Spor

Spor Haberleri

Beşiktaş’ın göndermesine, Sivasspor’dan cevap

Beşiktaş, sosyal medya üzerinden DG Sivasspor'a göndermede bulunurken, Yiğidolar'dan cevap gecikmedi.

Artem Kravets eşinden ayrıldı

Hes Kablo Kayserispor'un Ukranyalı futbolcusu Artem Kravets, eşi Anna Kravets ile ayrıldı.

Kaptan Özgür’den tribünlerin Mehmet amcasına Süper Lig sözü

Altay Kaptanı Özgür Özkaya, Altay tribünlerinin en yaşlı taraftarlarından olan 92 yaşındaki Mehmet amcayı arayarak şampiyonluk sözü verdi.

Bakan Kasapoğlu'ndan olimpik ve paralimpik sporculara tesis müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na kota alan milli sporcular, evlerine yakın olan spor tesislerinde bireysel olarak antrenman yapabilecekler.

Hikmet Karaman'dan lige başlama kararına tepki

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Süper Lig'in başlama kararının doğru olmadığını belirterek, Futbol resmi göremiyoruz. Mevcut durum buna engel teşkil ediyor. Ben biraz daha beklenmesi taraftarıyım. Futbola dönebilmemiz öyle kolay değil. Güven ortamı lazım. Oyuncular yan yana geldiğinde hastalıkla ilgili kafasında hiçbir soru olmamalı dedi.

Yeni Malatyaspor'un lige dönüş planlaması

Süper Lig'in haziran ayının ortasında başlanabileceği ihtimali Yeni Malatyaspor'u harekete geçirdi.

Yılmaz Vural: Karar alınırsa 2 Mayıs’ta idmanlara başlarız

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, liglerin başlayacak olmasıyla ilgili konuştu. Kararın alınması durumunda 2 Mayıs'ta idmanlara başlayacaklarını söyleyen Vural, 'Takımlar kötü halde. Bu işin bir de ekonomik boyutu var. Kulüplerin yaşaması için liglerin oynanması gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Hürser Tekinoktay: “Türkiye’nin en iyi hocası Beşiktaş’ta”

Beşiktaş'ta son 2 seçimde başkanlığa adaylığını koyan ve her fırsatta 'alt yapı' diyerek üretimden yana olan Hürser Tekinoktay, siyah-beyazlı kulübün futbol işletme modelini uygun şekilde devreye sokması gerektiğini ancak bunu şu anki yönetimin yapamayacağını söyledi. Tekinoktay ayrıca Beşiktaş'ın Türkiye'deki en iyi teknik adama sahip olduğunu ifade ederek, 'Beşiktaş kalan haftalarda Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek bir performans sergiler' dedi.

Bakan Kasapoğlu: 'Asıl olan liglerin tamamlanmasıdır''

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hepimiz için asıl olan, liglerin tamamlanmasıdır. Bu yolda da Bilim Kurulu başta olmak üzere, sağlık kuruluşlarımızın yönlendirmeleri, sağlık otoritelerinin, uluslararası kurumların yaklaşımları çok önemli bir rehberdir diye konuştu.

Yeni Malatyasporlu Bifouma'dan ilginç maske

Yeni Malatyaspor'un golcü oyuncusu Thievy Bifouma, korona virüs salgınından korunmak için taktığı ilginç maskeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Bireysel antrenmanlarına Ankara'da devam eden Bifouma, salgından nasıl korunduğunu sevenleriyle paylaştı.

Korona bu maçı kaybedecek paylaşımı

TFF 3.Lig 3.Grup takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde antrenmanlarına devam ediyor.

Sivas 4 Eylül Stadyumu İstiklal Marşı ile inledi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 100. yıl coşkusu DG Sivasspor'un evi Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda da yaşandı.

Burak Yılmaz’dan maaş indirimi haberlerine sert çıkış

Beşiktaş'ın Kaptanı Burak Yılmaz, maaş indirimine gitmemesiyle ilgili çıkan haberleri sert çıktı. Yılmaz, Bugün de, yarın da ve ne zaman gerekirse, ülkem ve Beşiktaşım için üzerime düşeni yaptım ve yine yaparım dedi.

100 yıl önceki fotoğraf, Fenerbahçe Stadı’nda dalgalandı

Fenerbahçe Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1. Meclis'in önünde çekilen fotoğrafını dev boyutlarda stada astı.

DC United’ın gözü Mesut Özil’de

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i ABD ekiplerinden DC United kadrosuna katmak istiyor. Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Özil, önümüzdeki sezon itibariyle futbol hayatına ABD'de devam etme ihtimali yüksek görünüyor.

Sheffield United’ta futbolcular indirimi kabul etti

İngiltere Premier Lig'de iyi bir sezon geçiren Sheffield United'ta, yönetimin oyuncuların maaşında indirime gitmesi için yaptığı teklif, oyuncular tarafından kabul edildi. Futbolcuların maaşlarında yüzde 10'luk bir indirim olacak. Bu anlaşmayla Sheffield United, oyuncularla indirim konusunda anlaşan 4. Premier Lig ekibi oldu.

Minik taraflarlar 23 Nisan'ı evlerinde kutladılar

Efeler Ligi'nin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası Spor Kulübü'nün Zirve Taraftar Grubu, düzenledikleri etkinlikle minik taraftarlara 23 Nisan coşkusunu yaşattı.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: 'Umudumuz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum'

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, 'Umudumuz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum' dedi.

MKE Ankaragücü Başkanı Mert: 'TBMM'nin 100. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz'

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Mert, 'TBMM'nin 100. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz' dedi.

Toplam 11107 haber.