Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor'lu Gökhan Töre'den 'evde kal' çağrısı

Yeni Malatyaspor'da orta saha futbolcusu Gökhan Töre, korona virüs (Kovid-19) nedeniyle herkese 'evde kal' çağrısında bulundu.

Yeni Malatyaspor'da bireysel antrenmanlar günlük takip altında

Futbola verilen korona virüs arasında birçok takım futbolcularına verdiği bireysel programlarla antrenman eksiği oluşmasını engellemeye çalışırken, Yeni Malatyaspor ise futbolcularının günlük bireysel antrenmanlarını İnternet üzerinden takip ediyor.

Emre Demir güç depoluyor

Korona virüs salgını nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Hes Kablo Kayserispor'un genç yeteneği Emre Demir güç depoluyor.

Yeni Malatyasporlu futbolculardan 'Evde kal' çağrısı

Yeni Malatyaspor'da futbolcular, çektikleri videolarla korona virüs nedeniyle herkese 'Evde kal' çağrısında bulundu.

Yeni Malatyaspor'un emektar isimleri de tuvalet kağıdı sektirdi

Yeni Malatyaspor'un eski futbolcuları da tuvalet kağıdının top gibi sektirerek, 'evde kal' mesajının verildiği #10toqueschallenge akımına dahil oldu.

Rıza Çalımbay ve futbolculardan “evde kal” çağrısı

Süper Lig takımlarından DG Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcular korona virüse karşı vatandaşlara 'evde kal' çağrısında bulundu.

Antalyaspor Diyarbakır Futbol Akademisi öğrencilerinden 'Evde kal Türkiye' çağrısı

Antalyaspor Diyarbakır Futbol Akademisi'ne futbol eğitimi için giden çocuklar, korona virüs nedeniyle evlerinde formalarını giyerek 'Evde kal Türkiye' çağrısında bulundu.

Cenk Tosun’dan ’evde kal’ çağrısı

Milli yıldız Cenk Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, korona virüs nedeniyle insanların evden çıkmamalarını istedi.

Sivasspor’dan korona virüs için “Evde kal” çağrısı!

DG Sivasspor Kulübü, son zamanlarda yaşanan virüs salgını dolayısıyla insanların bu hastalıktan korunması için evde kalmaları yönünde sosyal medyadan uyarıda bulundu.

Yeşilyurt Belediyespor'da korona virüs önlemleri

Dünyayı saran ve son olarak Türkiye´ye de sıçrayan korona virüs için tedbirler artarak devam ediyor. Önlemler konusunda çalışmalarını sürdüren TFF 3.Lig 3.Grup takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, takım otobüsü, a takım ve alt yapı binasında dezenfekte çalışmaları yaptı.

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın'ın gidişi takıma yaramadı

Süper Lig'de kötü bir süreç yaşayan Yeni Malatyaspor'da ilk yarının sonunda yolların ayrıldığı Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gidişi sarı-kırmızılı takıma yaramadı.

Toprak: 'Bugünleri sağduyu ve tedbirlerle atlatacağız'

Ertelenen lig maçları ile ilgili açıklamada bulunan Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Toprak, bugünleri sağ duyu ve tedbirlerle atlatacaklarını söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler'in işi zora girdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan erteleme maçında Başkent Akademi FK, deplasmanda Gümüşhanespor'u 3-0 mağlup etti. Böylece Amed Sportif Faaliyetler, son 6 haftaya Başkent ekibinin 3 puan gerisinde girdi.

Türkiye vücut geliştirme şampiyonu Diyarbakır'dan

Diyarbakır'da görevli polis memuru Orhan Ayten, Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu.

Bakan Kasapoğlu: 'Liglerin ertelenmesine birlikte karar verdik'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgını nedeniyle yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, 'Bu süreçte pek çok karar alındı ve bu kararlar çerçevesinde voleybol, basketbol ve futbol başkanımız ile birlikte bu kararları tekrar mütalaa ettik ve liglerin ertelenmesine hep birlikte karar verdik' dedi.

Silvan Aslanspor Play-Off'u garantiledi

Diyarbakır 1. Amatör Ligi B Grup'ta Diyarbakır Sur Gençlikspor'a konuk olan Silvan Aslanspor rakibini 2-0 yenerek bitime 1 hafta kala Play-Off oynamayı garantiledi.

Yeni Malatyaspor, mağazalarını kapatıyor

Yeni Malatyaspor kulübü, etkisini sürdüren korona virüs nedeniyle resmi ürün satış mağazalarını geçici süreyle durdurduğunu açıkladı.

Farnolle'den 'korkuyorum' açıklaması

Yeni Malatyaspor'un file bekçisi Fabien Farnolle, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada korona virüse yakalanmaktan çok korktuğunu söyledi.

Bakan Kasapoğlu: 'Türk sporunun irtifa kaybetmemesi adına neler planlıyorlar onları konuşacağız'

Futbol, basketbol,voleybol federasyonları başkanları ve Kulüpler Birliği Başkanı'nın katılacağı toplantı öncesinde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Türk sporunun irtifa kaybetmemesi adına neler planlıyorlar onları konuşacağız' dedi. Bakan Kasapoğlu, liglerin ertelenip ertelenmeyeceği yönündeki soruya ise net bir cevap vermedi.

Toplam 11107 haber.