Özel Haber

Özel Haber Haberleri

DİSKİ'den donan su şebekelerine müdahale

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan dolayı kırsal alanın içme suyu ihtiyacını karşılayan şebekelerde meydana gelen donma ile yaşanan arızalara müdahale etti.

Vali Güzeloğlu tuzlama ve temizleme çalışmalarını denetledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar ilçesinde kar yağışı sonrası vatandaşları mağdur duruma düşürebilecek don ve buzlanma olayına karşı ekiplerin tuzlama ile kar temizleme çalışmalarını denetledi.

Çermik'te asfaltsız köy yolu kalmayacak

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 2020 yılı içerisinde yapılması planlanan altyapı ve yol çalışmaları ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Duyarlı kuyumcudan Sevgililer Gününde ücretsiz hediye

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'da bir kuyumcu esnafı, 2005 yılından beri imkanı olmayan vatandaşların eşine, nişanlısına ve sevgilisine vermesi için Sevgililer Gününde ücretsiz hediye dağıtıyor.

Elazığ'da kar nedeniyle 314 köy yolu kapalı

Elazığ'da 2 gün etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 496 köy yolundan 182'si açıldı, 314'ünün ise kapalı olduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden kaldırım temizleme ve tuzlama çalışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışından dolayı yaya ve araç trafiği akışının güvenli bir şekilde sağlanması için kar küreme, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da karla mücadele

Elazığ'da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle, belediye ekiplerininde 3 vardiya halinde aralıksız çalışma yaptığı bildirildi.

'Robin Hood' bu kez Diyarbakır'da ortaya çıktı

Türkiye'nin birçok ilinde veresiye defterlerini silip, vatandaşlara para dağıtan gizemli hayırsever, bu kez Diyarbakır'da ortaya çıktı. Kentteki bazı bakkalları gezen hayırsever, toplam 12 bin 500 liralık borcu sildirdi.

Kayapınar'da 2 bin 330 metrelik kanalizasyon şebekesi temizlendi

Sorunsuz bir altyapı için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam eden Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Kayapınar ilçesine bağlı Taban Mahallesinde 2 bin 330 metre kanalizasyon temizliği yaparak, tıkanık olan kanalizasyon şebekesini yeniden aktif hale getirdi.

Su satarak akülü sandalye almak isteyen gence sürpriz

Diyarbakır'da, sosyal medya üzerinden toplanan gençlerden oluşan Çocuklar Üşümesin Platformu gönüllüleri, su satarak akülü sandalye almak isteyen Erhan Karaçam'a akülü sandalye hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden kaldırım işgali denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokaklarda yayaların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için denetimlerini sürdürüyor.

Elazığ'da kar nedeniyle 19 köy yolu kapalı

Elazığ'da kar nedeniyle kapalı bulunan 19 köy yolunda çalışma yürütüldüğü bildirildi.

Dikey Yapı Sitelerinin Vazgeçilmez Adresi Nd Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri

Nd Danışmanlık “ Sitelerde Fazla Hizmet Yerine Kaliteli Hizmet Sunmak Ve Güven Tesişs Etmenin Adresidir “

Elazığ'da karla kaplı 22 köy yolunda çalışma yürütülüyor

Elazığ'da kar nedeniyle kapalı bulunan 22 köy yolunda çalışma yürütüldüğü bildirildi.

Elazığ'da karla mücadele:35 köy yolunun açılması için çalışma yürütülüyor

Elazığ'da önceki gün etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 135 köy yolundan 100'ü açılırken, 35'inde çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Kuyuda mahsur kalan yavru köpekler kurtarıldı

Elazığ'da 3 metrelik su kuyusunda mahsur kalan yavru köpekler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Elazığ'da yoğun kar yağışı

Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Elazığ'da sabah erken saatlerde başlayan yoğun kar yağışı kısa sürede kenti beyaza bürüdü.

Kayyum çalışıyor Diyarbakır güzelleşiyor

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla kent genelinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini vurgulamak amacıyla dekoratif şehir aydınlatma çalışması başlatıldı.

Deprem bölgesi için yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü deprem bölgesi Elazığ ve Malatya'da Cumartesi gününe kadar yağmur ve kar yağışı, 3 gün süreyle de ara ara kuvvetli rüzgar ile fırtına beklendiğini bildirdi.

Toplam 358 haber.