Spor

Spor Haberleri

Mustafa Cengiz’in testi negatif çıktı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve ailesinin koronavirüs testi negatif çıktı.

Fatih Terim:

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi devam eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak, İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım dedi.

Bakan Kasapoğlu, olimpiyatların ertelenmesini değerlendirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesi kararı ile ilgili olarak, Bu süreci atlattıktan sonra her zaman olduğu gibi, sporcularımızın, spor camiasının hiçbir kayba maruz kalmaksızın daha güçlü bir şekilde iddialarını ortaya koyacaklarına inanıyoruz dedi.

Yeni Malatyaspor taraftarından duygusal 'evde kal' videosu

Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri, koronavirüs salgınıyla ilgili çektiği 'Evde kal' temalı duygusal videoyla tüm Türkiye'ye 'birlikte başaracağız' mesajı verdi.

Trabzonspor en çok şutu Kayserispor maçında çekti

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de en çok şutu Kayserispor maçında çekerken, en çok topa sahip olduğu müsabaka ise 6-0 kazandığı Kasımpaşa karşılaşması oldu.

Yeni Malatyaspor'da bireysel antrenmanlar devam ediyor

Süper Lig takımları futbola verilen Coronavirüs arasında bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Yeni Malatyaspor'da futbolcuların günlük bireysel antrenmanlarını sürdürdükleri ifade edildi.

Selçuk İnan:

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, koronavirüse yakalanan sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini iletti. İnan, ayrıca hocası Terim'e, Hocam, biz bu yolda birlikte yürüdük; hep beraberdik. Şimdi, sizin güçlü olmanızın ve bize verdiğiniz öğütleri gerçeğe dönüştürmenizin zamanı diye seslendi.

Vedat Muriqi: "Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi, koronavirüse yakalanan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Musa Aydın: “Belirsizlik ortadan kalktı”

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatları hakkında konuşan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Belirsizlik sporcularımızı da olumsuz etkilemişti. Bu erteleme kararı ile belirsizlik ortadan kalktı dedi.

Gianni Infantino’dan futbol dünyasına birliktelik çağrısı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, koronavirüse karşı futbol dünyasına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Göksel Gümüşdağ izolasyon altında kalacak

Medipo Başakşehir, koronavirüs testi yaptıran Başkan Göksel Gümüşdağ'ın, sonuçlar çıkana kadar koruma amaçlı olarak hastanede izolasyon altında kalacağını açıkladı.

Amed Sportif Faaliyetleri zor günler bekliyor

Koronavirüs nedeniyle ertelenen Türkiye liglerinde, müsabakaların kalan bölümlerinin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmazken, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amed Sportif Faaliyetleri, oldukça zor günler bekliyor.

Hikmet Karaman'dan Terim'e geçmiş olsun mesajı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyuran Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim için destek ve geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Tutaş: 'Hijyene ve evde kalmaya özen gösterelim'

Hastalığın seyrine göre liglerin başlaması için TFF'nin takvim belirleyeceğini belirten Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, korona virüs nedeniyle herkesin hijyene ve ev de kalmaya özen göstermesiyle bu salgından kurtulacaklarını söyledi.

Mourinho, kimsesizlerin yardımına koşuyor

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, korona virüs salgını nedeniyle İngiltere'de sokağa çıkamayan yaşlı insanlar için yardım paketleri hazırladı ve dağıtımını yaptı.

Yeni Malatyaspor'dan Fatih Terim'e anlamlı mesaj

Yeni Malatyaspor Kulübü, yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için destek ve geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Real Madrid’in eski başkanı Fernando Martin korona virüse yakalandı

Real Madrid'in eski başkanlarından Fernando Martin Alvarez'in korona virüse yakalandığı açıklandı.

Korona virüs tedbirlerine 'Evde kalıyorum spor yapıyorum' videolarıyla destek

Elazığ'da korona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında profesyonel sporculardan gençlere kadar bir çok kişi Evde kalıyorum spor yapıyorum videosu paylaştı.

Diyarbekirspor Play-Off'tan umutlu

Korona virüs nedeniyle ligler ertelenirken, TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un Play-Off umutları devam ediyor.

Toplam 11107 haber.