Spor

Spor Haberleri

İtalya’da liglerin kaderi çarşamba günü belli oluyor

Korona virüs nedeniyle liglerin durduğu İtalya'da, çarşamba günü yapılacak olan dev toplantı sonrası müsabakaların başlama takviminin açıklanması bekleniyor.

NBA’de basketbolcuların maaşlarında yüzde 25 indirim

NBA'de lig yönetimi ile Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) maaş indirimi konusunda anlaşmaya vardı. Buna göre oyuncularının maaşlarında yüzde 25 kesinti uygulanacak.

Yeni Malatyaspor'un golcüsü sahalara döneceği günü heyecanla bekliyor

Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Eren Tozlu, Kendimi tesislere kapatmış durumdayım. Sakatlık sürecim geride kaldı ve kendimi çok iyi hissediyorum. Futbolu çok özledim. Sahalara dönerek takımıma katkı sunmak istiyorum dedi.

Satranç kurulu online toplandı

Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Kurullarımız online ortam üzerinden, hakemlerimiz için düzenlenecek olan uzaktan eğitim programının planlamaları için bir araya geldi dedi.

İtalyanlar Callejon transferinde Fenerbahçe’yi etkisiz gördü!

Fenerbahçe'nin, gelecek sezon için kadrosuna katmak için girişimler yürüttüğü iddia edilen Napoli oyuncusu Jose Callejon için İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin bu transferi ekonomik sıkıntılar nedeniyle bitiremeyeceğini yazdı.

Abdülkadir Ömür En büyük hayalim Barcelona’da Messi ile birlikte oynamak

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür, en büyük hedefinin Barcelona'da Messi ile birlikte oynamak olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor geçen sezonları arattı

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, 26 haftalık bölümde geçen sezonları aratan bir performans ortaya koydu.

Karius gidiyor, Dorukhan kalıyor!

Beşiktaş'ta sözleşmesini tek taraflı feshettiği yönünde haberler çıkan Dorukhan Toköz'ün, sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkı olmadığı ve takımda kalacağı öğrenilirken, Alman file bekçisi Loris Karius, önümüzdeki günlerde Tükiye'den ayrılacak.

Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Yılmaz'ın lig yorumu

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

İtalya’da ilk plan futbola ’kupa’ ile başlamak!

İtalya Futbol Federasyonu, liglere 'İtalya Kupası' ile başlamayı planlıyor. Yapılan yeni takvim çalışmalarında İtalya Kupası Yarı Final rövanş mücadelelerinin 27-28 Mayıs'ta oynanması üzerinde bir senaryo hazırlığında olunduğu öğrenildi.

Mert Hakan Yandaş: "Futbol oynamayı çok özledim"

DG Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş, İşimizi yapmayı özledim, futbol oynamayı özledim. Bazen kendimi tutamayıp birkaç kişiyi arayıp maç yapmak istiyorum. Hoca ile ayak tenisi oynayarak geçirmeye çalışıyorum. Gerçekten bizim için çok zor dedi.

Fatih Terim, korona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son olarak yapılan korona virüs testinin negatif çıktığını söyledi. Terim, kriterleri taşıdığı takdirde diğer hastalara plazma bağışı yapmak istediğini de ifade etti.

Tutaş: 'Elazığ'da olan futbolcularımızla çalışmalarımız başladı'

Elazığ Belediyespor'un sosyal mesafe kurallarına uyularak kentte bulunan 8 futbolcu ve il dışında olanlarla da video konferans yöntemi ile çalışmalara başladığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de oyunculardan kar etti

Yeni Malatyaspor son iki senede sattığı oyuncuların bonservisinden 52 Milyon 575 bin TL gelir elde etti.

Yeni Malatyaspor'da Sakıb Aytaç kötü sürecin nedenini açıkladı

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sakıb Aytaç, takımın ikinci yarıda yaşadığı düşüşle ilgili yaptığı açıklamada, Takımın temel taşları Jahovic ve Guilherme gidince bizi etkiledi. Sergen hocanın gidişi de bizi etkiledi. Çok çalışarak düzeltmek zorundayız. Ligin bitimine de az kaldı. Eğer böyle giderse Allah korusun kötü bir sonuç bizi bekleyebilir dedi.

Spor dünyasını korona virüs vurdu!

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Mart ayı medya raporunu açıkladı. Rapora göre, en çok konuşulan takım Galatasaray, futbolcu Sörloth, teknik direktör Fatih Terim, yönetici ise Abdürrahim Albayrak olurken, hakemler kategorisinde de Cüneyt Çakır ilk sırada yer aldı.

Halkbank'ın Sloven pasör çaprazı Toncek Stern Türkiye izlenimlerini anlattı

Halkbank'ın Sloven pasör çaprazı Toncek Stern, Türkiye izlenimlerini anlattı. Türkiye'de voleybol seviyesinin çok yüksek olduğunu belirten Stern, Virüs süreci kaçınılmaz olarak voleybolu durdurdu. Devam etseydi iki kulvarda da final oynama şansımız yüksekti' dedi. Stern, Slovenya'daki evinden vatandaşlara 'Evde kal' çağrısı da yaptı.

Yeni Malatyaspor'da bireysel çalışmalar sürüyor

Yeni Malatyaspor'da futbolcular, bireysel çalışmalarına evlerinde devam ediyor. Bir çoğunun Nurettin Soykan Tesisleri'ni dönüşümlü kullandığı oyuncuların bu tempoyu mayıs ayına kadar devam ettireceği bildirildi.

Yeşilyurt Belediyespor'dan polis ve savcılara maske

TFF 3.Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor kulübü yöneticileri örnek bir davranıştı bulundu. Turuncu yeşilli kulübün başkanı Tahsin Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü'nün ardından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na da maske desteğinde bulundu.

Toplam 11107 haber.