Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

15 bin liralık düveyi alana kuzu hediye

Elazığ'ın en genç ve kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, Kurban Bayramı öncesi 15 bin liradan satışa çıkardığı düvesini alana kuzu hediye edeceğini açıkladı.

Fazla enerji içeceği içti kalp rahatsızlığı geçirdi

Gaziantep'te yaşayan 16 yaşındaki Mehmet K., çok fazla enerji içeceği içtikten sonra kalbinde kasılma, şiddetli karın ağrısı ve uykusuzluk şikayetlerinin artmasının ardından Gaziantep Özel ANKA Hastanesine başvurdu. Hastanede uygulanan tedavinin ardından genç tekrardan sağlığına kavuştu.

DTSO'da Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi kuruldu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve TOBB Uyum işbirliğiyle Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'nin lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Samsat'ta yüzme havuzu hizmete girdi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yüzme havuzunun yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

Vali Çuhadar, 2 adet kurban bağışladı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına destek olmak amacıyla TDV'ye biri yurtiçi diğeri yurt dışı olmak üzere 2 adet kurban bağışı yaptı.

Muhtarlar, başkanlarla 'tütün' konusunu görüştü

Adıyaman Tütünü ile ilgili kooperatifleşme süreci Adıyaman Ziraat Odası toplantı salonunda ele alındı.

Güvenlik korucularına eğitim verildi

Adıyaman'da görev yapan güvenlik korucuları hizmet içi eğitime katıldı.

Gazeteci Özpolat'a plaket

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat'a, İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı tarafından ödül verildi.

En acı Türkiye haritası

Diyarbakır Sur'daki Hendek Operasyonlarında gazi olan Sefa Berk, şehit olan 14 arkadaşının isimlerinin yer aldığı Türkiye haritasını evinin tavanına işledi.

15 Temmuz Federasyonu, darbe girişiminin yıl dönümü hazırlıklarını sürdürüyor

15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre Şahin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yapacakları etkinlikleri değerlendirdi.

Eski Vali Pekmez, Başkan Kılınçla bir araya geldi

Adıyaman eski Valilerinden Aykut Pekmez ile eski Alay Komutanlarından Ercan Atasoy, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şair, yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önündeki çadırda 672 gündür evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret eden İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir, 'Analar candır, analar yüreklerimizin en güzel yaralarıdır. Burada da yaralı anneleri gördük' dedi.

Koruyucu aile farkındalığı çalışması yapıldı

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle Koruyucu Aile farkındalığı çalışmaları gerçekleştirildi.

'Nesl-i şahane' projesinin tanıtımı yapıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesinin hazırlamış olduğu 'Nesl-i şahane' projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Yaralar iyilikle sarılıyor

SANKO Holding ve Konukoğlu Ailesi, Capital dergisinin bu yıl dokuzuncu kez düzenlediği 'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde geçen yıl olduğu gibi 11'inci sırada yer aldı.

Kılınç, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, şehrin birçok noktasında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip, sorumlulardan bilgi aldı.

İzol'e anlamlı plaket

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Başkanı gazeteci Seyfullah Türksoy, bir ilke daha imza atarak, İstanbul'da Karabağ Zaferi kutlama organizasyonunu gerçekleştirdi. Organizasyonda, araştırmacı yazar ve kanaat önderi Ramazan İzol de anlamlı bir plaket aldı.

Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesis ağı genişliyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi'ne yaptırılan Fidanlık Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine açıldı.

Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vefa Konağı'nda Battalgazi İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla sohbet programında bir araya geldi. Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktararak, muhtarlardan gelen sorun ve talepleri de dinledi.