Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor'da futbolcular çalışmalarına Malatya'da devam ediyor

Dünyada hayatı olduğu gibi futbolu da durduran Coronavirüs salgını arasında Yeni Malatyaspor'lu futbolcular bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı futbolcuların kimisi kulüp tesislerinde, kimisi ise evinde bireysel çalışmalarına devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyespor kaptanından virüs mesajı

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs nedeniyle tüm spor organizasyonlarının iptal edilmesi üzerine sporcuların ev ortamında çalışmaları sürüyor. 3. Futbol Ligi ekibi Yeşilyurt Belediyespor'un tecrübeli kaptanı Erhan Gözetlik de o isimlerden biri. Malatya'daki evinde antrenmanlarına devam eden Erhan hem spor camiasina hem de Malatyalılara seslenerek, 'Evinizde kalın virüs için önlem alın ve kendi imkanlarınızla spor yapmaya devam edin' dedi.

Eren Tozlu: 'Gerekirse bu sezonu oynanmadı kabul edip, yazın sonunda yeni sezona başlarız'

Yeni Malatyaspor'un golcüsü Eren Tozlu, Zor bir sakatlık sürecini geride bıraktım. Bireysel çalışmalarım devam ediyor. Hepimizin tek düşüncesi ve temennisi bu süreç düzelsin de gerisi önemli değil. Gerekirse bu sezonu oynanmadı kabul edip, yazın sonunda yeni sezona başlarız dedi.

Marsilya’nın eski başkanı Pape Diouf hayatını kaybetti

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın eski başkanı Pape Diouf, hayatını kaybetti.

UEFA’dan Başakşehir’e 1500 Euro para cezası

UEFA, Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında Kopenhag'ı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'e, taraftarların meşale yakmasından dolayı 1500 Euro para cezası verdi.

Umut Nayir Galatasaray’a attığım gol benim için çok özeldi

Süper Lig'in ilk yarısında Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbide takımına galibiyeti getiren golü atan Umut Nayir, Galatasaray'a attığım gol benim için çok özeldi. Kulüp tarihi açısından kader belirleyici bir gol değil ama kendi tarihim için çok değerliydi dedi.

Sivasspor’dan gıda paketi desteği

Sivasspor Kulübü, koronavirüs nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı ve yardıma muhtaç ailelere gıda desteğinde bulunulacağını duyurdu.

Malatya İdmanyurdu, tesislerini sağlık personellerine açtı

Malatya Bölgesel Amatör Ligde takımlarından Malatya İdmanyurdu Kulübü, virüs salgınında canını hiçe sayarak toplumun sağlığı için çalışan sağlık personellerine tesislerini açtığını duyurdu.

Yeni Malatyasporlu Sakıb'dan 'her şey' düzelecek mesajı

Yeni Malatyaspor'un sol beki Sakıb Aytaç yaptığı açıklamada, Şuan bireysel çalışmalarımız devam ediyor. Süreç nereye gider bilmiyoruz ama her şeyin hayırlısı olsun. İnanıyorum ki yolun sonu aydınlık dedi.

Sergen Yalçın Talisca’yı keşke alabilsek

Siyah-beyazlı taraftarların Talisca'nın yeniden takıma kazandırılması yönünde kendisine pek çok mesaj attığını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Talisca'yı kim takımda görmek istemez. Ekonomik olarak şartlar şu anda çok sağlıklı değil. Ne olacağı da belli değil dedi.

Fatih Terim Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum

Koronavirüse yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sağlık durumuna ilişkin bir mesaj yayımladı.

Yeni Malatyaspor'da futbolcular tesisleri dönüşümlü kullanıyor

Futbola verilen koronavirüs arasında Yeni Malatyaspor'lu futbolcuların bir kısmı evlerinde ve bir kısmı ise kulüp tesislerinde bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

ASYMD'den sahadaki gazetecilere maske ve eldiven

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği (ASYMD) virüsten korunmaları için sahada çalışan gazetecilere eldiven ve maske dağıttı.

Konyaspor, Robert Mak ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Konyaspor'a ara transfer döneminde kadrosuna Zenit'ten dahil ettiği Robert Mak ile sözleşmesini karşılıklı anlaşılarak feshetti.

Yusuf Yazıcı’dan anlamlı yardım

Fransa'nın Lille Kulubü'nde oynayan Yusuf Yazıcı, memleketi Trabzon'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı.

Galatasaray’dan koronavirüs açıklaması:

Galatasaray, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testlerinin negatif olduğu ve taburcu olacakları iddialarını yalanladı.

Bağlar Belediyesinin milli sporcularından 'evde kal' çağrısı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, yeni tip korona virüs salgınına karşı tedbirler almaya devam ederken, vatandaşları evde kalmaya teşvik etmek için bir anlamlı çağrı da milli sporculardan geldi. Bağlar Belediyesinin milli karatecileri, sosyal medya üzerinden yayınladıkları kısa videolarla 'evde kal, sağlıklı kal' mesajını paylaştı.

Kulüpler TFF'nin kararını bekliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de her geçen gün yayılan yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ertelenen futbol liglerinin geleceği belirsizliğini koruyor.

Buse Terim’den Fatih Terim’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Koronavirüs tedavisi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, başarılı çalıştırıcının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor dedi.

Toplam 11086 haber.