Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesinde yaş sınırı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesiyle ilgili, 'Bu düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına ulaşacak. Herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, görev süresini tamamlayan Umman Büyükelçisi Al-Salhi’yi kabul etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de görev süresini tamamlayan Umman Sultanlığı Büyükelçisi Kasım bin Muhammed bin Salim Al-Salhi'yi kabul etti.

Bakan Soylu Ben bir güvenlik sorunuyum ama PKK için güvenlik sorunuyum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tehditkar tavırlar sergilediğini belirterek, Ortaya koyduğumuz mücadele hoşuna gitmiyor. Tüm bunlarla ilgili bizi Cumhurbaşkanımıza, partimize şikayet ediyor. Ben bir güvenlik sorunuyum ama PKK için güvenlik sorunuyum. Çünkü görevim bu dedi.

Milletvekili Tutdere'den uyuşturucu açıklaması

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bilim adamları ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağlık alanında çalışan bilim adamları ile bir araya geldi.

CHP'li Erol: ''Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili nitelik ve vasıfları Genel Başkanımızda görüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda gördüklerini söyledi.

MHP heyetinden valilik ve emniyet ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberindeki heyet Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i ziyaret etti.

Ak Partili kadınlar siyaset akademisinde buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Siyaset Akademisi'nin 20. döneminde 'Siyaset Akademisi Kadın Programı' düzenlendi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu'nda 3 haftalık süren eğitim programında 200 kadın sertifika aldı.

Polonya, Fransa’dan 2 adet gözlem uydusu satın alacak

Polonya, Fransa'dan 575 milyon euro bedelle 2 adet gözlem uydusu satın alacak.

Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesi başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesi başladı. Görüşmeye ilişkin ilk fotoğraf paylaşıldı.

Putin, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışını yasakladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AB ve G7 ülkelerinin Rus petrolüne getirdiği tavan fiyat uygulamasına dahil olan ülke ve şirketlerin Rus petrolü ve petrol ürünlerini almasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.

Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşme gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kahtalı'dan Kale'ye ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, beraberinde AK Parti İl Başkan Vekili Hakkı Pekel ve partililerle birlikte Kale ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev'i kabul etti.

Fendoğlu ve MHP il yönetiminden Gürkan'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

AK Parti 'Türkiye Yüzyılı' standı açtı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından açılan 'Türkiye Yüzyılı' standında üye çalışması yapılıyor

Ukrayna, Rusya’nın BM ve BMGK üyeliğinden çıkarılmasını istedi

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden (BMGK) ve BM'den çıkarılması için gereken yasal adımların atılması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni doğalgaz müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki doğal gaz aramalarında yeni bir müjde vererek, 'Fatih sondaj gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfetti. Açacağımız yeni tespit kuyularıyla bu rakamın yukarı yönlü revize edilmesini bekliyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ek göstergeden sözleşmelilerin kadroya alınmasına kadar pek çok taleplerini çözdüğümüz çalışanlarımızın emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı da yakında tamamlıyoruz. İnşallah bu meseleyi de yıl başından önce arzumuz gündemden çıkarmaktır' dedi.