Yaralılarımızı Hastanede Ziyaret Ettik

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Tren kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Tren kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde kemer köprü mevkiinde iki yük treninin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 4 vatandaşımız ise yaralanmıştır. 
Tren kazası bizleri derinden üzmüştür. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve bütün TCDD çalışanlarına taziye dileklerimi iletiyorum. Yine yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim tez zamanda sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Bir daha böyle elim bir kazanın tekrar etmemesini temenni ediyoruz. Kazanın sebeplerinin tez zaman da tespit edilerek gereken tedbirlerin bir an önce alınmasını diliyoruz.
Bu elim kazanın gerçekleşmesinde ihmali olan sorumluların biran evvel tespit edilerek gereken adli işlemlerin gerçekleşmesini temenni ediyoruz.
Gerçekleşen bu elim kazada yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alınan yaralılarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ileterek TBMM çalışmaları nedeniyle Ankara da bulunan milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini kendilerine iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN