Spor

Spor Haberleri

Kulüpler TFF'nin kararını bekliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de her geçen gün yayılan yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ertelenen futbol liglerinin geleceği belirsizliğini koruyor.

Buse Terim’den Fatih Terim’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Koronavirüs tedavisi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, başarılı çalıştırıcının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor dedi.

Mecnun Otyakmaz’dan ‘Evde Kal’ çağrısı!

Süper Lig ekiplerinden DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yeni Tip Korona virüs ile (KOVID-19) ilgili mücadele tedbirleri kapsamında 'Evde Kal' çağrısında bulundu.

Sivassporlu Fatih Aksoy’dan 35 aileye gıda yardımı

Süper Lig ekiplerinden DG Sivasspor forması giyen genç oyuncu Fatih Aksoy, 35 aileye 2 aylık erzak yardımında bulunacak.

Yeşilyurt Belediyespor'dan çalışma programı açıklaması

3. Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, antrenmanlar ile ilgili resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bireysel çalışmalara aralıksız devam edildiğini paylaştı.

Yeni Malatyaspor'da Karaman süreci yorumladı

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, takımdaki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, Oyuncularımızın hepsi bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Zaman zaman çalışmalar video ile bize aktarılıyor. Yarın ne olacağını kimse kestiremez. Bazı şeyler futboldan da yaptığımız işlerden de daha önemlidir. Öncelikle Sağlığımız, ailemiz ve ülkemiz. Gerisi bir şekilde halledilir dedi.

Rüştü Reçber koronavirüse yakalandı

Işıl Reçber, eşi Rüştü Reçber'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını açıkladı.

Mert Hakan Yandaş, Haluk Levent’in yardım çağrısını yanıtsız bırakmadı

DG Sivassporlu futbolcu Mert Hakan Yandaş, 35 ailenin 2 aylık gıda paketini karşılamak istediğini açıkladı.

Başkent'te ilk espor kulübü kuruldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada büyük ilgi gören Espor için adım attı ve ASKİ Spor Kulübü bünyesinde Espor Kulübü'nü kurdu.

Kayserispor 63 sarı 6 kırmızı kart gördü

Hes Kablo Kayserispor, Süper lig'in 26 haftalık diliminde 63 kez sarı kart görürken 6 kez de kırmızı kart gördü.

Süper Lig’in en iyi hücum ikilisi Sörloth ve Nwakaeme Avrupa’da yıldızları zorluyor.

Trabzonspor'un hücum oyuncuları Alexander Sörloth ve Anthony Nwakaeme, attıkları goller ve yaptıkları asistlerle Süper Lig'in en iyi hücum ikilisi koltuğunda yer alırken, Avrupa'nın ise en iyi 7 lig'inde 6. sırada yer aldılar.

Genç sporcuların 'Evde kal Elazığ' klibine Melih Demiral'dan destek

Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmayan Elazığ Belediyespor'un genç sporcuları, çektikleri video ile 'Evde kal Elazığ' çağrısı yaptı. Milli futbolcu Melih Demiral da klibin altına milli takım formasını hediye edeceğini yazdı.

Yeşilyurt Belediyespor bireysel olarak çalışmalarını hazırlıklarını sürdürüyor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor takım kaptanı Erhan Gözetlik, lig hazırlıklarını bireysel olarak sürdürdüklerini belirterek, Bizler lig her an başlayacakmış gibi çalışıyoruz dedi.

Yeni Malatyaspor kaptanı süreci yorumladı

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Murat Yıldırım yaptığı açıklamada, Şuan hepimiz çalışıyoruz. Tabi bu işin küçük bir parçası. Tekrar başlanırsa nasıl olacak şuan muamma. İşin bir de hazırlık ve psikolojik bölümü var dedi.

Abdelhak Nouri, 2 yıl 9 ay sonra komadan çıktı

2 yıl 9 ay önce maç esnasında yaşadığı kalp rahatsızlığı sonrası komaya giren Ajax'lı Abdelhak Nouri'nin uyandığı açıklandı.

Yeni Malatyasporlu futbolcular evlerinde kondisyon depoluyor

Futbola verilen koronavirüs arasında Yeni Malatyasporlu futbolcular bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Evlerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın hazırladığı özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular bu anlarını video yoluyla kulübe gönderiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da bireysel antrenmanlar sürüyor

3. Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbola verilen korona virüs arasını futbolcular evlerinde güç depolayarak geçiriyor.

Halkbank Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Furkan Aydın: 'En kısa sürede bu zorlu günlerden kurtulmayı dilerim'

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüsün (Covid-19) Türkiye'de de kısa sürede yayılması üzerine Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Furkan Aydın, en kısa sürede yaşanan zorlu günlerin geride kalmasını diledi.

Orak: 'Sporcularımızın sağlık durumu iyi'

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm sporcuların evlerinde olduğunu ve sağlık durumlarının iyi olduğunu aktardı.

Toplam 11107 haber.