Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Belediye Başkanı Kılınç, temizlik işleri personeliyle bir araya geldi

Temizlik personelini hem sahada hem de müdürlük binasında ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, temiz bir Adıyaman için büyük gayret ortaya koyan personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep'te büyükşehir çalışanlarına sosyal denge müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında memur ve sözleşmeli memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak birçok başarıya beraber imza atıldığını belirterek, personellere desteklerini sürdüreceklerinin altını çizdi.

Şehitkamil'de kar seferberliği

Şehitkamil Belediyesi, olumsuz hava şartlarından kaynaklı ilçe genelinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Toplam 600 personel ve 100 araç ile yürütülen çalışmalar, 24 saat aralıksız devam edecek.

Nihat Hatipoğlu'dan Sezen Aksu'ya tepki

'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya 'cahil' diye hakaret eden Sezen Aksu'ya bir tepki de Nihat Hatipoğlu'ndan geldi.

Vali Mahmut Çuhadar'dan kitap kampanyasına destek

Milli Eğitim Bakanlığınca okullardaki kütüphanelerde başlatılan 'Kütüphaneler kitap dolsun herkes okusun' projesi kapsamında Vali Mahmut Çuhadar, evden getirdiği yaklaşık 100 kitapla kampanyaya destek verdi.

Soğukta kalan yavru köpekler barınağa götürüldü

Adıyaman Ali Dağı Mesire alanında-3 derece soğukta kalan yavru köpekler jandarma ekiplerince alınarak barınağa teslim edildi.

Jandarmadan şehit ailesine ziyaret

Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın'dan Şehit Mehmet Kılınç'ın baba evine ziyaret.

Gaziantep'te ortez-protez atölyesi ile dar gelirli engellilere umut oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) 2 ay önce kurduğu Ortez-Protez Uygulama ve Eğitim Atölyesi'yle engelli bireylerin yaşam kalitelerini artırıyor, yüzlerini gülümsetiyor.

Rektör Turgut: 'Yeni eğitim hizmet binası çıtayı yükseltecek'

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Kahta Ziraat Fakültesi hizmet binasının 2022 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Adıyaman'a mevsimin ilk karı yağdı

Adıyaman kent merkezine mevsimin ilk karı yağmaya başladı.

Silvan'da kan davalı iki aile arasındaki husumet barış yemeğiyle son buldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 4 yıl önce iki aile arasında meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kavga sonrası başlayan husumet kan davasına dönüştü. 4 yıl süren kan davası Bismil kanaat önderlerinin girişimleri ile barışla sonuçlandı.

AK Partili Beyoğlu ve Aydın, Bağlar sokaklarında halkla buluştu

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, ilçenin sokaklarına çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu, daha sonra akşam karanlığında 'çat-kapı' yaparak vatandaşların evlerine misafir oldu.

Gezide gördü, hobisini mesleği haline getirdi

Elazığ'da üç yıl önce bir gezi sırasında gördüğü ve eline aldığı su kabağını bir daha bırakmayan Serdar Takuçin, bu süre zarfında hobisini geliştirerek sanat eserleri ortaya çıkarmaya başladı.

Jandarma yürekleri ısıttı

Adıyaman'da jandarma ekipleri ilkokul öğrencilerine kışlık mont dağıttı.

Şahinbey'de kar yağışı öncesi hazırlıklar tamamlandı

Soğuk hava ve muhtemel kar yağış ihtimaline karşı Şahinbey Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm tedbirlerini aldı.

Şehitkamil'de kar yağışı öncesi hazırlıklar tamamlandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kar yağışı uyarısı sonrası ilçe genelinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, 'Vatandaşlarımızdan isteğimiz, zorunlu olmadıkça trafiğe kendi araçlarıyla çıkmamalarıdır. Eğer mutlaka çıkmaları gerekiyorsa da öncelikli olarak toplu taşıma araçlarını kullanmalarını rica ediyorum' dedi.

Gaziantep karla mücadele için hazır

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre şehirde yarın sabah saatlerinde başlayarak çarşamba günü de etkili olması beklenen kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı.

Malatya'da usta fotoğrafçı Kelleci vefat etti

Malatya'da usta fotoğrafçı Mehmet Kelleci vefat etti.

Kore Gazisi Mahmut Uçan'a son görev

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaşayan ve yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat eden 91 yaşındaki Kore Gazisi Mahmut Uçan, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.