Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Turizmcilerden, Başkan Kılınç'a teşekkür

Turizmciler, Adıyaman'ın örfünü, adetlerini, geleneklerini, turistik değerlerini ve yöresel tatlarını tanıtma adına her projeye destek veren Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.

Besni'de emniyet müdürlüğü değerlendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Besni ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Engelli öğrencilerin parmak izi alındı

Engelli öğrencilerin yaşayabileceği mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi amacıyla gönüllülük esasıyla belirlenen 17 öğrenci, Malatya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde misafir edilerek parmak izleri alındı.

Şair hemşire kitaplarının geliriyle hastaneye oyun odası kurdu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görev yapan hemşire Ayşe Çetintaş, yazdığı kitapların geliriyle çocuklar için hastaneye bir oyun odası kurdu.

Yeşilyurt'ta aile söyleşisi

Yeşilyurt Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanlığı tarafından başlatılan 'Aileyi Korumak Fethimizdir' projesi kapsamında Eğitimci-Yazar Adil Akkoyunlu'un sunumuyla 'Dedemin Dilinden Geçmişte Aile' konulu söyleşi düzenlendi.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkan Aküzüm, sendika üyeleriyle bir araya geldi

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkan Mehmet Aküzüm, Ergani ilçesinde sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Ayrancı öğrenci ve köy sakinleriyle bir araya geldi

Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı, köylere yaptığı ziyarette hem öğrencilerle hem de köy sakinleriyle bir araya geliyor.

Jandarma hem denetliyor hem eğitim veriyor

Adıyaman'ın Besni ilçesinde jandarma ekipleri bir taraftan servis araçlarını denetliyor bir taraftan da öğrencilere trafik eğitimi veriyor.

Gölbaşı Belediyesi kaldırımları onarıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde tahrip olmuş kaldırımlar onarılıyor.

Gençlerin ürettiği bitki çayı ve sebze tohumları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderiliyor

Elazığ'da İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesinde üretilen bitki çayı, baharat ve sebze tohumları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlıklara da özel olarak gönderiliyor.

Milletvekili Erdoğan'dan Araban'a BİLSEM müjdesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'dan, Araban ilçesine Bilim Sanat Merkezi'nin 'BİLSEM' açılacağının müjdesi verdi.

Başkan Gürkan'dan esnaf ve vatandaşlara ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dilek Mahallesini ziyaret ederek, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti.

Çiftler 14 Şubat'ta unutulmaz bir gece yaşadılar

Gaziantep'te çiftler 14 Şubat Sevgililer Gününü unutulmaz bir geceyle kutladı. Geceyi organize eden İbrahim Akköz, aldıkları yoğun talebin tamamına yetişemediklerini belirterek, 'Böyle bir etkinliği ilk defa yapıyoruz. İnşallah bunun arkası da gelecek' dedi.

Başkan Çadırcı, şehit aileleriyle bir araya geldi

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırdı, şehit aileleri ile bir araya geldi.

Başkan Çınar'dan sendika ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Geleri'ye ve yeni Yönetim Kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

68 Yaşındaki terzi yıllardır 'Askıda Kıyafet' ile ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

Elazığ'da 68 yaşındaki bir terzi, hem kendinin hem vatandaşın getirdiği ve kendisinin tamiratını yaptığı kıyafetleri 'Askıda Kıyafet' kampanyasıyla 10 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Büyükşehir'den ulaşım personeline toplu iş sözleşmesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziulaş A.Ş. ile Öz-Taşıma İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile bin 33 personele ortalama yüzde 65 oranında zam yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, törende 'İmzayı attık gaza bastık artık direksiyon sizde' diyerek imzaların hayırlı olmasını diledi. Öte yandan, konuşması sırasında Neşet Ertaş'ın bir türküsündeki sözünü alıntılayan Şahin, türkünün çalınmasıyla duygulandı.

Evlat nöbetindeki ailelerden Gara şehitlerinin mezarına ziyaret

Dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aileler, geçen yıl Gara'da terör örgütü PKK tarafından katledilen şehit er Müslüm Altıntaş ile er Adil Kabaklı'nın Gaziantep'teki mezarlarını ziyaret etti.

Başkan Kılınç tarihi çarşı esnafıyla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, restorasyon çalışmalarının devam ettiği tarihi çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.