Başkan Zafer, Jandarma gurur abidesidir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, Jandarmanın 181'inci Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, Jandarmanın 181'inci Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Zafer, Türk Jandarması kurulduğu günden bugüne her zaman devletinin ve vatandaşının yanında olmuştur. Alınan her türlü kararın uygulanmasında aktif rol almış ve alanda yakinen uygulayıcısı olmuştur. 

Başkan Zafer mesajında; Jandarma Teşkilatı sadece bölgede emniyeti sağlamak, asayiş uygulamasında güvenli hizmet yapmak, terörle mücadele etmekle yetinmedi; yakın zamanda yaşadığımız pandemi sürecinde de bulunduğu her yerde vatandaşı kucaklayan, devleti vatandaşıyla buluşturan bütün görevleri layıkıyla yerine getiren, ülkemizin gurur kaynağı bir teşkilatımızdır. 
Özellikle Vefa Destek Gruplarının almış büyük sorumlulukta Jandarma Teşkilatı da bütün kadrolarıyla cansiperane bir şekilde görev yapmıştır.  1.5 asra yakın geçmişi olan Jandarma Teşkilatının devletin bekası, halkın güvenliği için her zaman üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceği inancımız tamdır. Kuruluşunun 181.inci yıl dönümü vesilesiyle tüm Jandarma Teşkilatı personeline görevlerinde başarılar diliyorum. Allah; ayaklarına taş değdirmesin, nazardan saklasın, kaza bela vermesin. Âmin.

Jandarmamızın 181'inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN