Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Hastaya evde Belediye Başkanı müdahale etti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kapalı olan yol nedeniyle ambulansa ulaşmakta güçlük çeken hastayla kendisi ilgilendi.

Besni hastanesi yönetimi başarı belgesi ile ödüllendirildi

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığının Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesinde Adıyaman'da en yüksek kalite puanını alan Besni Devlet Hastanesi personeli, Kaymakam Nazlı Demir tarafından ödüllendirildi.

Doğalgaz verilemeyen Çelikhan dondu

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde doğalgaz tükenince ilçede ısınma problemi yaşandı.

Sincik- Kahta Karayolu ulaşıma açıldı

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde iki gündür devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Sincik-Kahta karayolu ulaşıma açıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çadırda yaşayan yaşlı vatandaşa yardım eli uzattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmadığı için çadırda yaşamak zorunda kalan vatandaşı otele yerleştirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi soğuk havada kimsesiz vatandaşları sokakta bırakmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kimsesiz vatandaşları soğuk havadan etkilenmemesi için otellere yerleştirdi.

Kar yağışı sonrası aç kalan hayvanlara çocuklar sahip çıktı

Gaziantep'te etkili olan yoğun kar yağışı sonrası aç kalan sokak hayvanlarına çocuklar sahip çıktı. Aç kalan sokak hayvanlarını elleriyle besleyen çocuklar, üşüyen hayvanları ısıtmak için evlerinden battaniye getirdi.

Gaziantep'te vatandaş traktörüyle karları temizledi

Gaziantep'te dün akşam hayatı felç eden kar yağışı bugün ana arter ile cadde ve sokakların kapanmasına neden oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kalması üzerine seferber olan bir vatandaş, traktörüyle yolda biriken karları temizledi.

Malatya'da kar kimine çile kimine keyif

Malatya'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken bazı vatandaşlar ise karın keyfini sürüyor.

Başkan Doğru, kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi

Gaziantep'te dün başlayan kar yağışı kenti ve kente bağlı ilçeleri etkisi altına aldı. Kar temizleme çalışmaları sürerken çalışmaları yerinde inceleyen Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, kar yağışının son 55 yılının en etkili kar yağışı olduğunu ifade etti.

Kardan adamı giydirip birlikte halay çektiler

Elazığ'da bir grup vatandaş, yaptıkları kardan adamla halay çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede büyük beğeni alırken, izleyenler gülmekten kendilerini alamadı.

Çatının çökme anı saniye saniye kameralara yansıdı

Adıyaman'da, 2 gündür etkisini sürdüren kar yağışından dolayı ağırlığa dayanamayan bir işletmenin çatısının çökme anı kameralara yansıdı.

Uzman estetiysen Zübeyir Dalmış'tan cilt bakımı önerileri

Uzman estetisyen Zübeyir dalmış, cildin kendilerini dış dünyaya karşı koruyan bir parçalarının olduğunu belirterek cilt bakımı hakkında bilgiler verdi.

Jandarma hayvanlar için doğaya yem bıraktı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde jandarma ekipleri, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Kar yağışı Besni'de hayatı olumsuz etkiledi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde önceki gün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönden etkiledi.

Araca bağladığı iple karda kaydı

Elazığ'da bir kişi, hafif ticari aracın arkasına bağladığı iple karda kayak keyfi yaptı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gölbaşı Belediyesi yolları tuzluyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri etkisini gösteren yoğun kar yağışında yolların kapanmaması ve yollarda olabilecek buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da karın keyfini çocuklar çıkardı

Elazığ'da öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Sokakları dolduran çocuklar karın keyfini doyasıya çıkardı.

Adıyaman'da 2021 yılı bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildi

Bağımlılıkla mücadele programı kapsamında kurumların 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyet ve çalışmalara ilişkin Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında gerçekleştirildi.