Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yunus timleri şüpheli şahıslara göz açtırmıyor

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı yunus timleri tarafından kent merkezinde şüpheli şahıslara göz açtırılmıyor.

Gül'den, 10 Kasım Anma Günü mesajı

Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Müdür Aşcı'dan 10 Kasım mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Başkan Çınar, engelli araç talebini yerine getirdi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Baştacı' projesinden yararlanan Hatice Kömürcü teyzenin engelli araç talebini yerine getirdi. Başkan Çınar, tecrübelerinden her zaman yararlandıkları yaşlıların rahat, kolay ve güzel bir hayat yaşaması için her türlü hizmeti sunduklarını söyledi.

Bilinçli Toplum Duyarlı Elazığ Projesinde 28 bin kişiye ulaşıldı

Bilinçli Toplum Duyarlı Elazığ Projesi çerçevesinde 28 bin kişiye ulaşılarak, çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Profesör Aktay: ' Türkiye büyüyen bir ülke, bu nedenle göç alıyor'

Malatya İnönün Üniversitesi'nde düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Yasin Aktay, Türkiye büyüyen bir ülke, tarihsel rolüne geri dönüyor. Bu nedenle göç alıyor' dedi.

Başkan Torunoğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde, minnet, şükran ve özlemle andıklarını ifade etti.

Tahmazoğlu çiftçilerle birlikte mısır topladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtmış olduğu silajlık mısırın vermiş olduğu mahsulü çiftçilerle birlikte topladı.

65 Yaş üstü vatandaşlar geziyor

Adıyaman Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen YADES projesi çerçevesinde Adıyaman'daki 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik gezi programına devam ediyor.

Diyarbakır İşitme Engelliler: 0-5: Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır İşitme Engelliler takımını 5-0'lık skorla mağlup ederek yeni sezona galibiyetle başladı.

Kadın girişimcilere destek sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), KAGİDER ve Garanti BBVA iş birliğinde 'Ticaretin Kadınları Platformu'nu büyütmek, belediyedeki ürün ve hizmet alımlarında yükleniciler arasındaki kadın girişimcilerin sayısını artırmak için protokol imzalandı.

Dezavantajlı 120 kız, ücretsiz hizmetlerle üniversiteye hazırlanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin, üniversiteye hazırlık eğitimlerinin verildiği 'Konukevi Kız Yurdu' ile kızlar ev konforunda ders çalışma imknı elde ediyor.

Milletvekili Şahin ile Fadıloğlu, gençlerle buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençler Doğada Buluşuyor Projesi çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nın misafiri olan Nigar Ertürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle etkinlikler esnasında bir araya geldiler.

Reşat Erdoğan'ın ' Hemşeri Buluşmaları ' sürüyor

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan'ın ' Hemşeri Buluşmaları ' hız kesmeden devam ediyor.

Yaralı hayvanlar tedavi altına alındı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Adıyaman Şube Müdürlüğü tarafından yaralı dağ keçisi, yaralı kerkenez ve bakıma muhtaç yalıçapkını tedavi altına alındı.

Sincikli öğrenciler Adıyaman'da

Sincik ilçesinden Adıyaman'a gelen öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

Üniversite öğrencileri Gastronomi ve Tarımsal Eğitim Merkezi'nde

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4.sınıf öğrencileri, Vejetaryen Mutfak dersi çerçevesinde Doç. Dr. Hatice Pekmez koordinatörlüğünde Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gastronomi ve Tarımsal Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Gürkan: 'Altyapıya en fazla yatırım yapan belediye hüviyetini taşıyoruz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, panelde yaptığı konuşmada, 'Altyapıya en fazla yatırım yapan belediye hüviyetini taşıyoruz' dedi.

Öğrenciler 'Gez-Gör' ile Diyarbakır'ı tanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitimlerine devam eden Bilgievi ve Akademi Lise öğrencileri, 'Gez-Gör' etkinlikleri çerçevesinde Eğil ilçesini gezdi.

Toplam 7142 haber.