Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Kahta'da faaliyet gösteren derneklere seminer verildi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Kaymakamlığı Sivil Toplumla İlişkiler Şefliği tarafından ilçe merkezinde ve köylerde kurulu ve faaliyette olan derneklere mevzuat çerçevesinde seminer verildi.

Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat: 'Ölmek istemiyorum'

Elazığ'da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Y., eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldü. Defalarca şiddete maruz kaldığını söyleyen kadın, Eşimin ceza almasını istiyorum, bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice, diri diri yakmaya çalıştı. Ben gerekenin yapılmasını istiyorum dedi.

Kayapınar Belediyesi tarafından öğrencilere kariyer gezileri düzenlendi

Diyarbakır'da Kayapınar Belediyesi tarafından, bilgi akademilerinden faydalanan 12. Sınıf ve mezun olan öğrencilere yönelik kariyer gezileri başlatıldı.

ATSO'nun yeni yönetimi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'yla bir araya geldi

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu ve Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ve Adıyaman Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

5 yıl önce tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin ayağının şişmesiyle hayatı kabusa döndü

Diyarbakır'da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 5 yıl önce Tekirdağ'da çalıştığı tekstil fabrikasında, yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırılıp ayağının üzerine düştü. Bundan dolayı sol ayağının şişmesi sonucu hayatı kabusa döndü. 5 yılda gidilmedik hastane bırakmayan Ekin, yetkililerden yardım bekliyor.

Başkan Güder'den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, meclis toplantısında, 'Değişen ve gelişen ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlama noktasında Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz' dedi.

Meclis üyeleri 2023 mali yılı bütçesini komisyona havale etti

Adıyaman İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk bileşiminde 2023 yılı bütçe tasarısını komisyona havale etti.

Besni'de meme kanserine dikkat çekildi

Adıyaman'ın Besni ilçe Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane personelleri, kaymakamlık önünde vatandaşlara meme kanserinde erken teşhisin önemi hakkında bilgiler verdi.

Karapınar Caddesi'nde refüj düzenleme çalışması yapılıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karapınar Caddesi'nde refüj çalışması gerçekleştiriliyor.

Vali Mahmut Çuhadar'dan kırsaldaki en ücra köylere ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kırsal kesimin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla her hafta geleneksel hale getirdiği köy gezilerine Adıyaman'ın en ücra köşesindeki Uzunköy, Çamyurdu ve Karaağaç köyleri ile devam etti.

Adıyaman'da TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'ın da katılımıyla bu sene 6.sı düzenlenecek olan TEKNOFEST'in tanıtım ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

Jandarma koordinasyon timi kuruldu

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından jandarma koordinasyon timi kuruldu.

Hastanede deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Kayapınar'da 12 canlı müzik işletmesine toplam 780 bin lira ceza kesildi

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, ilçe genelinde canlı müzik yayını yapan işletmelerine denetim gerçekleşti. Denetimlerde 12 iş yerine 65'şer bin lira para cezası kesti.

Kızılay ekiplerinden huzurevine ziyaret

Yeşilyurt Kızılay ekipleri, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.

Elektrik sayacını okumak için eve yaklaşan personel, horozun saldırısı sonucu neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da elektrik sayacını okumak için bir eve yaklaşan personel, horozun saldırısını sonucu neye uğradığını şaşırdı. Eve yaklaşamayan personel, bir yandan kaçarken bir yandan da o anları cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

Samsat'ta sis etkili oldu

Adıyaman-Samsat karayolunda sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu.

Başkan Kılınç, Demokrasi Parkındaki çalışmaları inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yenilenme çalışmaları devam eden Demokrasi Parkı'nda incelemelerde bulunup, sorumlulardan bilgi aldı.

Almanya'da hizmet veren Türk teşkilatı heyeti 'Diyarbakır anneleriyle' bir araya geldi

Almanya UID Ruhr Bölge Teşkilatı Başkanı Dursun Baş ve beraberindeki 40 kişilik heyet, bin 155 gündür evlatları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eyleminde bulunan ailelerle bir araya geldi.

Toplam 7142 haber.