Genel

genel

Genel Haberleri

Türkiye’de ilk kez İstanbul Havalimanı’nda hizmete girdi

İstanbul Havalimanı'nda yeni tip korona virüs tedbirleri çerçevesinde, yolcular yiyecek içecek siparişini QR kodu ile verecek. Yolcular ödemelerini de QR kodu ile yapabilecek uygulama ile, siparişlerde tek kullanımlık tabak, çatal, kaşık verilecek.

George Floyd, Houston’da son yolculuğuna uğurlandı

ABD'nin Minneapolis şehrinde polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd son yolculuğuna uğurlandı. Kendisi için 3 cenaze töreni düzenlenen Floyd'un altın renkli tabuta konulan cenazesi beyaz bir at arabasında taşınmasının ardından, memleketi Houston'da toprağa verildi.

Elazığ Belediyesi'nden üst yapı ve ilaçlama çalışmaları

Elazığ Belediyesi, asfalt serim ve ilaçlama çalışmalarının yanı sıra mobil beyaz masa ile mahalle mahalle gezerek vatandaşların, taleplerini yerinde dinlemeye devam ettiği bildirildi.

Dünyaca Ünlü Yazardan Çocuk Psikolojisi

Dünyaca Ünlü Yazardan Çocuk Psikolojisi

DSÖ’den ırkçılık karşıtı protestolara destek

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) dünya genelinde yapılan ırkçılık karşıtı protestolara destek geldi. DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, ırkçılığa karşı küresel protestoları desteklediklerini açıkladı.

Elazığ'da bulunan ABD'nin 50 yıl önce gönderdiği yağlar, analize alındı

Elazığ'da bir okulun çatı katından çıkan ABD'den yaklaşık 50 yıl önce gönderildiği tahmin edilen teneke kutu içindeki yağlar analiz edilmek üzere İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yağları teslim eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, o dönem bu yağların, terayağından farkı yok denilerek zorla ekmeğe sürüp yedirildiğini öğrendiklerini aktararak, öğrendikleri bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ'da, ABD'nin 50 yıl önce gönderdiği yağlar, bir okulun çatı katından çıktı

ABD'den yaklaşık 50 yıl önce gönderildiği tahmin edilen teneke kutu içindeki margarin yağlar, 24 Ocak tarihinde Elazığ'da meydana gelen depremde hasar gören ve tahliye edilen bir okulun çatı katından çıktı.

Depresyona giren kedi 9 kiloya ulaştı, gündüzleri de 8 saat uyumaya başladı

Elazığ'da bir esnafın baktığı İran cinsi 4 yaşındaki kedi, yaklaşık 9 kilogram ağırlığına ulaştı, en son 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında evde tutulduğu için ise depresyona girerek gecenin dışında gündüzleri de en az 8 saat uymaya başladı.

Elazığ'da 'Ay Tutulması' Harput'tan izlendi

Elazığ'da Ay tutulmasına tanıklık etmek isteyen amatör fotoğrafçılar, güzel kareler yakalamak için tarihi Harput'a çıktı.

TEM ve D-100’de hafta sonu yoğunluğu

Sokağa çıkma kısıtlamasının iptal edilmesini fırsat bulan vatandaşlar hafta sonunu il dışında geçirmek isteyince TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde yoğunluk oluştu.

Elazığ'da Malatya depremini hissedenler o anları anlattı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremi Elazığ'da da hisseden vatandaşlar o anları anlattı.

Malatya'daki deprem Elazığ'da kuvvetli hissedildi

Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da kuvvetli hissedildi.

Elazığ'da cuma namazı heyecanı

Elazığ'da korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan ikinci kez cuma namazı heyecanı yaşandı. Kent merkezinde Saray cCmi yanındaki meydan dolup taştı.

Elazığ Millet Bahçesi bugün açılıyor

Elazığ'da 4 yıl önce bölücü terör örgütünün bombalı araçla düzenlediği hain saldırı sonrası zarar gören ve ardından yıkılan İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yerine yapılan Millet Bahçesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferansla açılıyor.

Başkan Şerifoğulları:'İçme suyu sorununa çözüm için kararlı adımlarımızı sürdürüyoruz'

Hamzabey İçme Suyu Barajı Arıtma Tesisi ile şehir içi depolar arası yaklaşık 60 kilometre uzunluğundaki bağlantı hattı ve terfi merkezi çalışmalarına ilişkin ihalenin Haziran 2020'de gerçekleştirileceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin en önemli sorunu olan içme suyu meselesinde, çözüm için kararlı adımlarını sürdürdüklerini söyledi.

Elazığ çileği, tarladan sonra el değmeden müşteriye gidecek

Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek.

Yoga Olimpiyatlara Bir Adım Daha Yaklaştı!

Yoga Olimpiyatlara Bir Adım Daha Yaklaştı!

Samanlı Da Adil Gevreğe Sert Tepki

Samanlı Da Adil Gevreğe Sert Tepki

Elazığ'da kent merkezinde galericilik yapanlara uyarı

Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezinde galericilik faaliyeti yapan firmalar uyarıldı.