Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gaziantep kalkınmamın lokomotifi haline geldi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu (ISO 500) araştırmasında Gaziantep'ten listeye giren 33 firma için bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesut Acar'a 2 önemli görev

Acarsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu ile İcra Kurulu üyeliğine seçildi.

Sanko Holding'e listede en fazla şirketi bulunan grup ödülü

Anadolu'nun En Büyük 500 şirketi araştırmasında Sanko Holding, listeye giren 4 şirketiyle listede en fazla şirketi bulunan grup oldu.

MediaMarkt, yurtiçindeki mağaza sayısını arttırdı

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, Diyarbakır'da bin 800 metrekarelik yeni mağazasını açtı.

Yıldırım: ''Zamlar rekabet şansı bırakmıyor''

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım, doğalgaz ve elektrik tariflerine yapılan zamların uluslararası piyasadaki rekabet gücünü olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Lidersan İSO 500'de

Türkiye'nin global pazarlardaki gururu Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş.İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması'nda Türkiye'nin en büyük ilk beşyüz sanayi kuruluşları arasındaki yerini aldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, enerji maliyetlerindeki artışların sanayi üretimi üzerinde baskıyı artırdığını belirterek, ekonominin bel kemiği olan sanayi üretiminin gücünün kırılmaması gerektiğini söyledi.

Malatya TSO'dan Vali Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 11 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Malatya Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Hulusi Şahin'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sabit fiyat ve israf enflasyon üretiyor

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (European Bank for Reconstruction and Development) Finansal Danışmanlığı ile Raportörlüğü görevlerini yürüten Bağımsız Denetçi Mehmet Emin Tatlı, Türkiye'de sabit fiyat politikası ile israfın enflasyon ürettiğini belirterek, fiyat istikrarın sağlanması ve enflasyonun düşürülmesi için yapılması gerekenler konusunda önerilerde bulundu.

Kadooğlu Holding'in İSO 500 gururu

Kadooğlu Yağ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2021 sıralamasında 209. sıraya yükseldi. Pandreminin bütün olumsuzluklarına rağmen üretimden istihdamdan ve ihracattan vazgeçmeyerek var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Koçer'den 500 firma arasına giren Gaziantepli işadamlarına tebrik

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye'nin500 Büyük Sanayi Kuruluşunu açıkladı. Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Başkanı Cihan Koçer Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 sıralamasında yer alan Gaziantep merkezli şirketlerin yönetici ve çalışanlarına başarıları nedeniyle tebrik ederek, şehrin, bölgenin ve ülkenin ekonomisine kattıkları güç için teşekkür etti.

Sanko Holding'in 4 şirketi Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesine girdi

Sanko Holding şirketlerinden Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ., Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ. ve Sanko Enerji, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yine yer aldı.

Esenlik Süper Marketler, market ağına 3 yeni şube daha ekliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik, Zincir Marketler ağına 3 yeni şube daha ekleniyor.

Gaziantep İSO 500'de 33 şirket ile yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırması açıklandı. Listede Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ne bağlı olan illerde faaliyet gösteren 47 şirket yer aldı. Bölgenin en büyük ihracatçı şehri olan Gaziantep merkezli şirket sayısı 33 oldu. Bölgeden çıkan ve en büyükler listesine adını yazdıran şirketler tekstil, halı, hububat, bakliyat, çikolata, bitkisel yağlar, makarna, kimyevi mamuller, çimento ve enerji sektörlerinde faaliyet yürütüyor.

33 Gaziantepli Türkiye'nin en büyükleri arasında

İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması'' sonuçlarına göre Gaziantep'ten 33 firma Türkiye'nin en büyükleri arasında yer aldı.

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesi açıklandı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması'na göre Gaziantep'ten 33 firmanın listede yer aldığını söyledi.

Çiftçi, TMO hububat alım fiyatlarının açıklanmasını bekliyor

Adıyaman'ın Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, TMO'nun hububat alım fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Market çalışanı ücreti yetersiz bulunca çilek işine girdi: Yıllık kazancı 800 bin TL

DİYARBAKIR (İHA) – Batman'da markette çalışan genç girişimci, ücreti yetersiz bulunca çilek üretimi işine girdi. Yıllık kazancı 800 bin TL'yi bulan genç üretici Bayram Doğan, satışlardan memnun olduğunu dile getirdi.

Meşhur araban sarımsağında hasat zamanı

Gaziantep'in Araban ovasında yetişen tescilli Araban sarımsağının hasadı başladı.

Toplam 4933 haber.