Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Özlem duyduğu köy hayatını şehrin ortasına taşıdı

Elazığ'da yaşayan 74 yaşındaki İsmail Yılmaz, çocukluk yıllarının geçtiği çiftlik hayatına duyduğu özlemle kent merkezindeki evinin önündeki taşlık araziyi ormanlık araziye çevirdi.

Rektör Ünüvar'dan Malatya'ya övgü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ı makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

Başkan Gürkan: 'Basın kutsal bir görev yapıyor'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basın mensuplarının yöneticilerin gözü kulağı olduğunu belirterek, 'Basın mensuplarının yaptığı görevi biz kamusal görev olarak değerlendiriyoruz' dedi.

Sosyal medyadan davet aldı, evinde ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu whatsapp üzerinden kendisine mesaj göndererek evine davet eden Hurşit Hataloğlu'nu kırmayarak evinde ziyaret etti.

Başkan Güder, gençlere tecrübelerini aktardı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle bir araya gelerek ilçeye ve geleceğe dair fikirlerini aldı. Gençlerin sorularını bir bir cevaplayan Başkan Güder, 'Battalgazi'deki tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz' dedi.

Doktorun kafedeki ilk müdahalesi ile hayata döndü

Gaziantep'te bir kafede otururken aniden fenalaşarak kalbi ve solunumu duran kadın, o sırada kafede oturan Dr. Murat Gök ve Anestezi Teknisyeni Tuğba Gök tarafından yapılan doğru müdahale ile hayata döndü.

Besni Devlet Hastanesinde yapılan tatbikat gerçeği aratmadı

Besni Devlet Hastanesinde, Ulusal Medikal Kurtarma ekibi (UMKE), 112 Acil Sağlık Hizmetleri, polis ve jandarmanın desteğiyle gerçekleştirilen afet planı tatbikatı gerçeği aratmadı.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci dönemi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'nde (ELMİYAD) başkanlığa Erhan Bahçeci seçildi.

Malatya'da vizyon buluşması

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi tarafından 'Vizyon Buluşması' adı altında bir gezi programı gerçekleştirildi.

Yeni Dünya Vakfından 400 öğrenciye kışlık bot

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Yeni Dünya Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere 400 adet kışlık bot dağıtıldı.

Başkan Güder, muhtarlarla buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlarla istişare toplantısında konuşan Başkan Güder, kentsel dönüşüm konusunu Malatya'da ciddi şekilde masaya yatırmak gerektiğini belirtti.

Güvenlik korucuları ve şehit ailelerinden HDP'li vekillere tepki

Bazı kanunlarda yapılan değişiklikleri içeren torba yasanın TBMM genel kurulunda görüşülmesi esnasında söz hakkı alan HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın, güvenlik korucularını hedef alması tepkiye neden oldu. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Ersoy ve Beştaş'ı sert bir dille eleştirdi.

Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 85'inci yıl dönümü etkinliklerle anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 85'inci yıl dönümü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte kaldığı oda ziyaret edildi.

Doğup büyüdüğü mahallede ihtiyaç sahiplerine kol kanat oldu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde daha önce ikamet eden hayırsever bir vatandaş doğup büyüdüğü mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolileri ve okula giden öğrenci gençlerinde eğitim masraflarını karşılıyor.

Besni Devlet Hastanesinde masa başı tatbikatı yapıldı

Adıyaman'ın Besni Devlet Hastanesi'nde Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) içerisinde masabaşı tatbikatı yapıldı.

Atatürk Barajı'nın suları çekilince tarihi alan ortaya çıktı

Atatürk Barajı'nda sular çekilince ortaya çıkan tarihi alan, balıkçılar tarafından bulundu. Adıyaman Müze Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan ilk incelemede, tarihi alanın Neolitik Dönem'den Roma Dönemi'ne kadar kullanıldığı tespit edildi.

Başkan Gürkan'dan feribot denetimi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Atabey İskelesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren feribotu denetleyerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Adıyaman kışa hazır

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, kış mevsiminde yaşanabilecek bir problemin oluşmaması için icracı müdürlüklerin yöneticileri ve personelleriyle toplantı düzenleyerek kışa hazır olduklarını duyurdu.

Oyun oynamayı bırakıp kaydırak üzerinde namaz kılan çocuk İHA'ya konuştu

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde bir çocuğun park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden olmuştu. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan 7 yaşındaki Ömer Toprak Gündoğdu, en büyük hayalinin polis olmak olduğunu söyledi.

Toplam 7142 haber.