Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Dalmış Beauty'den doğal görünümlü kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, doğal görünümlü kalıcı makyaj tekniği olan Long Time Liner hakkında bilgi verdi.

Vali Çuhadar ihtiyaç sahibi vatandaşları evinde ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, hafta sonları fırsat buldukça ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Rektör Turgut'un Miraç Kandili mesajı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Miraç Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

28 Şubat mağduriyetini ispatlayamıyor

28 Şubat postmodern darbe girişiminin üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen sürecin mağdurlarında bıraktığı etki hala hafızalarda tazeliğini koruyor.

Yenişehir'de 65 yaş üzerine hem sanatsal, hem ücretsiz ulaşım hem de evde bakım hizmeti

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, ilçede Yaşlı Destek Programı (YADES) Projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı 65 yaş ve üzeri 9 bin 754 vatandaşa özel hizmet veriyor.

Akademisyenlerden Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini değerlendirdi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ahmet Keser ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenker Korhan Demir, Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahaleyi ulusal televizyon kanallarında değerlendirdi.

Başkan Kılıç'tan Miraç Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Miraç Kandilini yayımladığı mesaj ile kutladı. dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınlar kooperatif kurdu, 'Anadolu Meleği' markasıyla satışa başladı

Elazığ'ın Keban ilçesinde kooperatif çatısı altında bir araya gelen ev kadınları, üretim yaparak aile bütçesine katkı sağlamanın sevincini yaşıyor.

Doğru'dan Miraç Kandili kutlaması

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, 27 Şubat Şubat'ı 28 Şubat Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Evlat nöbetindeki aileler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 68. yaş gününü kutladı

Çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 908 gündür evlat nöbetinde olan aileler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 68. yaş gününü kutladı. Aileler telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ararken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ailelere teşekkür etti.

Fadıloğlu'dan miraç kandili mesajı

Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kandilin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Silvan Kızılay'da olağan genel kurul yapıldı

Türk Kızılayı Silvan Şubesi 2. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Metin Kılıçaslan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Belediye Başkanı Güder, yetim çocuklar ve aileleriyle buluştu

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Eğitim Derneği'ndeki yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Yetim çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Güder, yetim ve öksüz çocukların hiçbir zaman sahipsiz olmadığını ifade etti.

Şahin'den Ukrayna çağrısı: 'Barış için söylemler eyleme dönüşmeli'

İtalya'da düzenlenen Akdeniz Belediye Başkanları Forumu'nda konuşan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Fatma Şahin, Ukrayna'da yaşananlara dikkat çekerek, 'Çocukların öldüğü bir dünyada hiç kimse masum değildir' dedi.

MST GAPTARIM Fuarı'nda

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdürü Aydın Karlı hem üretim teknolojileri hem de makinalarda kullandıkları ekipmanların dünyada son teknolojiye sahip olduğunu söyledi.

Red Power 5120 GAPTARIM Fuarı'nın gözdesi oldu

Başak Traktör Genel Müdürü Duyşen Erdoğan, yeni regülasyonlu traktörleri fuarlarda çiftçilerin beğenisine sunduklarını söyledi.

Yarım asırlık ayakkabı ustası mesleğini öğretecek çırak bulamıyor

Malatya'da yarım asırlık ayakkabı ustası 62 yaşındaki Hasan Yoncacı, mesleği öğretecek çırak bulamadıklarını belirterek, ayakkabıcılık mesleğinin zor durumda olduğunu söyledi.

Büyükşehir, sağlığını yine ANKA'ya emanet etti

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri ANKA Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinden bu yıl da indirimli olarak faydalanacak.

PERDİS değerlendirme toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığınca yürütülen performans değerlendirme ve izleme sistemi (PERDİS) değerlendirme toplantısı Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar başkanlığında yapıldı.