Genel

genel

Genel Haberleri

Vali Kaldırım, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, görev başında olan güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Çocuk evlerinde Bayram coşkusu

Elazığ'da Çocuk evlerinde kalan çocuklar için yapılan etkinlilerle bayram sevincini doyasıya yaşadı.

Covıd-19’un Yarattığı Şiddete Son!

Covıd-19’un Yarattığı Şiddete Son!

Elazığ'da vaka 10'a yükseldi, ihlallere 100 bin TL ceza kesildi

Korona virüsle mücadele kapsamında il genelinde alınan sıkı tedbirler sayesinde 20 gündür vaka görülmeyen Elazığ'da il dışından gelenler nedeniyle testi pozitif çıkan kişi sayısı 10'a yükseldi. Kentte sokağa çıkma kısıtlaması ile karantina kuralına uymayan 32 kişiye ise 100 bin 800 TL para cezası kesildi.

Elazığ'da 2 köyde fırtına çatıları uçurdu, bir kişi yaralandı

Elazığ'da etkili olan sağanak yağmur ve rüzgar 2 köyde bazı çatıları uçurdu, 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da Vefa ekiplerine 'tepsi tepsi baklava' ile vefa

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) nedeniyle Ramazan Bayramında sahada 24 saat görev yapan vefalı güvenlik güçlerinden, sağlıkçısına kadar tüm vefa ekiplerine, Vali Çetin Oktay Kaldırım tepsilerle baklava gönderdi.

Depremzede ailenin ilk annesiz hüzünlü bayramı

Elazığ'da en son cansız bedenine ulaşılan 4 çocuk annesi 84 yaşındaki Türkan Kaplan'ın doğduğundan beri hiç yanından ayrılmayan 53 yaşındaki oğlu Faruk Kaplan ve ailesi bayramlarını hüzünlü geçiriyor.

65 yıllık evli çiftin, Mehmetçikle 'Bayram Harçlığı' diyaloğu gülümsetti

Elazığ'da 65 yıllık evli Neşet ve Emine Birkent çiftine evinde Vefa ziyareti gerçekleştirip bayramını kutlayan kadın jandarma personellerine Bayram Harçlığı vermek istemesi hem süren geleneği gösterdi, hemde ısrarcı olmaları gülümseterek duygulandırdı.

20 gün sonra vaka görülen Elazığ'da karantinaya alınan bina 4'e yükseldi

Korona virüsle mücadele kapsamında il genelinde alınan sıkı tedbirler sayesinde 20 gündür Vak'a görülmeyen Elazığ'da il dışından gelen bazı kişilerin korona virüs testi pozitif çıkmasıyla karantinaya alınan bina sayısı 4'e yükseldi.

Konteyner kentlerde çocukların bayram sevinci

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası geçici konteyner evlerden oluşan barınma merkezlerine yerleştirilen aileler, Ramazan Bayramı'nı kısıtlamalara uyarak dışarı çıkmadan kutladı. Aileler konteyner evlerinde kalırken, çocuklar Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın özel izniyle barınma merkezi içinde şeker toplayarak bayram sevinci yaşadı.

Sokağa Çıkamayan Çocukların Bayram Şekeri Battalgazi Belediyesi’nden

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bayramda çocuklarımızın sevinçlerini evlerinde onlara yaşatmaya çalıştık

İş Adamı Parlak'dan Ramazan Bayramı Mesajı

İş adamı Cem Parlak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güvenlik güçleri bayramda da görev başında

Korona virüs döneminde 7/24 çalışan polis ekipleri, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de görev başındaydı. Sokaklarda denetim yapan polis ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, baklava ve çikolata ikram ederek bayramlarını kutladı.

Putin ve Zelenskiy, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Rus lider Vladimir Putin ülkesindeki ve dünya genelindeki Müslümanların bayramını kutlarken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy de Müslümanlara huzur ve mutluluk diledi.

Kahraman şehit Sekin'in babası 7 bayramdır önce oğlunun kabrine gidiyor

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in 67 yaşındaki babası Mehmet Zeki Sekin, bayramın ilk gününde önce oğlunun kabrini ziyaret ederek dua etti. Şehit Sekin'in Balıkesir'de polis olan kardeşi de telefonla görüntülü olarak bağlanarak dua etti.

Çiftçilerin tarlada bayram mesaisi

Adana'nın Kozan ilçesinde buğday hasadının ardından çiftçilerin saman üretimi için tarlada mesaisi sürüyor. Ramazan Bayramı tatilini tarlada mesai yapmaya ayıran çiftçiler, milli servet olan tarım ürünlerinin üretimi için yasak ve bayram ayırt etmeden çalıştı.

Vefa Grubu, Mehmetçik'ten şehit ailelerine ziyaret

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali uyardı:'Yeni vaka görüldü,bayram için gelenler 14 gün evden çıkmayalım'

Elazığ'da 20 gün sonra yeni korona virüs vakası görülmesi üzerine açıklama yapan Vali Çetin Oktay Kaldırım,İlimizde uzun bir aradan sonra dışarıdan gelen birisi kaynaklı yeniden vaka görüldü. İl dışından bayram için gelenler,lütfen 14 gün evden çıkmayalımdiyerek uyardı.

Başkan Apohan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı.