Spor

Spor Haberleri

Antalyaspor’da savunmanın kalesi Veysel Sarı

Antalyaspor'a devre arasında transfer olan Veysel Sarı, defansın vazgeçilmezi oldu.

Hikmet Karaman'dan futbolculara ültimatom

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Kayserispor maçı sonrası futbolcularına 'herkes aldığı paranın hakkını verecek' sözleriyle ültimatom vermesi camiada büyük ses getirdi.

Futbol dünyasından liglerin ertelenmemesine tepki sürüyor

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Akif Çelik, Tüm dünyada insanlar ölüyor ve biz futbolun oynanmasını konuşuyoruz. Unutulmamalı ki sağlıktan bir çok şeyden önce gelir. Ligler çok acilen durdurulmalıdır dedi.

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yeşilyurt Belediyespor erteleme maçında Pazarspor ile berabere kaldı

3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor, ligin 22. haftasında yoğun kar yağışından dolayı ertelenen Pazarspor müsabakasını son dakikada bulduğu golle 1-1 berabere tamamladı ve altın değerinde 1 puanın sahibi oldu.

TFF 3. Lig: Elazığ Belediyespor: 0 - Cizrespor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 22. hafta erteleme maçında Elazığ Belediyespor, sahasında karşılaştığı Cizrespor ile 0-0 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor'dan TFF Başkanı Özdemir'e ziyaret

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ukrayna'dan dereceyle döndüler

Malatyalı yürüyüş sporcuları Serhat Güngör ve Özgür Topsakal Ukrayna'daki katıldıkları Balkan Şampiyonasından dereceyle döndüler.

1. Amatör Küme Play-Off maçları bu hafta başlıyor

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Play-Off maçları fikstürü çekildi. 6 takımın Bölgesel Amatör Lig için mücadele edeceği play-offun ilk hafta maçları önümüzdeki pazar oynanacak.

Yeni Malatyaspor'dan korona virüs önlemleri

Yeni Malatyaspor Kulübü, korona virüs salgınına karşı kulüp tesislerini düzenli olarak dezenfekte ettiriyor.

Amed Sportif Faaliyetler ligde kalmanın hesaplarını yapıyor

Mücadeleye başladığı 2013-2014 sezonundan itibaren 2.Lig'de en kötü sezonunu yaşayan Amed Sportif Faaliyetler, son 6 haftaya küme düşme hattında giriyor. 28 haftada üç kez teknik heyet değişikliğine giden takım, kalan 6 maçta da zorlu rakiplerle karşılaşacak.

Diyarbekirsporlu karateci Türkiye ikincisi oldu

Okullararası Karate Türkiye Şampiyonası Balıkesir'de devam ediyor. 60 kiloda mindere çıkan Diyarbekirspor'un lisanslı sporcusu Amine Akçakmak Türkiye ikincisi oldu.

Diyarbekirspor Play Off'a çıkmak istiyor

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, son 6 maçından istediği sonuçları elde edip Play-Off hedefini yakalamak istiyor.

Yeni Malatyaspor'da Kasımpaşa mesaisi sürüyor

Süper Lig'inl 27. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fatma Uygur Türkiye birincisi oldu

Malatyalı tekvandocu Fatma Uygur kendi kilosunda Türkiye birincisi oldu.

Yeşilyurt Belediyespor Pazarspor ile erteleme maçına çıkacak

TFF 3.Lig 3.Grup'ta sahasında Yozgat 1959'u yenerek 15'nciliğe yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 18 Mart Çarşamba günü Pazarspor ile deplasmanda oynanacak erteleme maçının hazırlıkları sürüyor.

Korona virüs şüphesi bulunan Bifouma'nın test sonucu belli oldu

Yeni Malatyaspor'da korona virüs şüphesi nedeniyle geçen haftaki Kayserispor müsabakasında forma giyemeyen kanat oyuncusu Thievy Bifouma, kendisine yapılan testin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

Beşiktaş’ta yabancı futbolcular hem rahat hem sıkıntılı!

Korona virüsün Türkiye'de görülmesinin ardından maçlar seyircisiz oynanırken, bu hafta alınacak kararlar merakla bekleniyor. Beşiktaş'ta bu sene transfer edilen yabancı futbolcular, Türkiye'de ilk vakanın, Avrupa'ya göre çok geç görülmesi nedeniyle mutlu. Ancak futbolcular, karşılaşmaların ertelenmesini bekliyor.

Süper Lig: Antalyaspor: 1- Sivasspor: 0

Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında Antalyaspor sahasında ağırladığı Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.

Toplam 11107 haber.