Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Meteorolojiden 5 il için yoğun sis uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'de yarından itibaren 3 gün süreyle yoğun sis beklendiğini bildirdi.

Hazarbabada kar ve bulutların görsel şöleni

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü manzaralı bin 850 rakımlı Hazar Baba Dağı kar ve bulutlarla birlikte kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Kent merkezinde bu yıl yağışların az olması nedeniyle bazı aileler Hazar Baba Dağı'na çıkarak kar özlemini giderdi.

Silvan'ı sis kapladı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 50 metrenin altına düştüğü ilçede araçlar farlarını yakıp hızlarını düşürerek ilerledi.

Elazığ dikey bahçelerle renkleniyor

Elazığ'da belediye tarafından başlatılan dikey bahçe uygulamasıyla renklenmeye başladı.

Açılan 4 köy yolu gece yağan kar ile yeniden kapandı

Elazığ'ın yüksek kesimlerinde dün gece etkili olan kar yağışı nedeniyle önceki gün açılan 4 köy yolu tekrar ulaşıma kapandı.

37 yıldır mesleğini sürdürüyor, 4 çocuğunu terzilikle büyüttü

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 37 yıl önce eşine destek amacıyla terzilik yapmaya başlayan 60 yaşındaki Gülizar Erdoğdu, 4 çocuğunu büyüttüğü mesleğini halen sürdürüyor.

Ev kadınları kendi işlerinin patronu olmak için kolları sıvadı

Diyarbakır Yenişehir Mesleki Eğitim Merkezi'nde ev kadınları, meslek öğrenmek ve kendi işlerinin patronu olmak için eğitim alıyor.

Anaokulu öğrencilerine yerinde 'Sıfır Atık' eğitimi

Elazığ Belediyesi tarafından Sıfır Atık projesi kapsamında ana okulu öğrencileri, geri dönüşüm tesislerine götürülerek bilgilendirme eğitimi verildi.

Ekmek teknesi, yarım asırlık makine

Elazığ'da 77 yaşındaki Latif Doğan, bekçilik yaparken ek iş olarak dönemin parası ile 12 milyon liraya aldığı 49 yıllık ayakkabı dikiş makinesiyle ayakkabı tamirciliğine ilerlemiş yaşına rağmen devam ediyor.

Diyarbakır'da renk cümbüşü

Her mevsim farklı güzelliklere ev sahipliği yapan Diyarbakır'da yaprakların oluşturduğu renk cümbüşü kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

ANDA Kardeşe Vefa ve ODTÜ-BİR Derneğinden Suriye'ye yardım

ANDA Kardeşe Vefa ve ODTÜ-Bir Derneği gönüllüleri, Suriye'nin çeşitli bölgelerde yetim çocuklarına eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verip bölgede yaşayan halk için gıda, barınma ve giyinme gibi birçok alanda yardımda bulundu.

Isınmak için ağaçları kesiyorlar

Mardin'in Mazıdağı ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, kış aylarında ısınmak için ağaçları kesiyor.

Bağlar Belediyesi'nden ağaç bakımı ve budama işlemleri için özel çalışma

Bağlar Belediyesi, kış aylarının gelmesinden sonra 15 kişilik ayrı ekiple ilçe genelinde ağaç budama ve bakım çalışmaları başlattı.

Elazığ'da karla kapanan 80 köy yolu açıldı 1'inde çalışma sürüyor

Elazığ'da kar nedeniyle kapanan 81 köy yolundan 80'i açılırken, 1'inde ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Karla kapanan köy yolları 24 saat aralıksız çalışılarak açıldı

Elazığ'da 2 gün etkili olan ve bin 500'lü rakımlı yerlerde 60-70 santime ulaşan kar nedeniyle kapanan köy yolları, karla mücadele ekipleri tarafından 24 saat aralıksız çalışarak açıldı.

Elazığ'da kar 81 köy yolunu ulaşıma kapattı

Elazığ'da kar nedeniyle 81 köy yolu ulaşıma kapandı.

Cemile teyzenin mutluluk fotoğrafı

Elazığ'da tek geçim kaynağı olan ineğinin, doğum sırasında telef olmasıyla üzülüp gözyaşı döken 65 yaşındaki Cemile Tuncer, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve vatandaşların desteğiyle yeni bir inek sahibi oldu. Hediye edilen gebe inek ise sağlıklı bir buzağı dünyaya getirerek Cemile teyzeye çifte mutluluk yaşattı.

Elazığ'da karla mücadele ekipleri hazır hale getirildi

Elazığ'da 80 araç 158 personelden oluşan karla mücadele ekipleri hazır hale getirilirken, bugün ilk çalışma yapıldı.

Hazarbabaya mevsimin ilk karı yağdı

Elazığ'ın Sivrice ilçesi'nde Hazarbaba dağı başta olmak üzere yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu.

Toplam 358 haber.