Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Muharrem İnce Kula’da esnaf ziyareti yaptı

Uşak'ta bir dizi ziyaret ve temaslarının ardından İzmir'e seyahat ederken Manisa'nın Kula ilçesine uğrayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnaf ziyareti yapıp parti binasının açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti'den bombalı saldırıya kınama

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın, sabah saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.

MSB, Kazakistan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı

Milli Savunma Bakanlığı, yayımladığı mesajda Kazakistan'ın Bağımsızlık Günü'nü kutlayarak, Türkiye ve Kazakistan, tarihten gelen kardeşliğini gelecekte de güçlü bir şekilde sürdürmeye devam edecek ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Akar, Büyükelçileri kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cibuti, Somali ve Sudan Büyükelçilerini kabul etti.

Bakan Kurum: “Her yıl 30 Mart ‘Uluslararası Sıfır Atık Günü’ olarak tüm dünyada kutlanacak”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'BM Genel Kurulu aldığı kararla 30 Mart'ı Uluslararası Sıfır Atık Günü olarak ilan etti. BM Genel Kurulu'nun aldığı karar ile her yıl 30 Mart günü 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' olarak tüm dünyada kutlanacak' dedi.

Danimarka’da 44 yıl sonra

Danimarka'da 1978'den bu yana ilk kez sağ ve sol partiler bir araya gelerek koalisyon hükümeti kurdu.

Veysel Eroğlu: “Ceza alınca birileri seviniyorsa bu işte bir bit yeniği var demektir

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ekrem İmamoğlu'na verilen cezaya ilişkin, 'Kesinleşmiş bir şey yok. İstinaf var, Yargıtay var bir. Ceza alınca insan üzülür. Ama burada birileri seviniyorsa, kucaklaşıyorsa bu işte bir bit yeniği var demektir dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye-Türkiye-Rusya üçlü olarak bir adım atalım istiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biz şu an itibarıyla Suriye-Türkiye-Rusya üçlü olarak bir adım atalım istiyoruz. Bunu da Sayın Putin'e teklif ettim. O da buna olumlu baktı. Böylece bir dizi görüşmeler zincirini başlatmış olacağız dedi.

Araban'da yoğun sis

Gaziantep'in Araban ilçesinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

Fadıloğlu Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavına hazırlanan gençlerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu'nda Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavı'na hazırlanan gençlerle bir araya gelerek gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Fendoğlu: 'Türk milleti yüzyıllık yemininden dönmeyecek'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) genel kurulunda 'Türk milleti son vatanında ettiği yüz yıllık yemininden şartlar ne olursa olsun dönmeyecek, bin yıllık kardeşlik hukukunu ihlal etmeyecek ve ihanete sevineceği imkanı inşallah sunmayacaktır' dedi.

Hollanda’nın Türkiye kökenli ilk kadın Belediye Başkanı Huri Şahin görevine başladı

Hollanda'nın Türkiye kökenli ilk kadın Belediye Başkanı Huri Şahin, Lahey kenti yakınlarındaki Rijswijk kentinde görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Türkmenistan'a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki ikili görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki ikili görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Putin, yıl sonu basın toplantısını yapmayacak

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her sene aralıksız yaptığı yıl sonu basın toplantısını bu yıl yapmayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin’i Kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i Kabul etti.

Diyarbakırlı taksicilerden HDP'li Paylan'a tepki

Diyarbakırlı taksiciler, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın kendilerine yönelik verilen önergesine tepki gösterdi.

Göksüncük ve Yalangöz mahallelerine kilitli parke taşı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerdeki kilitli parke taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Göksüncük ve Yalangoz Mahallesi'nde yeni açılan ve tahrip olan yollarda kilitli parke taşı çalışması yaptı.

Bakan Soylu’dan sel mağduru esnaflara ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Kumluca ilçesinde sel mağduru esnafları ziyaret etti.