Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Besni'de yoğun sis

Adıyaman'ın Besni ilçesinde sabahın erken saatlerinde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini düşürdü.

'Başarı Bedel İster' konferansına yoğun ilgi

Malatya Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen 'Başarı Bedel ister' konulu konferans büyük ilgi gördü.

Şehit Sekin'in babasının cenaze töreninde duygulandıran an: Oyun oynamayı bırakan çocuk parkta namaz kıldı

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Sincikli arıcılara kovan desteği

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde arıcılığı destekleme projesi çerçevesinde bin 100 adet arı kovanı dağıtıldı.

'Kuzey Kıbrıs - Akdeniz'in İncisi' fotoğraf sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 39. yıl dönümünde, KKTC Gaziantep Başkonsolosluğu ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) iş birliği ile düzenlenen Kuzey Kıbrıs-Akdeniz'in İncisi fotoğraf sergisi açılış töreni, HKÜ'nün Kozanlı Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Şahin, Cop27'de yeşil yatırımları anlattı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye için yeşil kalkınmanın büyük bir avantaj doğuracağına değinerek 'Yeşil ekonomiyi yönetebilirsek önümüzde büyük bir fırsat var' dedi.

Adıyaman Belediyesi yatırımların tanıtımını yaptı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ilde görev yapan basın mensuplarıyla belediyenin tamamlanan ve devam eden yatırımlarını inceleyerek bilgi verdi.

Minik çocuklara deprem anı tatbikatı

Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından, minik çocuklara deprem anı ve sonrasında yapmaları gerekenler anlatıldı.

Malatya'da kadınlar daha güçlü olacak

Malatya'da düzenlenen 'Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi' çalıştayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, '871 yeni kadın kooperatifinin kurulmasını teşvik ettik' dedi.

Çocukların bedeni ısındı, yüzü güldü

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsimi öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik giyim desteklerini artırdı.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Elazığ'da vatandaşlarla bir araya geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında incelemelerde bulunup esnafla bir araya geldi.

Sağ kolundan kemoterapi gördü, sol koluyla yazmaya devam etti

Elazığ'da 12 yaşında yakalandığı lösemiyi 10 yıllık mücadelenin ardından yenen 36 yaşındaki Ramazan Öner, kanser hastalığı, Elazığ depremi ve korona virüs sürecinde başından geçenleri konu aldığı 3 kitap yazdı.

Malatya'da mülki amirlere kadına şiddet konusunda bilgilendirme

Malatya'da İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Faaliyet Planı' çerçevesinde vali yardımcıları ile mülki idare amirlerine hizmetçi eğitim bilgilendirmesi yapıldı.

Milletvekillerinden Malatya'ya övgü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen ve Tarihçi Adnan Baycar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Dağtekin'den İstiklal Caddesindeki patlamaya tepki

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

Kılınç'tan başsağlığı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Pazar Günü İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Yedibaşak'a 'kamu yararına çalışan dernek' statüsü verildi

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 'Kamu Yararına Çalışan Dernek' statüsü kazandı.

Başkan Harıkçı: 'Ülkemiz bir kez daha terörün hain yüzü ile karşı karşıyadır'

Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Metin Harıkçı, İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınayarak, 'Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum' dedi.

Büyükşehir meclisi Nizip'te toplandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2022 Yılı Kasım Ayı Dönem Toplantısı'nın 1'inci Bileşimi Nizip Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplam 7142 haber.