Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Güder, yarım asırlık çiftin gönüllerine dokundu

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, eşi Yıldız Güder ile birlikte evliliklerinde 40. yılı geride bırakan Perihan ve Veysel Kara çiftini evlerinde ziyaret ederek, uzun ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.

Karayoluna kaya parçaları düştü

Adıyaman'da, birkaç gündür etkili olan yağışlarla birlikte Adıyaman-Çelikhan Karayoluna kaya parçaları düştü.

Sis sürücülere zor anlar yaşattı

Adıyaman'da, etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

SANKO Üniversitesi akademik yıl açılışı ve tıp fakültesi beyaz önlük giyme töreni yapıldı

SANKO Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış ve Beyaz Önlük Giyme Töreni, Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekildi

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Şehit annesinden HDP ve CHP'ye 'terörist' çıkışı

Kuzey Irak'ta düzenlenen Pençe Kilit Operasyonu'nda PKK/YPG terör örgütünün saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Onur Öztürkmen'in annesi emekli öğretmen Gülşen Öztürkmen, oğlunun da HDP ve CHP'yi sevmediğini belirterek, HDP teröristtir, CHP de teröristtir. Onur da onları sevmiyordu zaten dedi.

Aile dağdan kurtardıkları oğullarına askerlik sonrası nişan yaptı

Çocuklarının PKK terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer, oğlu Mustafa Biçer'i terörün pençesinden kurtardıktan sonra önce askere gönderdi, şimdi nişan töreni düzenledi.

Adıyaman'ın sulama projelerine destek

Adıyaman'da kırsal kesimde tarımsal sulamanın yaygınlaştırılması amacıyla Adıyaman Valiliği ile GAP İdaresi arasında 20 Milyon TL'lik projenin protokolü imzalandı.

Elazığ emniyetinden 'kadına şiddetle mücadele' çalışması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetle mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Yunanistan'ın bastonları Türkiye'den

Dünyanın yaşlı nüfusa sahip ülkeleri sıralamasında ilk 5'te yer alan Yunanistan'a güç ve asaletin simgesi olan bastonlar Gaziantep'ten gidiyor.

Diyarbakır annelerinin eylemi bin 181'inci gününde devam ediyor

Çocuklarının PKK terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin oturma eylemi bin 181'inci gününde kararlılıkla devam ediyor.

Malatya Park AVM'de kadına yönelik şiddetle mücadele günü etkinliği

25 Kasım Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü dolayısıyla Malatya Park AVM'de etkinlik düzenlenerek farkındalık oluşturuldu.

Öğretmenler Şahinbey'de moral depoladı

Şahinbey Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğretmenler arası çeşitli spor etiklikleri düzenledi.

Diyarbakır'da kadına yönelik şiddetin boyutları ve mücadele yöntemlerini anlatıldı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesince, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü çerçevesinde seminer düzenlendi.

İtfaiyecilerden ortaokul öğrencilerine yangın eğitimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde ortaokul öğrencilerine yangın eğitimi verdi.

Elazığ'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinliği

Elazığ'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeni ile etkinlik düzenlendi.

AK Partili Özlem Pelitoğlu: 'Şiddete karşı kadın-erkek omuz omuza mücadeleyi sürdüreceğiz'

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, basın açıklamasında, şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, mobbing ve sözlü şiddet uygulayana, şiddeti olumlayan zihniyete karşı kadın-erkek omuz omuza mücadeleye sürdüreceklerini söyledi.

Yeşilyurt'ta 'Halk Günü' memnuniyeti

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her hafta Cuma günü düzenlediği 'Halk Günü' görüşmelerinde vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

Mezun olduğu okulun öğretmenleriyle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, mezun olduğu İstiklal İlkokulu öğretmenleri ve öğrenciliği döneminde okulda görev yapan öğretmenleriyle bir araya gelerek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Toplam 7142 haber.