Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor kulüp tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor. Sarı-kırmızılılar kulüp tarihinde ilk kez arka arkaya 10 maçta galip gelemeyerek büyük bir başarısızlığa imza attı.

Okan Buruk’un Avrupa’daki 5. galibiyeti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında Kopenhag'ı 1-0 yenen Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Okan Buruk, turuncu-lacivertlilerin başında Avrupa'daki 5. galibiyetini aldı.

UEFA Avrupa Ligi: Başakşehir: 1 - FC Kopenhag: 0

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Başakşehir evinde Danimarka temsilcisi FC Kopenhag'ı ağırladı. Turuncu-lacivertliler müsabakayı Visca'nın penaltı golüyle 1-0 kazanarak avantaj elde etti.

Mustafa Özer: 'Son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü'

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor FK ile 1-1 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü' dedi.

İsmet Taşdemir: 'Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı'

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı' dedi.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor FK: 1 - Eskişehirspor: 1

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor FK, sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Dicleli Zeliha'nın bilek güreşi başarısı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki Kocaalan Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) öğrencisi olan Zeliha Dinç, bilek güreşi bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Malatya'nın Genleriyle Oynama Zamanı Değil

Son haftalarda Malatya kamuoyunu meşgul eden en büyük konuların başında bana göre Malatyaspor geliyor.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı öncesi Eryaman Stadyumunda koronavirüs önlemi

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı öncesi Eryaman Stadyumunda koronavirüs riskine karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Milli sporculara burs verecek vakıf üniversitelerinin sayısı 52'ye çıkarıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 24 vakıf üniversitesi ile daha protokol imzalayarak milli sporculara burs verecek vakıf üniversitelerinin sayısı 52'ye çıkardı.

Euroleague’de maçlar askıya alınıyor

THY Eruoleague yönetimi, Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüsü pandemi olarak ilan etmesinin ardından müsabakaların askıya alınabileceğini açıkladı.

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında Malatya'yı temsil eden Yusuf Canbay tüfek ve tabanca dalında 68 sporcu arasında ikinci oldu.

Aaron Appindangoye: “Şampiyonluk şansımız var”

Sivasspor'un Gabonlu defans oyuncusu Aaron Appindangoye, şampiyonluk şanslarının olduğunu belirterek, 'Şampiyonluk için şansımız var diyelim. Biz maç maç bakıyoruz, değerlendiriyoruz. Bizim için her bir maç final niteliğinde' dedi.

Ronaldo İtalya’ya dönmüyor

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, yaşanan koronavirüs gelişmelerinin ardından Portekiz'de kalacağını kulübüne iletti.

Süper Lig’de 26. hafta heyecanı

Süper Lig'in 26. hafta yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak.

Yeni Malatyaspor'da gözler Kayserispor maçına çevrildi

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıkılan 2 maçtan 1 puan alınmasının ardından gözler hafta sonu oynanacak Kayserispor maçına çevrildi.

Büyükşehir Voleybol Takımında 1.Lig heyecanı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımında 1.Lige Terfi Final karşılaşması heyecanı yaşanıyor.

Altındağ'a dev spor yatırımları

Altındağ'a yapılacak 22 dev spor yatırımı için düğmeye basıldı. Altındağ'ı spor alanında zirveye taşıyacak yatırımları hayata geçirecek protokol imzalandı.

Hikmet Karaman: 'Artık hafta sonu oynayacağımız maça odaklanıyoruz'

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 3-1 geriye düştükten sonra oyunu istedikleri şekile sokamadıklarını ifade ederek, 'Diğer arkadaşların katılımıyla artık hafta sonu oynayacağımız maça odaklanıyoruz' dedi.

Toplam 11134 haber.