Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Başkan Erdoğan: 'Asfalt sezonunun sonuna geldik'

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, 2022 yılında yaklaşık 4 bin kilometre yol ağının hemen hemen hepsinin bakım ve onarımı yaptıklarını dile getirdi.

İGC Başkanı Akbilek, alçak saldırıyı kınadı

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

ATSO Başkanı Torunoğlu, terör saldırısını kınadı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu, İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

Önce öğrendiler sonra özel turnuvaya katıldılar

Battalgazi Belediyesi tarafından görme engelli bireyler için düzenlenen 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu. Centilmence geçen turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder takdim etti.

Malatya'da engellilerin enerjisi bitmeyecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, akülü araç kullanan engelli vatandaşlar için 5 farlı noktada daha araç şarj istasyonu kurdu. Engelliler 'aküm ne zaman bitecek' korkusu yaşamadan Malatya caddelerinde rahatça gezebilecekler.

OSB yolunda ağaçlandırma çalışması

Adıyaman Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi yolundaki refüjde ağaç dikimi ve peyzaj çalışması gerçekleştirdi.

İtfaiyecilerden, minik öğrencilere yangın eğitimi

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, anaokulu öğrencilerine yangın eğitimi verdi.

Adıyaman FK - Sarıyer SK: 0-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Adıyaman FK, kendi evinde ağırladığı Sarıyer SK ile 0-0 berabere kaldı.

Besni'de doğa yürüyüşü gerçekleştirildi

Adıyaman'ın Besni Kaymakamlığı tarafından sağlıklı yaşamı desteklemek ve doğa yürüyüşü turizmini geliştirmek amacıyla doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Kavga ihbarına giden jandarmaya pastalı kutlama

Elazığ'da 12 Kasım Uzman Çavuşlar günü nedeniyle vatandaşlar, kavga ihbarında bulunduktan sonra olay yerine jandarma ekiplerini konfeti ve pasta ile karşıladı.

Tatbikatta oyun oynamaya devam ettiler

Tüm Türkiye'de ve KKTC'de saat 18.57'de gerçekleştirilen 'çök-kapan-tutun' deprem tatbikatına katılım sağlamayan kahvehanedeki vatandaşlar oyun oynamaya devam etti.

İzzetpaşa Camii'nde hafızlık icazet merasimi yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan sınav sonucu hafızlık belgesi almaya hak kazanan 116 öğrenci için İzzetpaşa Camii'nde hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Evlat nöbetine bir aile de Gaziantep'ten katıldı

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 167 gündür kararlılıkla devam ediyor. Ailelerin direnişine bir aile de Gaziantep'ten katıldı.

Suriye'ye 27 tırlık yardım konvoyu

Hayat Yolu Derneği ve Gift of the Givers Vakfı tarafından Suriye'nin İdlib ve Cerablus bölgelerine gönderilecek olan insani yardım konvoyunun uğurlama töreni 9 Kasım tarihinde gerçekleşti. 27 tırdan oluşan İhsan Konvoyu Gaziantep'ten Suriye'ye gitmek üzere yola çıktı.

Malatya İl Müftülüğü'ne Şahin Yıldırım atandı

Malatya İl Müftülüğü'ne Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım atandı. Malatya'da 2019 yılından beri İl Müftülüğü görevi yapan Veysel Işıldar ise Aksaray İl Müftülüğü'ne getirildi.

Yeşil bir Besni için fidanlar toprakla buluşturuldu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 11 Kasım Ağaçlandırma Gününde yeşil bir Besni için fidanlar toprakla buluşturuldu.

Gölbaşı ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Geleceğe nefes, dünyaya nefes sloganıyla fidanlar toprakla buluşturuldu

Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ali Yılmaz, memleketi Malatya'da düzenlenen askeri tören ile defnedildi.

Dağ keçileri Sincik Boğazına indi

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde dağ keçileri sürü halinde ilçe girişindeki boğaz mevkiine indi.

Toplam 7142 haber.