Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin’i Kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i Kabul etti.

Diyarbakırlı taksicilerden HDP'li Paylan'a tepki

Diyarbakırlı taksiciler, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın kendilerine yönelik verilen önergesine tepki gösterdi.

Göksüncük ve Yalangöz mahallelerine kilitli parke taşı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerdeki kilitli parke taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Göksüncük ve Yalangoz Mahallesi'nde yeni açılan ve tahrip olan yollarda kilitli parke taşı çalışması yaptı.

Bakan Soylu’dan sel mağduru esnaflara ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Kumluca ilçesinde sel mağduru esnafları ziyaret etti.

Moda Gaziantep fuarı 19 Aralık'ta kapılarını açacak

Gaziantep Penye Tekstil Hazır Giyim, Aksesuarları, Kumaş ve Yan Sanayileri Fuarı (Moda Gaziantep), 19-22 Aralık 2022 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Başkan Turanlı: 'Marketlerdeki denetimlerimiz aralıksız devam ediyor'

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın talimatıyla Kahta'da faaliyet gösteren marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetiminin yanı sıra, raf ve kasa fiyat denetimleri yapıldı.

Muharrem İnce Kayseri’de esnafı ziyaret etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kayseri'de yaptığı esnaf gezisinde vatandaşlarla bir araya geldi.

SANKO Üniversitesi aday öğrencileri bilgilendiriyor

Gaziantep Simya Koleji 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Yunanistan, AP Başkan Yardımcısı Kaili’nin mal varlığını dondurdu

Yunanistan makamları, yolsuzluk suçlamaları sonrası gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) Başkan Yardımcısı Eva Kaili'nin tüm mal varlığını dondurdu.

Fatma Şahin, Başkan Yardımcısı oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Siyasi Komite Toplantısı'nda CEMR Başkan Yardımcılığına seçildi.

İçişleri Bakanı Soylu Son üç yılda 2 milyar dolar ABD senatosundan PYD/PKK’ya para çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son üç yılda 2 milyar doların ABD senatosundan PYD/PKK'ya para verildiğini belirterek, ABD, terör örgütü ile birebir ilişki içerisinde kimsenin sesi çıkmıyor. İlk kez bu fırsat yakalanmıştır. 300 yıldan beri ilk kez Batı ile aramızdaki ekonomik makas kapatılmaktadır. Biz büyürken onlar yerinde durmaktadır. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TAYFUN füzesi Yunan’ı ürkütüyor ‘Atina’yı vurur’ diyor, vuracak tabi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TAYFUN füzesi Yunan'ı ürkütüyor 'Atina'yı vurur' diyor. Vuracak tabi, sen rahat durmazsan, sen Amerika'dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak bir şeyler yapması lazım' dedi. Erdoğan, Başörtüsü konusunda Kılıçdaroğlu bize bir yerde pas attı. Temennim odur ki Parlamentoda da beklenen sayıyı alması diye konuştu.

Muharrem İnce'den 'Altılı Masa'ya eleştiri: 'Ne adayları var ne bir şeyleri var'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Altılı Masa'yı eleştirerek, 'Ne adayları var ne bir şeyleri var. Oradan da bir şey olmaz' dedi.

Muharrem İnce: 'Çeyrek altın günü gibi toplanıp toplanıp dağılıyorlar'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Altılı Masa'yı eleştirerek, Anlaşamıyorlar, geyik muhabbeti yapıyorlar. Küçük altın günü, çeyrek altın günü gibi toplanıp toplanıp dağılıyorlar dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Cezayir’de Türk iş adamlarıyla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temasları kapsamında geldiği Cezayir'de Türk iş adamları ile görüşme gerçekleştirdi.

Muharrem İnce: 'Ne Cumhur, ne Millet tek yol Memleket'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bizim sloganımız net. 'Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket. Ne sağdan, ne soldan Atatürk'ün yolundan, diyoruz. Türkiye'yi karış karış geziyoruz. dedi.

AB’den Kosova’daki saldırılara kınama

Avrupa Birliği (AB) Kosova'nın Mitroviça kentinde meydana gelen saldırıları kınayarak, bölgede gerilimin azaltılması çağrısında bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: '6'lı masanın da sicili bozuk'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, '6'lı masanın da sicili bozuk. Kılıçdaroğlu dokunulmazlıklara 'evet' dedi. Meral Akşener AK Parti'nin kurucusu. Davutoğlu ve Babacan orada 15 sene bakanlık, başbakanlık yaptı' dedi.

İngiltere’nin Tahran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı

İngiliz yetkililerin İran'ın içişlerine yönelik açıklamaları nedeniyle İngiltere Büyükelçisi Simon Shercliff, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı.