Kurban Bayramının 1. gününde kurban kesmek isteyen acemi kasaplar yanlışlıkla kendilerini kesince soluğu hastanede aldı.
Gaziantep'te kurban kesimi için hazırlıklarını tamamlayan vatandaşlar bayram namazının ardından dualar eşliğinde kurbanlarını kesmeye başlarken, kurban kesim alanlarında yoğunluk yaşandı.
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret etti.
Adıyaman'da Kurban Bayramı sabahında binlerce kişi namaz kılmak için saf tuttu.
Elazığ'da bir vatandaş aldığı kurbanlık koyunu otomobilinin bagajında taşıdı. Görenleri hayrete düşüren o anlar cep telefonu ile görüntülendi.
Siirt Komando Tugay Komutanlığında görevli Malatyalı Uzman Çavuş Alper Eryılmaz'ın nikah şahidi komutanı Astsubay Eray Eken oldu.
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bayram mesajında, Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliği vesile olmasını temenni etti.
Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Adıyaman'da arefe gününde hayvan pazarında yoğunluk yaşanıyor.
Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için kurban atık poşeti dağıtıyor.
Kurban Bayramı arefesinde binlerce vatandaş mezarlıklara adeta akın ederek, hayatını kaybeden yakınlarının kabrini ziyaret etti.
Adıyaman Valiliği tarafından Mimar Sinan Kültür Parkında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerin genel temizliklerini tamamladı. Yürütülen temizlik hizmeti, cami cemaati tarafından memnuniyetle karşılandı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Davut Gül ile birlikte Kurban Bayramı öncesinde şehit mezarlığını ve şehit ailelerini ziyaret etti.
Elazığ'da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklarda ziyaretçi yoğunluğu yaşanmaya başladı. Belediye tarafından da vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.
Gaziantep Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı öncesi kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve il protokolü ile bayramlaştı.
Malatya'da polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerinin ve gazilerin bayramını kutladı.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.