Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Vali Baruş, halı dokuma kursunda

Malatya Valisi Aydın Baruş,Yeşilyurt Belediyesi Şahnahan Yeşilkonak Hizmet Binasını ziyaret ederek, halı dokuyan kadın kursiyerleri ziyaret etti.

17 yıldır sınırları zorlayan Mahmut Hoca'nın taşlar ellerinde hayat buluyor

Diyarbakır'da yaşayan 68 yaşındaki emekli öğretmen Mahmut Nurettin Medyelioğulları, Karacadağ eteklerinden topladığı bazalt taşlarına Sur ilçesinde 15 metrekarelik dükkanında hayat veriyor.

Yavru kediyle görüntüleri gülümsetmişti, her gün gidip kediyle vakit geçiriyor

Elazığ'da bir pet shop'a müşteri olarak giden Cemil Gökalp ile yavru kedinin sevimli halleri gülümsetmişti. Gökalp kediyi görmek için her gün pet shop'a gidiyor.

Elazığ'da 'Kadın ve Yaşam' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Gaziantep'te Vergi Haftası kutlamaları başladı

'Vergi Haftası' tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep'te de çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme faaliyetleriyle kutlanıyor.

Gazeteciler ile iletişimciler GGC Akademi çatısı altında toplanacak

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) kent basının 150. yılı etkinliklerine Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü ve İletişim Fakültesi Dekanlığı ile imzaladığı işbirliği protokolüyle start verdi. Atılan imzalarla cemiyet üyeleri ve iletişim bilimcilerin titizlikle çalıştığı GGC Akademi projesi hayata geçmiş oldu.

Şahinbey'de çiftler 22.02.2022 tarihinde 'evet' dedi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde evlilik tarihlerinin farklı ve akılda kalıcı olmasını isteyen çiftler, 22.02.2022 tarihine gün almak için Şahinbey Belediyesine akın etti. Personellerin yoğun mesaiyle çalıştığı günde 50 çiftin nikah kıyıldı.

Kılınç, gençlik merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, eski şire pazarının bulunduğu alanda yapımı devam eden gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kuşaklama kanalı projesi yıl içerisinde tamamlanacak

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, kuşaklama kanalı projesini yürüten firma yetkilileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nikah dairelerinde 22.02.2022 yoğunluğu

Elazığ'da nikah tarihlerini 22.02.2022 tarihine denk getirerek özel ve akılda kalıcı bir tarih yapmak isteyen çiftler, evlendirme salonlarında yoğunluk oluşturdu. Özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda 'evet' dedi.

Malatya'da 3 kurum erişilebilirlik logosu aldı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Malatya ili Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda, erişebilirlik logosu verilen kurumlara logoları takdim edildi.

Erişilebilirlik bayrağı göndere çekildi

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, erişilebilirlik bayrağını göndere çekti.

Diyarbakır'da denetlenen bin 24 kurum ve kuruluştan 37'sine 'erişilebilirlik logosu' verildi

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak erişilebilirlik logosu tanıtım töreni düzenlendi.

Diyarbakır tarihine ve turizmine kendini adayan turist rehberleri 30 yılı geride bıraktı

Bölge illerinin turist rehberlerinin bağlı olduğu Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır'da toplantıda bir araya gelerek meslekte 30 yılını deviren turist rehberlerine plaket takdim etti.

Çınar'dan esnaf başkanlarına ziyaret

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Nakliyatçılar Derneği ile Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimiyle bir araya gelip, talep ve öneriler üzerine istişare toplantısı düzenledi.

Gaziantep büyükşehir, tarihi Tabak Hamamı'nı hizmete açacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bey Mahallesinde bulunan Tabak Hamamı'nı Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden devraldı. Tarihi hamamın, yapılacak son restorasyonların ardından hizmete açılması hedefleniyor.

Kedi dostu Zahide Nine, yıllardır onlara annelik yapıyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde yaşayan 76 yaşındaki Zahide nine, sokakta yaşayan 30'a yakın kediye evinin bahçesinde çocuk gibi bakıyor.

Adıyaman'da 33. Vergi Haftası kutlamaları başladı

Her yıl Şubat ayının son haftası ülkemizde gerçekleştirilen Vergi Haftası kutlamaları Adıyaman'da da başladı.

ANKA'da yangın söndürme eğitimi verildi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yangın söndürme ekibinde görev alan personellere Gazi Yangın ekipleri tarafından 'Yangın Önleme ve Söndürme Eğitimi' verildi.