Genel

genel

Genel Haberleri

İş Adamı Parlak'dan Ramazan Bayramı Mesajı

İş adamı Cem Parlak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güvenlik güçleri bayramda da görev başında

Korona virüs döneminde 7/24 çalışan polis ekipleri, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de görev başındaydı. Sokaklarda denetim yapan polis ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, baklava ve çikolata ikram ederek bayramlarını kutladı.

Putin ve Zelenskiy, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Rus lider Vladimir Putin ülkesindeki ve dünya genelindeki Müslümanların bayramını kutlarken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy de Müslümanlara huzur ve mutluluk diledi.

Kahraman şehit Sekin'in babası 7 bayramdır önce oğlunun kabrine gidiyor

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in 67 yaşındaki babası Mehmet Zeki Sekin, bayramın ilk gününde önce oğlunun kabrini ziyaret ederek dua etti. Şehit Sekin'in Balıkesir'de polis olan kardeşi de telefonla görüntülü olarak bağlanarak dua etti.

Çiftçilerin tarlada bayram mesaisi

Adana'nın Kozan ilçesinde buğday hasadının ardından çiftçilerin saman üretimi için tarlada mesaisi sürüyor. Ramazan Bayramı tatilini tarlada mesai yapmaya ayıran çiftçiler, milli servet olan tarım ürünlerinin üretimi için yasak ve bayram ayırt etmeden çalıştı.

Vefa Grubu, Mehmetçik'ten şehit ailelerine ziyaret

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali uyardı:'Yeni vaka görüldü,bayram için gelenler 14 gün evden çıkmayalım'

Elazığ'da 20 gün sonra yeni korona virüs vakası görülmesi üzerine açıklama yapan Vali Çetin Oktay Kaldırım,İlimizde uzun bir aradan sonra dışarıdan gelen birisi kaynaklı yeniden vaka görüldü. İl dışından bayram için gelenler,lütfen 14 gün evden çıkmayalımdiyerek uyardı.

Başkan Apohan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı.

Bakan Pakdemirli’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Bakan Pakdemirli’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Kızılay Ramazan’da Yardımlarıyla Milyonlarca İnsana El Uzattı

Kızılay Ramazan’da Yardımlarıyla Milyonlarca İnsana El Uzattı

Başkan Samanlı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Malatya İL Başkanı Mesut Samanlı Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Ağbaba:Adalet olmazsa hiçbir bayramı ağız tadıyla kutlayamayız…

Ağbaba:Adalet olmazsa hiçbir bayramı ağız tadıyla kutlayamayız…

Konteyner kentte kalan çocukların, yüzü hediye oyuncaklarla güldü

Elazığ'da konteyner kentte kalan depremzede çocuklara, Milletvekili Gürsel Erol tarafından gönderilen oyuncaklar dağıtıldı.

Fransız şeften Ramazan Bayramı'na özel evde şeker tarifi

Ramazan Bayramı akıllara rengarenk şekerler ve çikolataları getiriyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs bayram alışkanlıklarında da değişikliklere sebep oldu. Kimi insanlar geleneği bozmamak için ikramlık şekerlemeler alırken, kimisi de bu şekerlemeleri evde yapmanın yolunu araştırıyor. Marketlerde, kuruyemişçilerde, pazarlarda satılan ve herkesin elleriyle seçip poşetlere doldurduğu şekerlerin risk olduğunu düşünenler için İstinye Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde baş şef olarak eğitim veren ünlü Fransız şef Franck Bruwier, evde yapılabilecek ve son derece kolay çikolata ve şeker tariflerini paylaştı.

Mehmetçik'ten bayram öncesi vefa hizmeti

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan jandarma ekipleri, köy ve kırsal mahalleleri bayram öncesi gezerek yaşlıların maaşlarını evlerine ulaştırdı, çocuklara ise bayram hediyesi verdi.

Normalleşme planı hazır çalışanların yüzde 50'si ofise geçecek

Mağaza ve ofisler için geri dönüş hazırlıklarını tamamlamak üzere olduklarını söyleyen Yurdanur, çalışanların sağlıklarının öncelikleri olduğunu dile getirdi. Yurdanur, 'O nedenle çalışanların kendilerini 'güvenle, iç rahatlığıyla ofise gidebilirim' diyecekleri seviyede önlemleri almış olmak istiyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uzmanları ve iş yeri hekimleriyle oturup detaylı bir normalleşme planı hazırladık' diye konuştu.

Elazığ sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başlayan sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte kent sessizliğe büründü.

Gizli hayırsever bayram öncesi bakkal bakkal gezdi borç kapattı

Elazığ'da gizli bir hayırsever, bir mahalleye giderek 5 bakkal gezdi, 15 bin TL'den fazla veresiye defterindeki borcu kapattı.

Elazığ'da kısıtlama ve bayram öncesi vatandaşlar mezarlıkları ziyaret etti

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle arefe ve bayramda mezarlıklara gidemeyecek olan vatandaşlar, bugün giderek dua etti.