Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

İHA Muhabiri Esen'in ismi Afrika'da yaşayacak

Gaziantep-Nizip arasında 16 kişinin öldüğü katliam gibi trafik kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen'in ismi Afrika'da açılan su kuyusunda yaşatılacak.

SANKO Üniversitesi'nde öğretmenler günü kutlandı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, meslek hayatına da yön veren öğretmenlerini her zaman örnek aldığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Dağlı: 'öğretmenlerimiz hayatımızdaki örnek kişilerdir'

52 yıldır dükkanındaki tek koltukla 7 çocuk büyüttü

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, 25 yaşından beri berberlik yapan 77 yaşındaki Sait Bingöl, eski berber malzemeleriyle tek koltuklu dükkanında müşterilerini tıraş ediyor.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu öğretmenleri ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu'nu ve Atatürk Lisesi'ni ziyaret etti.

Evlerini temizledikleri yaşlılara moral verip hayır dualarını alıyorlar

Malatya'da yaşlı, bakıma muhtaç ve engellilerin evlerinde bakım ve temizlik ihtiyacını karşılayan Battalgazi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personeli, yaşlılara moral vererek, hayır duasını alıyor.

'Adıyaman çok sektörlü ihtiyaç analizi' çalıştayı düzenlendi

Adıyaman Belediyesi öncülüğünde, UNHCR (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) ve ilde faaliyet gösteren STK'larla beraber 'Adıyaman çok sektörlü ihtiyaç analizi' çalıştayı düzenlendi.

Tüm okullara çiçek gönderdi

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkan Hasan Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezi ve kırsalındaki tüm okullara kutlama çiçeği göndererek, Öğretmenler Gününü kutladı.

Celal Kadooğlu öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu'nu ziyaret eden Kadooğlu Yağ CEO'su Celal Kadooğlu Okul Müdürü Şahin Çapa'dan bilgiler alarak okulda incelemeler yaparak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Adıyaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Adıyaman'da düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Başkan Erdoğan: '2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti'

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesinde köylere yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, '2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti' dedi.

Başkan Çadırcı öğretmenlerin gününü kutladı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutlayıp kendilerine karanfil verdi.

Gaziantep ilçelerinde öğretmenler günü kutlamaları

Gaziantep'in ilçelerinde de 24 Kasım Öğretmenler Günü buruk kutlandı.

Yeşilyurt'ta çifti 24 Kasım kutlaması

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, '24 Kasım doğumlu olan öğretmeni okulda ziyaret ederek, hem öğretmenler gününü hem de doğum gününü kutladı.

Gaziantep üniversite bölüm tanıtım ve kariyer Fuarı'na yoğun ilgi

Üniversite adayı öğrencilerin üniversiteleri daha yakından tanıyabilmelerine ve doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak için düzenlenen Gaziantep Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Fuarı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde başladı.

Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerini unutmadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmenleri Seniha Can Yücel ile Sevim Şengöksel'i evlerinde ziyaret etti. Sevim Şengöksel'in evinde konuşan Başkan Fadıloğlu, 'Anne yarımın evindeyim. Sevim Öğretmenimin şahsında tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum' dedi.

Şampiyon öğretmenler kupalarını kaldırdı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Öğretmenler Arası Spor Müsabakaları, 5 farklı branşta 800'ün üzerinde öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakalarda dereceye giren öğretmenler, düzenlenen törende kupalarını kaldırdı.

En acı Öğretmenler Günü

Teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Ayşenur Alkan, ilk Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.

Gaziantep'te duygulandıran 'Öğretmenler Günü' programı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören 'Nurettin Topçu: Ruhun Sanatkarı Olarak Öğretmen' temalı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Beden koçu Çetin'den uyarı: 'Beden ve zihin arasında denge kurulmalı'

Türkiye'nin ilk beden koçu Body Coach Uğur Çetin sağlıklı yaşam önerilerinde bulunurken, beden ve zihin arasında denge kurulması gerektiğini söyledi.

Toplam 7142 haber.