Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Yalçınkaya: 'Dönüşümüz inşallah çok iyi olacak'

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, korona virüs süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Bu kötü günler bitecek ve Yeni Malatyaspor olarak dönüşümüz inşallah çok iyi olacak dedi.

Spor Bilimleri Fakültesinin akreditasyon başvurusu kabul edildi

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin akreditasyon başvurusu kabul edildi.

Yeni Malatyaspor'dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Yeni Malatyaspor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Covid-19 önlemleri kapsamında evlerinde izolasyon kurallarına uyan onlarca çocuğa forma hediye etti.

Elazığ'da çocuk ve gençler evde spor yapıyor

Elazığ'da Korona virüs salgını nedeniyle evde bulunan çocuk ve gençler spor yaparken, çekip gönderdikleri videolarla da yetenek taramasına katılıyor.

23 Nisan Turnuvası 'Evde Kal' sloganıyla evlerde yapılacak

Türkiye Satranç Federasyonu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvasının bu sene katılımcıların evlerinde yapılacağını duyurdu.

Hikmet Karaman: 'Ben liglerin oynatılmasından yanayım'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman liglerin oynatılıp oynatılmamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Ben oynatılmasından yanayım. Fakat şu anki şekliyle değil. Zaten şu an seyahat kısıtlaması var. Gerekli tedbirler alınırsa en uygun tarihte başlatılabilir dedi.

Arsenal’de Mesut Özil krizi

Premier Lig takımlarından Arsenal, futbolcu ve teknik ekibin maaşlarında yüzde 12.5 indirim yaparken, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile 2 oyuncunun kesintiyi kabul edebileceğini ancak salgınının kulübe olan finansal etkilerinden emin olduktan sonra bunu yapabileceği belirtildi.

Rangers’ta Hagi bilmecesi

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Glasgow Rangers, kiralık olarak forma giyen Ianis Hagi'nin bonservisini almak istiyor. Ancak Genk'in istediği 4.5 milyon Euro, İskoç ekibinin elini zayıflatıyor.

Yeşilyurt Belediyespor gelecekten umutlu

Malatya Yeşilyurt Belediyespor takım kaptanı Erhan Gözetlik, takım olarak bireysel çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Bizler lig heran başlayacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin ve dünyanın bu zor süreçten çıkmasını temenni ediyoruz. İnanıyorum ki yarınlar güzel olacak dedi.

Yeni Malatyaspor Özdeş ve Karaman ile başarıyı yakalayamadı

Yeni Malatyaspor devre arasında yollarını ayırdığı Sergen Yalçın'ın ardından bir türlü istediği başarıyı elde edemedi. Yalçın'ın ardından önce Kemal Özdeş, daha sonra ise Hikmet Karaman geldi. Bu iki isim ise toplamda sadece 1 puan toplayabildi.

Moskova’nın 22 yaşındaki futbolcusu Samokhvalov, hayatını kaybetti!

Lokomotiv Moskova'nın 22 yaşındaki genç futbolcusu Innokenty Samokhvalov, bireysel olarak yaptığı idman sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Yeşilyurt Belediyespor olası başlangıç için hazır

TFF 3.Lig 3.Grup takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde antrenmanlarına devam ediyor.

Malatyaspor'da grup idmanları başladı

Yeni Malatyaspor'da bireysel çalışmalarının yanında futbolcuların grup çalışmaları da devam ediyor. Sarı-kırmızılı futbolcular, tesisleri dönüşümlü kullanarak sosyal mesafe kurallarına uyup, 4'lü gruplar halinde çalıştığı bildirildi.

Brescia Başkanı Massimo Cellino’nun korona virüs testi pozitif çıktı

İtalya Serie A ekiplerinden Brescia Başkanı Massimo Cellino'nun korona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Başkan Cellino ligin geri kalan kısmında maçlara çıkmak istemediklerini de belirterek, Maçlara çıkmayı düşünmüyoruz. Küme düşmek umurumda değil dedi.

Şampiyon dövüşçü Müslüman oldu

Avusturya'nın şampiyon dövüşçüsü Willi Ott, Müslüman oldu. Sosyal medya hesabından Kelime-i Şehadet getirdiği görüntüyü paylaşan Ott, İslam inancıyla çok daha güçleneceğimi hissediyorum. Oruç tutacağım gün için sabırsızlanıyorum dedi.

İkiz futbolculardan ’Evde Kal Türkiye’ çağrısı

Korona virüs tedbirleri kapsamında liglerin ertelenmesiyle evde antrenman yaparak performanslarını korumayı amaçlayan Kocaeli Kadın Futbol Takımı'nın milli futbolcuları ikiz kardeş Buse ve Sude Dağdelen, 'Evde kal' çağrısı yaptı.

Malatya spor camiasında Mersedes Kadir üzüntüsü

Yakalandığı hastalık sonucu genç yaşında hayatını kaybeden Mersedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı'nın vefatı Malatya'da spor camiasını da derinden üzdü.

Yeni Malatyasporlu Teenage Hadebe sıkı çalışıyor

Yeni Malatyaspor'un Zimbabveli defans oyuncusu Teenage Hadebe yaptığı açıklamada, Lig oynanır mı ertelenir mi bunu kimse bilmiyor. Biz bireysel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben de tesiste takımla çalışıyor gibi sıkı çalışıyorum dedi.

İtalya’da liglerin kaderi çarşamba günü belli oluyor

Korona virüs nedeniyle liglerin durduğu İtalya'da, çarşamba günü yapılacak olan dev toplantı sonrası müsabakaların başlama takviminin açıklanması bekleniyor.

Toplam 11106 haber.