Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Adıyaman'da Kasım ayında yapılacak çalışmalar belirlendi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunduğu birim müdürleriyle Kasım ayı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Üniversitede BİSTLAB açılış töreni yapıldı

Adıyaman Üniversitesi'nde (ADYÜ) Borsa İstanbul Uygulama ve Finans Simülasyonu Laboratuvarı (BİSTLAB) açıldı.

Güder: 'Basına karşı hepimizin sorumlulukları var'

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Basını ayakta tutabilmemiz için hepimize sorumluluklar düşüyor' dedi.

Yeşilyurt'ta kadınlar buluştu

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, başarılı iş kadınlarının hayat tecrübelerini paylaştığı Kadın Kadının Yurdudur Projesinin açılış programına katıldı.

Mobil koruma ekipleri, risk gurubundaki çocukları okula kazandırıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk koruma mobil ekipleri, 3 ayda risk gurubundaki 66 çocuğun okula devamını sağlayarak çocuk işçiliğinin önüne geçti.

Diyarbakır'da üzülmek yerine yardıma koşmak için hazırlanıyorlar

Diyarbakır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının gönüllülük sistemine katılanlar, zorlu eğitim sürecinden geçerek afet ve acil durumlarda üzülmek yerine sahada arama kurtarma ekipleriyle omuz omuza görev yapmaya hazırlanıyor.

Şehit Erkuş için mevlit okutuldu

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23 Eylül 2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu.

Milletvekili Tutdere'den Mimarlık Fakültesi çağrısı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Besni'de bulunan Mimarlık Fakültesi'ne akademisyen atanması için çağrıda bulundu.

Adıyaman'da e devlet yenilikleri anlatıldı

Adıyaman'daki il ve ilçe belediyelerinin katılımıyla 'E-devlet kapısında yerel yönetimler çalıştayı' düzenlendi.

Çiftçilere arı kovanı, mercimek ve nohut dağıtıldı

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi ile Köylere Hizmet Götürme Birliğinin katkılarıyla Adıyaman'da, çiftçilere mercimek, nohut ve arı kovanı dağıtımı gerçekleştirildi.

150 yataklı devlet hastanesinin inşaatına başlanıldı

Adıyaman'da sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkartmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alınarak ihalesi yapılan ve ilgili firmaya yer teslimi yapılan 150 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatına başlandı.

Başkan Güder, esnafların sıkıntılarını dinledi

'Esnaf Gezisi ' programlarını sürdüren Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ayakkabıcılar Çarşısı'nda bulunan esnaflarla buluştu. Ekonominin can damarı esnafların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Güder, ilçede hizmet veren tüm esnaflara büyük önem verdiklerini belirtti.

Gerger'de yapılacak cami ve taziye evinin temeli atıldı

Adıyaman'ın Gerger ilçesine cami ve taziye evi inşaatının temeli düzenlenen tören ile atıldı.

Yemek için aldıkları ekmeğin içerisinde poşet çıktı

Elazığ'da bir vatandaş, aldığı ekmeğin içinden poşetin çıktığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Elazığ'da umre kafilesi dualarla uğurlandı

Elazığ Müftülüğü, kutsal topraklara gidecek umre kafilesini yolcu etti.

Besni'de okul pansiyonları denetlendi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde okul pansiyonları denetlendi.

Köy okullarındaki öğrencilerin ekmeği meslek lisesinden

Adıyaman'da meslek lisesi öğrencileri köy okullarında taşımalı eğitim gören ve pansiyonda kalan öğrenciler için günlük 10 bin ekmek üretiyor.

Murat Nehri kıyısında gezerken 'göktaşı' buldu

Elazığ'da yaşayan Hüseyin Özdemir, Murat Nehri kıyısında gezerken bulduğu taşın göktaşı olduğunu iddia ederek değerlendirilmesini istedi.

Milletvekili Uzer müjdeleri bir bir sıraladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, torba kanunla yasalaşan ve vatandaşları birebir ilgilendiren düzenlemeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplam 7142 haber.