Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Adıyaman'da bin 500 kişiye istihdam fırsatı

Adıyaman'da bin 500 kişinin istihdam edileceği ayakkabı kentin temel atma töreni düzenlendi.

Adıyaman'da 'Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon' etkinliği düzenlendi

Adıyaman Giyim Sanayicileri Derneği organizasyonunda Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneğinin katkılarıyla 'Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon' etkinliği düzenlendi.

Başkan Gürkan, esnaflarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, esnafları ziyaretinde, 'Her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanındayız' dedi.

Hayırsever iş adamından öğrencilere giyecek yardımı

Bingöllü iş adamı Özgür Aslan, ilkokul öğrencilerine bot ve mont yardımında bulundu.

Göçerlerin çoluk, çocuk demeden hayvancılığa adanan zorlu yaşamları

Doğu Anadolu'da soğuk havaların etkili olmasıyla Güneydoğu Anadolu bölgelerine varan göçerlerin zorlu 6 ayı başladı. Muş'tan Diyarbakır'a gelip yerleşen Bingöl ailesi, 6 ay boyunca birçok şeyden uzak hayvanlarıyla ilgileniyor.

Kömüroğlu'ndan Diş Hekimleri Günü mesajı

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Burhaneddin Kömüroğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Soğuktan üşüyen kedi ile köpeğin dayanışması yürekleri ısıttı

Malatya'da soğuk havada birbirlerine sarılarak ısınmaya çalışan kedi ve köpeğin görüntüleri yürekleri ısıttı.

Başkan Gürkan: Öncelikli tek projemiz, sosyal entegrasyon

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, 'Biz göreve geldiğimizde öncelikli tek projemiz var dedik, sosyal entegrasyon. Biliyoruz ki sosyal entegrasyon dediğimiz birlik, beraberlik, dayanışma olursa diğer işler kolay olur' dedi.

İtfaiye ekipleri bu kez üzülen çocuğun balonu için seferber oldu

Adıyaman'da elindeki balonun uçup ağaç dallarına takılması sonucu üzülen çocuğu itfaiye ekipleri sevindirdi. Seferber olan ekipler ağaca takılan balonu indirip çocuğa teslim etti.

45 yıl sonra buluştular

Malatya'da yaklaşık yarım asır önce aynı okulda görev yapan Ahmet Taş ve Seher Yıldırım öğretmen yıllar sonra bir araya gelerek anılarını tazeledi.

Sincik'te domuz avı yapıldı

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde avcılar domuz avına çıktı.

250 bin sosyal konutun kura çekimine Şahinbey ile devam edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde, 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine Gaziantep'in Şahinbey ilçesiyle devam edildi.

Başkan Kılınç, kış spor okulları hakkında bilgi aldı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi bünyesinde her yıl binlerce sporsevere hizmet veren sağlıklı yaşam ve spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Diyarbakır'da vatandaşlar 'Çadırını kap gel' kampında buluştu

Diyarbakır Kayapınar Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği 'Çadırını kap gel' etkinliği yoğun ilgi gördü.

Rusya sınırından tahliye edilen ve 4 çocuğuna kavuşan Ahıska Türkü anne: 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun'

Ukrayna'nın Herson şehrinden Türkiye'ye gelmek için 31 Ekim'den beri Rusya sınırında bekleyen 88 Ahıska Türkü Elazığ'a getirildi. Elazığ'da konaklayan diğer Ahıska Türkleri, akrabalarını davul, zurna eşliğinde karşıladı. Gözyaşlarının sel olduğu karşılamada 4 çocuğuna kavuşan bir anne, 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun' dedi.

Malatya Barosu, Çocuk Haklan Günü eğitimi verecek

Malatya Barosu avukatları tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları günü çerçevesinde, Malatya'da bulunan 6 okulda 21, 22 ve 23 Kasım tarihlerinde Çocuk Haklan Günü konulu eğitim verilecek.

'Analı-kızlı' yemek yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Malatya'nın sofra kültüründe özel bir yeri olan Coğrafi İşaret Tescil Belgeli 'Analı-Kızlı' yemeklerin yarıştığı Ödüllü Geleneksel Yemek Yarışması tamamlandı.

Şehrin ortasında atla tur attı

Diyarbakır'da bir kişi, at ile şehrin ortasında araç ve yayalara açık olan trafikte tur attı. O anlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Genç öğretmen ilk maaşını ve aldığı promosyonu yetimlere bağışladı

Malatya'da öğretmenlik görevine başladıktan sonra aldığı ilk maaşı ve banka promosyonunu yetim çocuklara bağışlayan Devlet Erdemir'in bu davranışı takdir topladı.

Toplam 7142 haber.