Spor

Spor Haberleri

Diyarbekirspor, TFF'nin tutumuna göre hareket edecek

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Diyarbekirspor, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesi beklenen ligle ilgili hazırlık programı için Türkiye Futbol Federasyonunun ay sonunda vereceği kesin kararı bekliyor.

Federasyon başkanına yolsuzluk suçlaması!

Kenya Futbol Federasyonu Başkanı Nick Mwendwa, 2019 Afrika Uluslar Kupası'nda federasyona verilen bütçeyi zimmetine geçirdiği iddiasıyla Ceza Soruşturma Müdürlüğü'ne ifade verdi.

Yeni Malatyaspor'da hedef 12 puan

Süper Lig'in 12 Haziran'da başlamasının planlanmasıyla birlikte hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da hedef kalan 8 maçta 12 puan toplamak. Ligin ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan sarı-kırmızılılar, kalan 8 maçta hedeflediği puanı toplayarak ligi düşme hattının üzerinde tamamlamak istiyor.

Yeşilyurt Belediyespor saha çalışmaları için gün sayıyor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor saha çalışmalarına başlamak için gün sayıyor. Turuncu yeşillilerin tüm planlarını 10 Haziran'a göre yaptığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor'dan Başkan Gürkan'a teşekkür ziyareti

Yeni Malatyaspor Kulübü, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Keçiörengücü'nde 2. testler yapıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nde ikinci korona virüs testi yapıldı. Akşam çıkacak test sonuçlarının ardından idman programı belli olacak.

Milli sporculara izin çıktı, şampiyon Gizem ringe döndü

Milli sporculara haftada 3 gün salonda antrenman yapma izninin çıkmasının ardından, 20 yaşındaki şampiyon boksör Gizem Özer, evden sürdürdüğü çalışmalarını salon ortamına taşıyarak ringlere dönüş yaptı.

Hikmet Karaman tesisleşmeye dikkat çekti

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tesisleşmeyle ilgili adımlar atılması gerektiğini belirterek, Pınarbaşı Gölü'nün etrafında dolaşırken eksikliklerin fotoğraflarını çekip Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a attım. Bir baktım 5 dakika sonra daire başkanını göndermiş ve burada çalışmalar yaptılar. Burası eşi benzeri olmayan bir yer. Neden sahalarımız bu gölün kenarında olmasın. Neden güzel bir tesisimiz olmasın dedi.

Malatyaspor mazisini arıyor

Türkiye'ye Brezilyalı futbolcuları ilk getiren kulüp olarak ülke futbolunda bir çağ açan efsane Malatyaspor, şimdilerde mazisini arıyor.

OGM Ormanspor Avrupa’nın En Güçlü 12. Takımı Oldu

OGM Ormanspor Avrupa’nın En Güçlü 12. Takımı Oldu

Hatayspor’a ikinci defa korona virüs testi yapıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor'da futbolcular ve teknik ekibe ikinci kez korona virüs testi yapıldı. Tesisler ve takım otobüsü Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

'Ligler tescil edilirse hiçbir takım küme düşürülemez'

COVID-19 pandemisi nedeniyle 20 Mart'ta basketbol ve voleybol ligleriyle birlikte süresiz ara verilen ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in 12 Haziran itibarıyla yeniden başlayacağını açıkladığı futbol ligleri ile ilgili 'mevcut puan durumuyla tescil edilme' tartışmalarını değerlendiren İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Ulusoy, başta Süper Lig olmak üzere hiçbir klasmanda küme düşmenin uygulanamayacağını ifade ederek, 'Aksi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendi çıkardığı statüye aykırı olur' dedi.

Sivassporlu futbolcu Hakan Arslan ameliyat oldu

Sivassporlu futbolcu Hakan Arslan ameliyat oldu

Bakan Kasapoğlu: 'Adanalı taraftarlarımızın talepleri ve Adanalı sporseverlerin mutluluğu bizler için önemli'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adana'da yapımı devam eden yeni stadyumdaki koltukların renk seçimine ilişkin yaptığı açıklamada, taraftarların talepleri için her türlü fedakarlığı yapacaklarını kaydetti.

Max Kruse Sağlığın en önemli şey olduğuna inanmak için daha fazlasına mı gerek var

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu futbolcu Max Kruse, son günlerde çıkan korona virüs vakalarıyla ilgili olarak, Sağlığın hayattaki en önemli şey olduğunu anlamak için daha fazlasına mı ihtiyacımız var? ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediyespor'dan lige dönüş açıklaması

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Gülerce, takım olarak bireysel çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Zaten lig heran başlayacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Tam saha çalışmalarına başlayacakken gelen açıklamayla bunu ileri bir tarihe erteledik dedi.

Yeni Malatyaspor geçmişi arar oldu

Yeni Malatyaspor bu sezon sergilediği performansla Süper Lig kariyerinin en başarısız yılını yaşıyor. Sarı-kırmızılılar oynadığı son 11 maçta galip gelemedi ve kötü bir grafik çizdi.

Alaatitin Tutaş:'Bizim gönlümüzden geçen TFF'nin alt ligleri iptal etmesiydi'

5 Haziran'da topbaşı yapacak olan Elazığ Belediyespor'un Teknik Direktörü Alaattin Tutaş,Bizim gönlümüzden geçen Türkiye Futbol Federasyonu'nun alt ligleri iptal etmesiydi. Bu alınan karar için de kötünün iyisi diyebiliriz dedi.

Nwakaeme futbola dönmek için sabırsızlanıyor

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, futbola dönmek için sabırsızlanıyor. Yıldız oyuncunu bordo-mavili takımda değerine değer kattı.

Toplam 11136 haber.