerden bir ışık geldi. Yeni bir umuttur, dünyaya açılan yeni bir penceredir diye düşündüm dedi.

Çocuklar suni karla eğitim alırken gerçek kar yağdı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde çocuklara suni karla kış eğitimi verilerek yapay tablo ile kış hatırası fotoğrafı çekilirken gerçek kar yağdı.