Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Başkan Kılınç, ilçe belediye başkanlarıyla buluştu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, belde ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Tahmazoğlu şoförlerle bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Taksi Durağını ziyaret ederek taksici esnafının 30 Kasım Dünya Şoförler Günü'nü kutladı.

Muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğüne uzanan başarıya ödül

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri çerçevesinde Malatya Sonsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihal Ağca, muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğü'ne uzanan başarılı kariyeri nedeniyle ödül almaya hak kazandı.

Şehit Mehmet Demir, şehadetinin 3. gününde mevlitle anıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyindeki PKK terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit operasyonunda bölücü terör örgütünün taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir, şehadetinin üçüncü gününde mevlitle anıldı.

Öğrencilere doğa semineri

Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce ortaokul öğrencilerine doğa konulu seminer verildi.

Yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, yağmur yağışının çiftçinin yüzünü güldürdüğünü kaydetti.

Yeşilyurt'ta 'Emanet Ekmek' noktası 133'e yükseldi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde 'Bir Ekmek Eve, Bir Ekmek Askıya Gelsin, İhtiyacı Olan Emanetten Alsın' anlayışıyla yürütülen 'Emanet Ekmek' Projesine destek veren fırın sayısı 133'e yükseldi.

Şehit annesinden Erdoğan ve Bahçeli'ye yürekleri titreten selam

Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in annesi Gülcan Öztürkmen, kendisini telefonla arayarak taziyede bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a, Sizin hutbenizden sonra Onur'umuzun şehadet haberini aldım dedi. Şehit annesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderdiği selam ise yürekleri titretti.

Başkan Dağtekin, Adıyaman'ın İl oluşunun 68. yıl dönümünü kutladı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Dağtekin, Adıyaman'ın 1 Aralık 1954 tarihinde bakanlar kurulu tarafından alınan kararla il oluşunun 68. yılını kutladı.

Bu kafenin çalışanlarını görenler uğramadan geçemiyor

Gaziantep'te 3 yıl önce açılan Mutlu Kafe personelinin yüzde 50'si down sendromlu gençlerden oluşuyor. 20 özel çocuğun çalıştığı kafeyi gören uğramadan geçemiyor. Ne çalışanlar birbirine, ne de müşteriler çalışanlara kızabildiği bu kafede herkes mutlu oluyor.

Eksi 3 derecede bulduğu 7 yavru köpeği evine getirip, sobanın önünde biberonla beslemeye başladı

Elazığ'da hayvansever Murat Gündüz, arazide donmak üzereyken bulduğu yeni doğmuş 7 köpek yavrusunu sobanın önünde, özel mama koyduğu biberonla besliyor. Soğuk havaların arttığı ve sokak hayvanlarının şiddet gördüğü bu günlerde hayvan dostu Gündüz, örnek davranışı ile yürekleri ısıttı.

Başkan Torunoğlu'dan Adıyaman'ın il oluşunun 68. yıl mesajı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu, Adıyaman'ın İl Oluşunun 68. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelikhan'da 2 bin adet ceviz fidanı dağıtıldı

Meyvecilik Faaliyetlerinin Geliştirilmesi projesi çerçevesinde Çelikhan ilçesinde 2 bin adet ceviz fidanı dağıtıldı.

Öz Sağlık İş Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm, tıbbi sekreterleri dinledi

Öz Sağlık İş Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü vesilesi ile sağlıkçılara bilgilendirmelerde bulundu.

Adıyaman'da öğrencilere kırtasiye seti dağıtıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, okullarda öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Mimar Sinan Mahallesinde asfalt çalışması

Adıyaman Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde asfalt yaptığı asfalt çalışmalarıyla şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Şehit annesi oğlu için türkü yazdı, dinleyenler duygulandı

Mardin'in Derik ilçesinde 7 yıl önce şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesi Aynur Aydemir, oğlu için türkü yazdı. Bestelenen türkü dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Başkan çınar STK temsilcileri ile bir araya geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'da faaliyetlerine devam eden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İl Özel İdaresi'nin 2023 yılı bütçesi 350 Milyon TL olarak belirlendi

Adıyaman İl Genel Meclisi, 2023 Mali Yılı Performans Programı ve 2023 Mali Yılı Bütçe Tasarısı 350 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Toplam 7142 haber.