Genel

genel

Genel Haberleri

Gizli hayırsever bakkal bakkal gezip 15 bin TL'lik borç ödedi

Elazığ'da bir hayırsever, Hicret Mahallesi'nde bulunan 4 bakkalı tek tek gezip vatandaşın toplam 15 bin TL'lik borcunu ödedi.

Elazığ'da tur otobüsüyle huzur evi sakinlerine konser

Korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan huzurevi sakinleri ve diyaliz merkezinde tedavi görenler ile sağlık çalışanları için Elazığ'da kürsübaşı ekibi tarafından tur otobüsüyle konser verildi. Konserde yaşlılar ve diyaliz merkezi çalışanları eğlenceli vakit geçirdi.

Elazığ polisine virüse karşı siperlik

Elazığ'da Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Korona virüsüne karşı üretilen yüz koruyucu siperlik maskeler, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Başkan Samanlı Fendoğlu'nu Anma Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı Hamit Fendoğlu'nun vefatının 42. Yıldönümün Dolayısıyla Bir mesaj yayımladı.

Deprem ve korona ile mücadele eden Elazığ'da yardım miktarı 521 milyona ulaştı

Elazığ'da hem korona virüsle mücadele hem de deprem sonrasında yaraların sarılma süreci devam ediyor. Deprem nedeniyle 4 farklı noktada kurulan konteyner kentlerde 5 bin 234 kişi yaşarken, şu ana kadar depremzedelere 76 milyonu nakdi olmak üzere 521 milyon liralık destek sağlandığı bildirildi.

Elazığ'da Korona tedbiri, buğday pazarının kapatılması kararlaştırıldı

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında kuru bakliyat çeşitlerinin satıldığı buğday pazarı olarak bilinen hanın kapatılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Elazığ'da Vefa grubundan ' Online' hizmet

Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu,telefonun yanı sıra ülke genelinde örnek olacak online başvuru dönemine geçerek vatandaşların taleplerini almaya başladı.

Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu Anma Mesajı

Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu Anma Mesajı

Irak’ta kalan 271 işçi Kayseri’ye getirildi

Irak'tan yurda getirilen 271 kişi Kayseri'ye ulaştı. 271 kişiden 32'si Kayseri'de karantina altına alınırken, 239 kişi ise karantinaya alınmak üzere Nevşehir'e gönderildi.

Elazığ'da pazarlarda maske dağıtımı

Elazığ'da kurulan semt pazarlarında Korona virüsle mücadele kapsamında belediye zabıta ekipleri tarafından denetimin yanı sıra ücretsiz maske dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da 5 bin aileye Ramazan yardımı

Elazığ'da Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılmaya başlandı.

4 bin yıllık ' Harput' ilk defa böyle boş görüntülendi

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine giren 4 bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan Elazığ'ın simgesi medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, tarihinde ilk kez korona virüs salgını nedeniyle tamamen boş kaldı. Camilerden 5 vakit ezan sesinin yükseldiği Harput'un Muhtarı Zülküf Demirpolat, Öksüz kaldı sözleriyle durumu özetledi.

Türk Kızılay Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerine destek olacak

Türk Kızılay Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerine destek olacak

Prof. Dr. Ali Ülkü Azrak, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ali Ülkü Azrak, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

5 yaşındaki Yusuf 'Ben devletime bağış yapacağım' dedi, 10 TL'sini verdi

Elazığ'da devriye görevinde olan jandarma ekibini gören 5 yaşındaki Yusuf Can, harçlığı olan 10 TL'sini, Biz Bize Yeteriz Türkiyem sloganı ile başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına bağışladı.

Elazığ'da çalışıp, farklı illerde ikamet edenlerin şehre girişi yasaklandı

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında, kentte çalışıp farkı illerde ikamet eden kamu, kurum ile özel sektörde çalışanların giriş çıkışları yasaklandı.

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir bina karantinaya alındı

Elazığ'ın Palu ilçesinde korona virüs sebebi ile 4 katlı 1 apartman karantinaya alındı.

Elazığ'da koronayı yenen hasta alkışlarla taburcu edildi

Elazığ'da korona virüsünü yenen bir kadın hasta, alkışlar eşliğinde tedavi gördüğü şehir hastanesinden taburcu edildi. Kente hastalığa yakalanıp taburcu olan sayısı 22 'ye ulaştı.

Köylerdeki sokak hayvanları unutulmadı

Korona virüsü nedeniyle sokağa çıkmaların azalmasının ardından Elazığ'da köylerdeki sokak hayvanları da unutulmayarak beslenmeye başlandı.