Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

İHA muhabirinin mutlu günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nde muhabir olarak görev yapan Said Vakkas Yağcı, görkemli bir düğünle hayatını Tuğba Aslan ile birleştirdi.

İlk normalleşme hafta sonunda vatandaşlar dışarıya akın etti

Diyarbakır'da normalleşmenin ilk haftası vatandaşlar tarihi mekanlarda gölgelik yer aradı, kimi uzanıp yattı, kimi ise sohbet eşliğinde serinledi.

AK Parti heyeti muhtarlar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, düzenledikleri mahalle toplantılarında mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Heyet, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Hava sıcaklığı meyan şerbetine ilgiyi arttırdı

Gaziantep'te, 42 dereceyi bulan hava sıcaklıkları meyan şerbetine ilgiyi arttırdı.

Yetim ve öksüz çocuklara futbol alt yapısı imkanı

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun mahalle ziyaretleri sırasında tespit edilen yetim ve öksüz çocuklara önce belediyenin giyim mağazası tarafından giysi desteği sağlanıyor, ardında da isteyenler Bağlar Belediyespor'un futbol alt yapısına alınıyor.

Covid-19'a yakalanmayan 110 yaşındaki Mahmut dede, günde 2 litre kola içiyor

Malatya'da Covid-19 hastalığına yakalanmayan 110 yaşındaki Mahmut Kaya, doğal beslenip bol bol kola içerek yaşamını sürdürüyor.

45 derecede battaniye ve sobayla ısınıyorlar

Hava sıcaklığının 45 dereceyi bulduğu Gaziantep'te tarihi Kaleoğlu Mağarası'nda sıcaklık 10-15 dereceye kadar düşüyor. Kafe olarak işletilen mağarada üşüyen müşterilerin kimisi battaniye ile ısınmaya çalışırken kimisi de elektrikli sobayla ısınıyor.

TGRT Haber Celal Toprak ile iş dünyası programı

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 65 yaşında SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını anımsatarak, 'Bir görevde ömür boyu kalırsanız zaman içerisinde kendinizi yenileyemiyorsunuz ve işletme körlüğü başlıyor' dedi.

Tahmazoğlu, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. Tahmazoğlu, karne sevinci yaşayan öğrencilere spor ayakkabı hediye etti.

Ceylan Karavil Park AVM ziyaretçileri sinema ile buluştu

Bünyesinde barındırdığı ulusal ve uluslararası markalarla, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, normalleşme adımları çerçevesinde ziyaretçilerini bugün itibari ile sinema salonlarıyla buluşturmaya başladı.

İyilik Hareketi Erimli köyündeki öğrencilerle bir araya geldi

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir Edirne'den Hakkari'ye kadar Türkiye'de, Suriye'den Azerbaycan'a kadar yurt dışında şiiri sevdirmeye ve çocuklar için iyilikler yapmaya da devam ediyor.

GASKİ'den yeni yapılandırma müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulaması başladı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021 olan yapılandırmada GASKİ, peşin ödeme yapıldığında borcun gecikme faizinde yüzde 90 indirim uygulayacak.

İçişleri Bakanlığından mali destek almaya hak kazanan projelerin protokolü imzalandı

Adıyaman Down Sendromlular Derneğinin hazırladığı 'Hayata değer katıyoruz' adlı proje ile Kahta Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin hazırladığı 'Bir genç bir gelecek' projeleri İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce kabul edilerek destek almaya hak kazandı.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü Öztürkmen'in acı günü

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü Ali Öztürkmen'in babası Mahmut Öztürkmen son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Birol Akın unutulmadı

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden şehidin babası Hasan Akın ve şehidin annesi Gülsüm Akın, gözyaşlarını tutamadı.

Filistin'e en fazla yardıma teşekkür belgesi

Filistinlilere yardım için camilerde toplanan para sonrasında, en fazla para toplanan camilere teşekkür belgesi verildi.

Şahin'den sağlık çalışanları için müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, alınan yeni kararla salgınına karşı gece gündüz mücadele eden ve insan sağlığı için yoğun mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarına tanınan toplu taşımalarda ücretsiz kullanım hakkını 2021 yıl sonuna kadar uzattı.

Yılın ilk kurutmalıkları güneşe bırakıldı

Gaziantep'te yaz sıcaklarının etkisini göstermesinin ardından kış aylarının vazgeçilmezi olan ilk kurutmalıklar, güneşe bırakılmaya başlandı.

Gazi Yedek'ten Komutan İnce'ye duygulu mektup

Malatya İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce'ye, Gazi Yalçın Yedek tarafından duygu yüklü mektup yazıldı. Mektupta, İnce'den komutan olmasından önce baba olarak bahsetti.