Genel

genel

Genel Haberleri

Kazgan Uyardı Kıdem Tazminatına Dokunmayın!...

Demiryol-iş Sendika Başkanı ve TÜRK- İŞ Malatya İl Temsilcisi Hikmet Kazgan, Kıdem Tazminatıyla İlgili Basın Açıklaması yaptı.

Başkan Zafer, En Şerefli Mazisine Sahip Bir Ordudur

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer Kara Kuvvetlerinin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ölümsüzlerin Babalar Gününü Minnetle Kutluyorum

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer , babalar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23 Kişiye İlk Ve Tek Uluslararası Geçerli Yoga Sertifikası

American Yoga Association’ın tüm dünyada hızla yayılan yoga uzmanlık programı “International Yoga Expert Certificate (IYEC)”, İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliği ile 01-08 Haziran tarihleri arasında online olarak yapıldı. Programa katılan 23 kişi, dünyada ilk ve tek uluslararası geçerliliği olan “INTERNATIONAL YOGA EXPERT” sertifikasına sahip oldu.

Bingöl'deki 5.6'lık ikinci deprem, Elazığ'da kuvvetli hissedildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedilirken, vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadıklarını belirtti.

Bingöl depremi, Elazığ'da da hissedildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki deprem, Elazığ'da da hissedildi.

Yaralılarımızı Hastanede Ziyaret Ettik

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Tren kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Elazığ'da Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü töreni

Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından sosyal mesafeli çelenk sunma töreni düzenlendi.

Firma Direktörü Şişman,'Fabrikada güvenlik personelinin farklı görevlerde işe devam etmeleri sağlanacak'

Elazığ'ın Maden ilçesindeki fabrikada güvenlikçilerin çıkarılmayacağını belirten firmanın İnsan Kaynakları Direktörü Aydın ŞişmanGüvenlik görevlisi olarak çalışan personelimizin mağduriyetini önlemek için işletme içerisinde aynı özlük hakları ile farklı görevler verilerek işe devam etmeleri sağlanacaktır. Başka görev kabul etmeyen çalışanlarımızın tüm yasal hakları tarafına ödenecek işlerine güvenlik personeli olarak devam etmek isteyen arkadaşlar içinse taşeron firma ile görüşüp farklı projelerde değerlendirilecektirdedi.

Caddebostan sahilindeki kalabalık şoke etti

Caddebostan sahilindeki insan kalabalığı görenleri adeta şoke etti. Caddebostan sahilindeki yoğunluk havadan görüntülendi.

Başkan Zafer, Jandarma gurur abidesidir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, Jandarmanın 181'inci Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Elazığ'da devlet, vatandaş dayanışması 6 aileye yeni ev

Elazığ'da bir köyde evleri yanan 6 aile için, devlet vatandaş dayanışmasıyla kaymakamlık koordinesinde Dayanışma Evleri yapılması için yer teslimi gerçekleştirildi.Evlerin 5 ay içerisinde yapılarak ailelere teslim edilmesinin planlandığı bildirildi.

Konya Valisi Toprak’tan veda mesajı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Cüneyit Orhan Toprak veda mesajı yayımladı.

Elazığ'da horozların gülümseten futbolu

Elazığ'da bir bahçede horozların topla oynaması gülümseten görüntüler oluşturdu.

Covıd-19’a Karşı Onlıne Şölen

Dünya Değişim Akademisi tarafından her iki ayda bir gerçekleştirilen İzmir Değişim Şöleni, Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 12-13-14 Haziran tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Elazığ'ın yeni valisi Erkaya Yırık,'Hep birlikte güzel işlere imza atacağız'

Elazığ'a atanan ve 2 hafta içerisinde görev başı yapacağı öğrenilen Vali Erkaya Yırık, hep birlikte güzel hizmetlere imza atmak için çalışacaklarını söyledi.

ABD’de Kristof Kolomb’un heykeli sökülüp göle atıldı

ABD'nin Richmond kentinde İtalyan kaşif Kristof Kolomb'un heykeli yerinden sökülerek göle atıldı. Boston kentindeki Kolomb'a ait bir diğer heykelin ise başı koparıldı.

Elazığ'da çocuklara yönelik sosyal mesafeli etkinlik

Elazığ'da yeni normalleşme süreci kapsamında ebeveynleri gözetiminde dışarı çıkan çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Elazığ'da depremde hasar alan eve farklı tedbir

Elazığ'da bir köyde eşiyle birlikte yaşayan 78 yaşındaki Metin Toraman, depremde hasar alan müstakil evine odunları kullanarak destekleyici tedbir alması dikkat çekti.