Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, BDT Devlet Başkanları toplantısına katıldı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Devlet Başkanları toplantısına katıldı.

Bakan Akar, TEMAD Başkanı Dürgen ve beraberindeki dernek yönetimini kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Hamza Dürgen ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Doğanşehir Cezaevi Kaderine Terk Edildi

Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2021 yılında tamamlanacağı açıklanan Doğanşehir Cezaevi kaderine terk edildi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh’i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh'i kabul etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Erbakan hocamızın Milli Görüş bereketini her an yaşıyoruz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan hocanın Milli Görüş bereketini her an yaşadıklarını belirterek Erbakan hocamız, merhum liderimiz halen daha vefatından sonra görev başında. Milli Görüş Harekatı içerisinde olmayan, Milli Görüşe herhangi bir bağı olmayan insanların rüyasına giriyor ve o rüyalarda açık açık Yeniden Refah'a gideceksin, orada çalışacaksın diye onları bize yönlendiriyor dedi.

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü törenle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, ölümünün 49'uncu yıl dönümünde memleketi Malatya'da da düzenlenen törenle anıldı.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Paris'teki PKK eylemleriyle ilgili olarak, Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi dedi.

Malatya'da Ak Partili kadınlara eğitim

Malatya'da TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun katılımlarıyla 'AK Parti Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı gerçekleştirildi.

Fendoğlu'ndan MHP İl Başkanı Gök'e hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök'ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu: “Kırsalda çalışan herkes çalışıp ürettikçe Türkiye’nin büyümesine katkı verecektir”

Partisinin orman köylülerine yönelik projelerine değinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, orman kooperatiflerini sayısını arttırarak yeniden canlandıracaklarını, köylülerin ürettiği ürünlerin fiyatının en az iki katına çıkması ile gelecek kaygısı taşımayacağını, böylece ürettikçe Türkiye'nin büyümesine katkı vereceklerini söyledi.

Putin: Taraflarla kabul edilebilir konular üzerine müzakerelere hazırız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere ihtimaline ilişkin yaptığı açıklamada, Taraflarla kabul edilebilir konular üzerine müzakerelere hazırız dedi.

MHP’li Ataman:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 2023 yılında gerçekleştireceğimiz seçimlerde mutlaka ülke sevdalısı her insanın bu seçimlerde yüreğini ortaya koyarak, ülkenin istiklal ve istikbali uğruna zerre miskal endişe taşıyan her vatan evladının bu seçimlerde sorumluluk üstlenerek, ülkeyi zillete teslim etmeme gibi bir sorumluluğumuz olduğunu unutmaksızın bu seçimlere irade koymak mecburiyetinizdeyiz dedi.

Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin devamından yanayız

ANKARA (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adaletli yaşama, eşit ve hakça paylaşıma, çağa mühür vurmuş bir millet iradesine, tarihi yapan bir devlet haşmetine ulaşmak için Türkiye Yüzyılı diyoruz. Dünyada mıymıntı bir gezgin gibi değil, bir fatih gibi duruş ve devinim göstermek için Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamından yanayız' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na ülkücü tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyareti sırasında basına kapalı 'Kayseri Ülkücü Kanat Önderleri Toplantısı' yapıldığına dair açıklamasına ülkücülerden tepki geldi.

Enver Kiraz CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz bugün düzenlediği basın toplantısıyla parti il başkanlığından ayrılarak milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kılıçdaroğlu: Türkiye düşündüğümüzden çok güzel bir ülke. Herkes burada üretecek ve burada kazanacak

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlara hitap etti. Kadınlar Buluşması'nda konuşan Kılıçdaroğlu, Allah nasip eder iktidar olursak, kırsalda çalışanların kadınların sosyal güvenlik primlerini devlet ödeyecek. Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç ettirmeyeceğim. Her kadın kazanacak dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum havalimanından kent merkezine gelişi sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.