Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yavuzeli'nde sağanak yağış

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Göksu Köprüsü hizmete girdi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Adıyaman'ın Batı illeriyle bağlantısı konumundaki Göksu Köprüsü yıkılarak yerine yenisi yapıldı.

SANKO Okulları öğrencilerinin satranç başarısı

SANKO Okulları Yıldız Satranç Takımı, Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen '2021-2022 Öğretim Yılı Okullararası Mahalli Minikler-Küçükler-Yıldızlar ve Gençler Satranç Yarışması'nda dördüncü olarak kupa ve madalya kazandı.

Kaymakam Yılmaz, vatandaşlarla bir araya geldi

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz köyleri dolaşarak sorunlarını yerinde görüyor.

Yakınca afet konutlarında 1.etap kura çekimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan Elazığ-Malatya Depreminde evleri yıkılan deprem mağduru vatandaşlar için Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesinde yapılan toplamda 499 adet Afet Konutundan 138'inin kura çekimi yapıldı.

Belaruslu gelinin kendisi Malatya'da, aklı Ukrayna'da

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri müdahale sürerken, Türkiye'de yaşayan Ukraynalı ve Belaruslu vatandaşlar yaşananları endişe içinde takip ediyor.

Tahmazoğlu'ndan Miraç Kandili mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatma Şahin'den Miraç Kandili mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, 'Peygamber efendimizi teselliye, desteğe ve güvene davet eden miraç, Müslümanları da huzura, hakikate ve mağfirete davet etmektedir' ifadelerine yer verdi.

Afetzede gelen yardımın yarısını devlete iade etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde son zamanların en yoğun kar yağışında evlerinin çatısı ve tavanı zarar gören Mustafa Özbal ve oğlu Şeyh Şamil Özbal, hasar 4 bin TL'ye onarılınca devletin gönderdiği 8 bin TL'nin yarısını iade etti.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu, muhtarların konuğu oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği geleneksel istişare toplantısının konuğu oldu.

Adıyaman'da huzur uygulaması

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzensiz güç ile mücadeleye yönelik yapılan huzur uygulamasında bin 189 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.

Üniversite öğrencileri engellilerle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği 'Gönül Bağı' etkinliği ile üniversite öğrencileri Aktif Yaşam Merkezini ziyaret ederek engellilerle bir araya getirdi.

Tütün üreticilerine ödemeler yapılmaya başlandı

Adıyaman'ın Çelikhan Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi tarafından tütün üreticilerine ödemelerin yapılma başlanıldığı belirtildi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan kadınlara cilt bakımı tavsiyesi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kadınlara cilt bakımının püf noktaları hakkında bilgi verdi.

Evinin bahçesinde 30 kediye bakan Zahide nineye İl Özel İdare ekiplerinden mama desteği

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, 30 kediye ev sahipliği yapan 76 yaşındaki Zahide Demir'e mama desteğinde bulundu.

Muhtarlardan Vali Çuhadara plaket

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu tarafından Vali Mahmut Çuhadar'a teşekkür plaketi taktim edildi.

Bağlar Belediyesi 'Gençlik Müdürlüğü' kuruyor

Diyarbakır AK Parti Bağlar Belediyesi, ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere gençlerin düşünce, öneri ve sorunlarını değerlendirmek üzere 'Gençlik Müdürlüğü' kurma kararı aldı.

Yerel gazetelerin sıkıntıları için komisyon kuruldu

Gaziantep'te resmi ilan yayınlama hakkı bulunan 10 gazete, yaşadıkları sorunlarla ilgili Ankara'da Gaziantep Milletvekillerinin katılımıyla yapılan toplantıda bir araya geldi. AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Ali Şahin'in koordinesiyle gerçekleşen toplantıda basının yaşadığı sorunların çözümü için ortak hareket edilmesi kararı alındı. Ayrıca, iki tarafın katılımıyla gazeteci ve milletvekillerinden oluşan çözüm odaklı bir komisyon kuruldu ve hazırlanan dosya vekillere dağıtıldı.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon toplantısı gerçekleşti

Acil çağrı hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde vatandaşlara sunulması için 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında gerçekleştirildi.