Spor

Spor Haberleri

Yeşilyurt Belediyespor ligde kalacağına inanıyor

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 3.Lig'deki ilk senesinde ligi orta sıralarda bitirmeyi hedefliyor.

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın'dan sonra kendine gelemedi

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da ilk yarının sonunda yolların ayrıldığı Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gidişi sarı-kırmızılı takıma yaramadı.

Selçuk Şahin çalışmalarını eşiyle birlikte sürdürüyor

Bursaspor'un kaptanı Selçuk Şahin, evinin bahçesinde eşiyle birlikte yaptığı idmanı sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzonsporlu Guilherme antrenmanlarını eşi ile birlikte yapıyor

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Guilherme, korona virüs nedeniyle evde geçirdiği karantina günlerinde kendini hazır tutuyor. Brezilyalı futbolcunun en büyük yardımcısı ise eşi Ivy Vasconcelos oldu.

Yeni Malatyaspor'da Süper Lig tarihinin en kötü sezonu

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor. Sarı-kırmızılılar kulüp tarihinde ilk kez arka arkaya 11 maçta galip gelemeyerek büyük bir başarısızlığa imza attı.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden 'aynı şeyleri yaşamayalım' çağrısı

Malatyaspor taraftar grubu Derebeyleri Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor'un bu zor süreçte ekonomik açıdan desteklenmesi gerektiği çağrısında bulundu

Keçiörengücü'nden 17 maçlık yenilmezlik serisi ile 'Evde Kal' mesajı

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü, 2018-2019 sezonunda Aktepe Stadı'nda oynadığı 17 maçı kaybetmediğini hatırlatarak, 'Evde Kal' dedi.

Yeni Malatyaspor'da yönetim, futbolculardan indirim talep edecek

Korona virüs salgını nedeniyle kulüpler muhtemel ekonomik yükü hafifletmek için maaşlarında indirime giderken, Yeni Malatyasporlu futbolcuların da bu yönde alınacak kararlara hazır oldukları ifade edildi.

Yeni Malatyaspor mayısa kadar bireysel çalışacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezonun yeniden başlayacağı tarih olarak haziranı işaret etmesi birçok takım gibi Yeni Malatyaspor'un da çalışma takvimini mayıs ayı olarak ayarlamasına neden oldu.

Antalyaspor ara vermiyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan Fraport TAV Antalyaspor futbolcuları 2 günde bir telekonferans sistemi ile bir araya gelerek antrenmanlarını aksatmıyor.

Elazığspor'un gençleri evde çalışıyor

TFF 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un 20 yaş altı profesyonel oyuncuları Ömer Faruk Aydemir, İzzet Topatar ve Yusuf Ensar Poyrazlı antrenmanlarını evden sürdürüyor.

Southampton, Premier Lig’de maaşlarda indirime giden ilk kulüp oldu

İngiltere ekibi Southampton, yönetim kurulu, teknik kadro ve A Takım kadrosunun kulübün geleceğini düşünerek nisan, mayıs ve haziran maaşlarında indirime gittiğini açıkladı. Southampton böylece Premier Lig'de maaşlarda indirime giden ilk kulüp oldu.

Yeni Malatyaspor yönetiminden telekonferanslı toplantı

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu telekonferans sistemiyle yaptığı toplantıda durum değerlendirmesi yaptı.

Yeni Malatyaspor'da 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

Yeni Malatyaspor'da 2019-2020 sezon sonu itibariyle 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Bakan Kasapoğlu, Tokyo Paralimpik Oyunları'na kota alan milli sporcularla görüştü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgını nedeniyle yaşanan sürecin pek çok gelişmiş ülkeye göre daha başarılı bir şekilde yönetildiğini belirterek, Dayanışma içinde bu günlerin üstesinden geleceğiz dedi.

Adil Gevrek: 'Bizi düzlüğe çıkaracak en önemli olgu birlikteliğimiz'

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Bu takım buralara kolay gelmedi. Nerelerden geldik buraya düşünmek lazım. Bu süreçte birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Bizi düzlüğe çıkaracak en önemli olgu birlikteliğimiz dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi'nden 'evde spor' hizmeti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın talimatı ile hazırlanan Evde kal, Hareketsiz kalma projesi kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşlar için egzersiz videoleri hazırlandı.

Bakan Kasapoğlu Bu Süreçten güçlenerek, daha yüksek bir hedefle çıkacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgını ile ilgili olarak, Spor camiamız olarak bu süreçten de daha yüksek bir hedefle çıkacağız dedi.

Fedai Topal: “Futbolcuların en az 3 haftaya ihtiyaçları var”

A Milli Futbol ve Basketbol takımlarının eski fizyoterapisti Fedai Topal, korona virüs salgını sonrası futbolcuların top oynamaya başlamaları için en az 3 hafta gibi bir süreye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Toplam 11107 haber.