Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Çiftçilere buğday ve arpa tohumu dağıtımı yapıldı

Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla 'Tohum bizden, üretim sizden' projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda çiftçilere tohum dağıtımı gerçekleştirildi.

Gazaintep'te 10 bin öğrenciye deprem eğitimi ve acil durum çantası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından kent genelinde başlatılan deprem bilinci eğitimleri ile 10 bin öğrenciye afet riskine karşı eğitim verilerek acil durum çantası hediye edildi.

Güney Çevreyolunda çalışmalar hızla ilerliyor

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Millet Caddesi ile eski Besni Caddesini birbirine bağlayacak olan Güney Çevreyolunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman'da asfalt sezonunu başladı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2022 yılı yaz dönemi asfalt sezonunu açtı.

Adıyaman 'erişilebilirlik' birincisi oldu

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, 2021 yılında 81 il arasında en fazla erişilebilirlik belgesine sahip olan il olduklarını kaydetti.

Şahinbey'de 26 bin ağaç dikilecek

Gazaintep'in Şahinbey ilçesinin daha yeşil olması için 26 bin ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

AK Parti Gaziantep'ten 28 Şubat açıklaması

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 28 Şubat post-modern darbesinin 25'inci yıl dönümü dolaysıyla Türkiye genelinde eş zamanlı basın açıklaması programı kapsamında AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci de partililerle İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

Evlat nöbetindeki babadan oğluna çağrı: ''Türk bayrağı' altında yaşıyoruz'

Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 910'uncu gününe girdi.

Yeşilyurt'ta Miraç kandili kutlandı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt Belediyesi Gedik Oba Çadırında kadınlara özel gerçekleşen Miraç Kandili Özel Programında Kuran-ı Kerim Tilaveti okunup, dualar edildi.

Yavuzeli'nde Miraç Kandili'nde mevlit okutuldu

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde vatandaşlar Miraç Kandili camilerde düzenlenen kandil programlarında geçirdi.

35 santimetreye kadar zor gören genç kız, beyin cerrahlığı hayalini kaybetmemek için yardım bekliyor

Diyarbakır'da yaşayan 14 yaşındaki Hüsna Ekin, doğuştan görme işlevi zayıf olması ve son zamanlarda gözlerindeki oynama nedeniyle derslerine odaklanamıyor. Tıp okuyup beyin cerrahı hayalini kaybetmek istemeyen Hüsna, yetkililerden yardım bekliyor.

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı vatandaşa 10 bin adet kandil simidi dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve yönetimi, Diyarbakırlıların kandilini kutlayarak 10 bin adet simit dağıttı.

Öğrenciler Hazarbaba Kayak Merkezi'ne akın etti

Elazığ'da düzenlenen şenlikte üniversite öğrencileri Hazarbaba Kayak Merkezi'ne akın etti, ortaya renkli kareler çıktı.

Samsatlı öğrenci dört yüzme kategorisinde birinci oldu

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenimini sürdüren öğrenci, dört yüzme kategorisinde birinci oldu.

Yeşilyurt'ta ''ehli beyt ailesi'' paneli

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Aileyi Korumak Fethimizdir' Projesi kapsamında Malatya'lı Yazar Ahmet Turgut'un katılımıyla 'Ehli Beyt Ailesi' konulu panel düzenlendi.

Şahinbey'de 28 Şubat ve darbeler konuşuldu

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde Turgay Güler'in moderatörlüğünde Gazeteci Yusuf Alabarda ve Zafer Şahin'in katılımıyla gerçekleştirilen 'Postmodern Darbe Girişimi ve Yeni Türkiye' konulu panel düzenlendi.

Fatma Şahin, Akdeniz Belediye Başkanları Forumu'nda konuştu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen Akdeniz Belediye Başkanları Forumu'nda konuşma yaptı.

8 yıldır kızından ayrı olan evlat nöbetindeki anneden kızına 'evine dön' çağrısı

Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 909'uncu gününe girdi.

Tavuk yetiştiricileri artık sertifikalı

Tavuk yetiştiricileri artık eğitim alarak kümese giriyor. Malatya'da eğitim sonunda 29 katılımcıya sertifikaları verildi.