Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Arıkök'ten, Başkan Şahin ve GASKİ Genel Müdürü Sönmezler'e teşekkür

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ve Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ, S.S. Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi inşaatını yerinde ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Hızır Arıkök'ten inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şahinbey Belediyesi'nin çocukları heyecanlandıran kitap fuarı başlıyor

Gaziantep Şahinbey Belediyesi gençlerin ve çocukların okuma alışkanlığı kazanması, için 14-20 Şubat tarihleri arasında çocuklara kapılarını açacak olan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı hazırlıklarını tamamladı.

Samsat'ta TYP kuraları çekildi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde okulların temizliğinde çalıştırılmak üzere başvuran işçiler kura ile belirlendi.

İMO Gaziantep Şubesi Başkan Adayı Mehmet Baki Sağlamer:

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Başkan Adayı Mehmet Baki Sağlamer, Kentimize ve mesleğimize hizmet etmek için adayız dedi.

Başarılı polislere teşekkür belgesi

Malatya'da, başarılı çalışmalardan dolayı 'Ayın Personeli' seçilen polislere başarı ve teşekkür belgeleri törenle verildi.

Kahta'da ahırları zarar gören çiftçilere çadır desteği

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde geçtiğimiz günlerde yoğun kardan dolayı ahırları çöken çiftçilere Kahta İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çadır yardımı yapıldı.

Nöbetteki aileler dağda tek bir evlat kalmayana kadar mücadelelerinde kararlı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin eylemi 892'nci gününde de devam ediyor.

İşletmenin ilk müşterileri down sendromlu çocuklar oldu

Adıyaman'da faaliyete geçen özel bir restorandın ilk müşterileri down sendromlu çocuklar oldu.

Dalmış Beauty'den dolgun dudaklar için kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgun dudakların her zaman yerini koruduğunu belirterek kalıcı dolgun dudak makyajının kadınlar için en ideal çözüm olduğunu söyledi.

Karikatüre adanan ömür: 40 yıldır çiziyor

Elazığ'da yaşayan Yılmaz Karslıoğlu, ömrünün yarısını karikatür çizmeye harcadı. Resmi olarak 40 yıl çizim yapan Karslıoğlu, yüzlerce öğrenci yetiştirirken emekli olduktan sonra da sanatını sürdürmeye devam ediyor.

AFAD'dan afet farkındalık tatbikatı

Muhtemel afetler için hazırlıklı olunması konusunda eğitim çalışmalarına ağırlık veriliyor.

Büyükşehir 'Gaziantep Yöresinde Barak Boyu' adlı eseri yayımladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gaziantep'in önemli kültür ögelerinden olan Baraklar hakkında kaleme alınan 'Gaziantep Yöresinde Barak Boyu' adlı eser okuyucuyla buluştu.

Özel yetenek sınavları hazırlık kurslarına büyük ilgi sürüyor

Şehitkamil Belediyesinin, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavı'na katılacak olan adaylara yönelik düzenlediği hazırlık kurslarında hummalı mesai devam ediyor. Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kurslarında; BESYO, Bekçilik ve Subaylık Sınavı'na girecek adaylar ter döküyorlar.

Adıyaman dünya turizm fuarı EMİTT'e yerini aldı

Dünyayı etkisi altına alan küresel pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) iki yıl aradan sonra kapılarını tekrar turizm sektörü temsilcilerine açtı. Türkiye'de turizm sektörünün aynası olan, dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Adıyaman da yerini aldı.

Malatya Büyükşehir meclis toplantısı gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Şubat ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi.

Arıcılık kursu kursiyerleri sertifikalarını aldı

Adıyaman Gölbaşı İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen arıcılık kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları taktim edildi.

Şehit Özbey için Mevlid-i Şerif okutuldu

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Kuzey Irak Gara'da terör örgütü tarafından alıkonduktan sonra şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Başçavuş Semih Özbey'in şehadetinin yıl dönümü nedeniyle ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Belediye personellerine ISO 9001 kalite belgesi eğitimi verildi

Adıyaman Belediyesi tarafından, uluslararası standartlarda hizmet verebilmek için personellere yönelik ISO 9001 Kalite Belgesi eğitimi verildi.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, evlat nöbetindeki ailelere ziyarette bulundu

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan evlatlarına kavuşmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileleri ziyaret ederek destek verdi.